raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.781
- Πόντοι
- 5.006
νταξει το ιδιο λεμε...τι εννοεις με το παρτιολα??
εγω απλα λεω οτι ειμαι καλυμμενη απο εμπειριες
νταξει το ιδιο λεμε...τι εννοεις με το παρτιολα??
ε γιαυτο υπαρχουν οι πουτανες τυπε για εξασκηση
Μπορει να ειχε περάσει απο μια κακη σχέση ρε φιλε και να ειχε προβλημα που το ξερεις εσυ? μπορει να ειχε αγχος επιδοσης ενα καρο λογους
αμεσως να τον βγάλουμε πουστη τον ανθρωπο οι γμιαδες οι μεγάλοι
Άγχος επίδοσης .....
Τέτοια λες και σηκώνεις τρόπαια εδώ μέσα.
τι εννοεις με το παρτιολα??
Αν ήσουν , εδώ μέσα θα έσταζε το μουνί σου?
Μαλακίες που ακούμε σήμερα .....
Άγχος επίδοσης .....
Η διαρροή που εντοπίζεις μαλλον είναι από τη χολή σου ;)Αν ήσουν , εδώ μέσα θα έσταζε το μουνί σου?
Μαλακίες που ακούμε σήμερα .....
Μην μας πέρνει όλους η μπάλα μαν,εγώ όμορφος δεν είμαι,από τα γυμναστήρια δεν περνάω ούτε απέξω και από περιουσία έχω ένα βρακί που φοράω κάθε μέρα και ένα σπεαρ σε περίπτωση που βραχεί το πρώτο...μην εισαι κακος τυπε
στο μπου.κομ ολοι ειναι λεφταδες ομορφαντρες μποντιμπιλντεραδες και οι γυναικες μουναρες εξυπνες μορφωμενες κ πανεμορφες
Άγχος επίδοσης .....
Αυτα τα λενε οι επιστημονες οχι εγω. Τροπαια απο τους άσχετους ας σηκωσω οσα θέλεις δεν εχω θεμα
Αστους να λενε ...ως γνωστον ολοι ειναι γαμαω κ δερνω εδω μεσαρε ειστε χαζοι ολοι σας?
εγω σας το έμαθα δεν το γνωριζατε? :S
Αστους να λενε ...ως γνωστον ολοι ειναι γαμαω κ δερνω εδω μεσα
οι μισοι απο αυτους ειναι δικηγοροι τυπεμην εισαι κακος τυπε
στο μπου.κομ ολοι ειναι λεφταδες ομορφαντρες μποντιμπιλντεραδες και οι γυναικες μουναρες εξυπνες μορφωμενες κ πανεμορφες
Σωστον,αλλα και εσυ δεν διαφερεις ομως.Εισαι η "Με γαμανε και με δερνουν"Αστους να λενε ...ως γνωστον ολοι ειναι γαμαω κ δερνω εδω μεσα
Σωστον,αλλα και εσυ δεν διαφερεις ομως.Εισαι η "Με γαμανε και με δερνουν"
Σαφώς όταν γουστάρω!!!Σωστον,αλλα και εσυ δεν διαφερεις ομως.Εισαι η "Με γαμανε και με δερνουν"
Κάπως έτσι?Σαφώς όταν γουστάρω!!!