redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε εχεις δικιο δεν υπαρχει συγκριση
ούτε θυμαμαι, εγω ειχα ξαπλωσει, είχα κλείσει κ μάτια εκεινος υποτιθεται οτι εβλεπε ταινια κ παραλληλα με χαιδευε....τι ταινια?το ημερολογιο?
Μήπως είχε λιπ γκόσ στην τσάντα του και δεν το είχες καταλάβει??Οχι.
Εχει τυχει γκομενος να εχει ερθει σπίτι για να δουμε ταινια.... και με χαιδευε ολη νυχτα κ δεν προχωρουσε παρακατω.
Οχι.
Εχει τυχει γκομενος να εχει ερθει σπίτι για να δουμε ταινια.... και με χαιδευε ολη νυχτα κ δεν προχωρουσε παρακατω.
μετα φανταζομαι πηγε σπιτι και ...μαριγουλα μαριγωούτε θυμαμαι, εγω ειχα ξαπλωσει, είχα κλείσει κ μάτια εκεινος υποτιθεται οτι εβλεπε ταινια κ παραλληλα με χαιδευε....
Ε στο τέλος κοντεψα να κοιμηθω!!!
τυπε εγω εχω δημιουργηθει κατ εικονα και καθ ομοιωση του θεου νωνταΤυπε απολυτε εσυ ομως εισαι πιο ομορφος απο αυτους τους χαλιαμουτρηδες
Ετσι είχα αρχίσει να πιστεύω, αλλά τελικά όχι, απλά χρειάστηκε ενα διάστημα για να κάνει την πλάγια φιλικη και καλά προσέγγιση...Μήπως είχε λιπ γκόσ στην τσάντα του και δεν το είχες καταλάβει??
τυπε εγω εχω δημιουργηθει κατ εικονα και καθ ομοιωση του θεου νωντα
αυτός είναι που πόσταρε φωτογραφίες φορώντας ακριβά ρούχα για το παίξει μούρη στα μπουρδέλα και στις γκόμενες?
τυπε εγω εχω δημιουργηθει κατ εικονα και καθ ομοιωση του θεου νωντα
Για να σε χάιδευε δεν θα βρόμαγες υποθέτω.
Να σου εξηγήσω τι μπορεί να παίζει.
1. Είσαι χοντρή και διχαζόταν όλο το βραδυ να κάνει το ψυχικό ή όχι. Πήγαινε να ορμήσει και μετά έβλεπε τις πατσές και μετάνιωνε.
2. Είσαι αδύνατη αλλά πανάσχημη. Από την μια έλεγε ότι σε πηδούσε άνετα με το μαξιλάρι στην μάπα αλλα φοβόταν τι δούλεμα θα έπεφτε την άλλη μέρα από την παρέα του.
3. Είχε γαμήσει 5 φορες πριν έρθει σπίτι σου και έλεγε στην ψωλή του "σήκω γαμημένη να την γαμήσω και αυτή" αλλα η ψωλή δεν υπάκουε.
4. Είναι ανίκανος.
Αν το σκεφτώ ετσι, το πιθανότερο είναι να είχε τραβήξει πολλές πριν ερθει ....Για να σε χάιδευε δεν θα βρόμαγες υποθέτω.
Να σου εξηγήσω τι μπορεί να παίζει.
1. Είσαι χοντρή και διχαζόταν όλο το βραδυ να κάνει το ψυχικό ή όχι. Πήγαινε να ορμήσει και μετά έβλεπε τις πατσές και μετάνιωνε.
2. Είσαι αδύνατη αλλά πανάσχημη. Από την μια έλεγε ότι σε πηδούσε άνετα με το μαξιλάρι στην μάπα αλλα φοβόταν τι δούλεμα θα έπεφτε την άλλη μέρα από την παρέα του.
3. Είχε γαμήσει 5 φορες πριν έρθει σπίτι σου και έλεγε στην ψωλή του "σήκω γαμημένη να την γαμήσω και αυτή" αλλα η ψωλή δεν υπάκουε.
4. Είναι ανίκανος.
Αν το σκεφτώ ετσι, το πιθανότερο είναι να είχε τραβήξει πολλές πριν ερθει ....
για ποιον λογο ποσταρε τον κωλο του τυπε?οχι ρε ο Πικερ ποσταρε τη φατσα του και σε μια φαση και τον κωλο του :S
οχι ρε ο Πικερ ποσταρε τη φατσα του και σε μια φαση και τον κωλο του :S
Ηταν γυναικοτός στην ψυχολογία.Ετσι είχα αρχίσει να πιστεύω, αλλά τελικά όχι, απλά χρειάστηκε ενα διάστημα για να κάνει την πλάγια φιλικη και καλά προσέγγιση...
Δεν υπάρχει πιο γελοία τακτική, μοιάζετε με αδερφές!!!
Αν το σκεφτώ ετσι, το πιθανότερο είναι να είχε τραβήξει πολλές πριν ερθει ....