Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Οχι,δεν ηταν για να μπλεξω μαζι της σε τετοιους ειδους καταστασεις,κι ουτε ειμαι ατομο που εκμεταλλευομαι αλλους.Kαργιολα σκέτη...τουλάχιστον την εζμπρωξες;
Οχι,δεν ηταν για να μπλεξω μαζι της σε τετοιους ειδους καταστασεις,κι ουτε ειμαι ατομο που εκμεταλλευομαι αλλους.Kαργιολα σκέτη...τουλάχιστον την εζμπρωξες;
Στο εξωτερικό πολλές γυναίκες επιλέγουν συνειδητά τη σχέση τύπου fuck buddies, όταν θέλουν να επικεντρωθούν στην καριέρα τους χωρίς να στερηθούν παράλληλα το σεξ. Στην Ελλάδα δεν μπορούν να είναι τόσο απλά τα πράγματα.Στην Ελλάδα όχι...στην Αμερική...."why the hell not";
Αμα θελει να τον φαει φιλε δεν ειναι εκμεταλλευση. Αμα γαμιεται και ειναι ευκολη γιατι να μη τη γαμησεις εσυ που εισαι και γαμω τα παιδια και να τη γαμησει κανενας αλλος μαλακας εεε??Οχι,δεν ηταν για να μπλεξω μαζι της σε τετοιους ειδους καταστασεις,κι ουτε ειμαι ατομο που εκμεταλλευομαι αλλους.
lol ολες μου οι σχεσειςΥπάρχει κάποιος που εχει κάνει ή προσπαθήσει την σχέση friends with benefits?
Τον πατερα των παιδιων της,που???Κατά την προσωπική μου άποψη πολύ δύσκολα βρίσκεις fucking buddy. Πρέπει η γυναίκα να είναι πολύ ψαγμένη ή στη χειρότερη απελπισμένη ώστε να σου το δίνει όποτε γουστάρεις. Πάντα μέσα της θα ψάχνει για τον πατέρα των παιδιών της
Καμιά συμβουλή τίποτα;Θέλω να κάνω μια τέτοια είδους σχέση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που μπορώ να ψάξω για τέτοια κυρία;
Η γυναίκα δε σκέφτεται με τη λογική όμως. Και η πιο τελειωμένη θα σου πει ότι κάποια στιγμή θέλει να κάνει παιδιά.Τον πατερα των παιδιων της,που???
Στην Ελλαδα του Κουλη με τους ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ εναντιον του Ελληνισμου,θεωρουντας τα παιδια ως ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ???
Φίλε μου η κάθε γυναίκα στην Ελλαδα, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, έχει στο μυαλό της την αποκατάσταση. Να βρει ένα καλό παιδί, να έχει τον τρόπο του και να κάνει οικογένεια. Το ποιος κυβερνάει δεν τη νοιάζει καθόλου! Είτε Κούλης και Αλ6ς, Βούδας ή ΚούδαςΤον πατερα των παιδιων της,που???
Στην Ελλαδα του Κουλη με τους ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ εναντιον του Ελληνισμου,θεωρουντας τα παιδια ως ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ???
1ο λαθος συγγνωμη,αντι "κριτηριο" εννοω ΤΕΚΜΗΡΙΟ.Η γυναίκα δε σκέφτεται με τη λογική όμως. Και η πιο τελειωμένη θα σου πει ότι κάποια στιγμή θέλει να κάνει παιδιά.
Καλά τα λες, αλλά συνήθως εκείνες τα κυνηγάνε αυτά χωρίς να έχεις δώσει δικαιώματα. Και θέλει γερά νεύρα, για να της το "κόψεις".Δε το χεις και θες συντροφικοτητα, αγκαλιτσες, να λετε τα σωψυχα σας? Παλι καλως. Αλλα δεν εχει σχεση η γυναικα. Εσυ την εκανες ετσι.
Καλά, δε σου έκανα ορθογραφικό έλεγχο.1ο λαθος συγγνωμη,αντι "κριτηριο" εννοω ΤΕΚΜΗΡΙΟ.
2ο λαθος θεωροντας αντι θεωρουντας...(ξεφυγε)
Με μεσο μισθο γυρω στα 500 ευρω εκαστος μεσα σε 1 ζευγαρι ( και 1800 παραλληλες δουλειες ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ,αλλιως ΨΟΦΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ),για κατσε και σκεψου.....Φίλε μου η κάθε γυναίκα στην Ελλαδα, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, έχει στο μυαλό της την αποκατάσταση. Να βρει ένα καλό παιδί, να έχει τον τρόπο του και να κάνει οικογένεια. Το ποιος κυβερνάει δεν τη νοιάζει καθόλου! Είτε Κούλης και Αλ6ς, Βούδας ή Κούδας
Δεν θα διαφωνήσω. Έγραψα ομως πιο πάνω "να έχει τον τρόπο του" δηλαδή να μην παίρνει 500. Όσο αφορά το ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ καμμία απολύτως σχέση δεν έχει με το συγκεκριμένο θέμα.Με μεσο μισθο γυρω στα 500 ευρω εκαστος μεσα σε 1 ζευγαρι ( και 1800 παραλληλες δουλειες ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ,αλλιως ΨΟΦΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ),για κατσε και σκεψου.....
Εκτος κι αν αποκατασταση θεωρεις το ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ.
Ουτως η αλλως,τι διαολο " προοδο " εχουμε τοσα χρονια,υποτιθεται " εχουμε 2021,οχι 1821 κλπ "
Καλά τα λες, αλλά συνήθως εκείνες τα κυνηγάνε αυτά χωρίς να έχεις δώσει δικαιώματα. Και θέλει γερά νεύρα, για να της το "κόψεις".
Επιμένεις, αλλά ακόμα κι έτσι πολλές σε "διεκδικούν". Σου γκρινιάζουν να μη βρίσκεστε συνέχεια σπίτι ή να βρίσκεστε πιο συχνά ή ακόμα χειρότερα σου κάνουν άλλα παιχνίδια με το να σ' το παίζουν δύσκολες για να ξαναβρεθείτε.Γιατι εχεις δωσει ενεργεια και χρονο να συμβει.
Εαν βρισκεστε 1 φορα την εβδομαδα για σεξ, δε μιλατε στο τηλεφωνο, δε βγαινεις εξω να τα "πειτε" κλπ αλλα οταν ειστε μαζι τα δινεις ολα στο σεξ δε παει πουθενα.
τυπε ποσα κιλα ζυγιζουν τα fuck buddies σου???Γιατι εχεις δωσει ενεργεια και χρονο να συμβει.
Εαν βρισκεστε 1 φορα την εβδομαδα για σεξ, δε μιλατε στο τηλεφωνο, δε βγαινεις εξω να τα "πειτε" κλπ αλλα οταν ειστε μαζι τα δινεις ολα στο σεξ δε παει πουθενα.
Εχω κρατησει παμπολα fuck buddies 1-2 χρονια ετσι.
Το λαθος που κανουν ολοι ειναι οτι σε συνεπαιρνουν τα συναισθηματα και λες οκ ας παραχωρησω λιγο χρονο, ας ακουσω τα προβληματα της, ας την παρω ενα τηλεφωνο να μιλησουμε, ας βγουμε για ποτακι με παρεα, ας τη κανω δωρο.
Ε εαν κανεις αυτα το πρηξιμο και τα τεστ που θα εχεις για σχεση θα ειναι ασφυκτικα. Σε εχει βαλει σε mode σχεσης.
Βρηκες μια γκομενα και δε θες να χασεις το ευκολο γαμησι οποτε κανεις εκπτωσεις.
Πρεπει να εχεις 4-5 τετοιες να γυρνανε για να δουλεψει και να μη σε νοιαζει να φυγει γιατι θα μπει αλλη.
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη,χχαχααχαχαχαχ!!!ακομα ψαχνετε μουνακι ωραιο να γαμησετε τζαμπα..το τζαμπα πεθανε,εδω με λεφτα και παλι δε βρισκουμε λεμε!!εκτος και αν θελετε καμια απο 100κιλα και πανω!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τυπε ποσα κιλα ζυγιζουν τα fuck buddies σου???