Νέα

Friends with benefits. Ελληνιστί: φίλοι, φίλοι, καριοφίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Foveros Drakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
F

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Για να κάνουν παρέα ένας άνδρας και μία γυναίκα είτε θα υπάρχει κάποια ερωτική έλξη, είτε κάποιο συμφέρον είτε ο άντρας είναι τιγκιτάγκας.

πραγματική φιλία άσπιλη κι αμόλυντη δεν μπορεί να υπάρξει. ίσως μόνο στην περίπτωση που η φίλη είναι μπάζο.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δεν μ αρεσει η πολυ αμεση προσεγγιση στις γκομενες αφενος γιατι ο κινδυνος της χυλοπιτας ειναι μεγάλος

Jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Κ ας περάσουμε σε πιο σοβαρές ερωτήσεις οι φίλες δίνουν κωλο;

Γκαβλιαρικο μωρακι τι κανεις;
Σε σκεφτομουνα γυμνουλι χτες!  :cum:

Λοιπον ινδιανικη σοφια στα γατακια εδω μεσα και αν θες επιβεβαιωνεις και εσυ
"Οι φιλες σας δεν προκειται ποτε να σας κατσουν μονο και μονο απο συμπονοια η συμπαθεια"

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μην κολλατε με χυλοπιτες και μαλακιες. Με τις γκομενες να χετε θρασος.
Εγω ειχα γνωρισει μια ελληνορωσιδα που δουλευε σερβιτορα σε καφενειο. Με το που πηρα το νουμερο της της στελνω μετα από δυο ωρες μυνημα "θελω να σε χυσω παντου". Μου απανταει "τι ειναι αυτα που λες δεν ειμαι καμια πουτανα". Αλλα στο τελος της πηρα ενα ρολοι απ τα φολι φολι και μια σειρα καλλυντικων κοκο σανελ απ το χοντο και μου τα ανοιξε τα ποδαρακια της  :fuck1:
Θρασος, θρασοσ

OP
OP
F

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μην κολλατε με χυλοπιτες και μαλακιες. Με τις γκομενες να χετε θρασος.
Εγω ειχα γνωρισει μια ελληνορωσιδα που δουλευε σερβιτορα σε καφενειο. Με το που πηρα το νουμερο της της στελνω μετα από δυο ωρες μυνημα "θελω να σε χυσω παντου". Μου απανταει "τι ειναι αυτα που λες δεν ειμαι καμια πουτανα". Αλλα στο τελος της πηρα ενα ρολοι απ τα φολι φολι και μια σειρα καλλυντικων κοκο σανελ απ το χοντο και μου τα ανοιξε τα ποδαρακια της  :fuck1:
Θρασος, θρασοσ

συμφωνώ με το θάρρος/θράσος. εσύ φίλε έχεις σπρώξει καμιά φίλη σου? φίλη όμως όχι γκόμενα.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνώ με το θάρρος/θράσος. εσύ φίλε έχεις σπρώξει καμιά φίλη σου? φίλη όμως όχι γκόμενα.

Δεν εχω γυναικες φιλες μαν. Παρεα  με θυληκα στο μη γκομενικο μονο με ξαδερφες μου κανω και με αυτες εννοειται δεν γινεται τιποτα. Εχω μυρισει βρακακια τους ομως στο καλαθι με τα απλυτα!  :cum:

OP
OP
F

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχω γυναικες φιλες μαν. Παρεα  με θυληκα στο μη γκομενικο μονο με ξαδερφες μου κανω και με αυτες εννοειται δεν γινεται τιποτα. Εχω μυρισει βρακακια τους ομως στο καλαθι με τα απλυτα!  :cum:

χαχαχα! υπάρχει topic και με ξαδέλφες!

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Μου εχει τυχει στο παρελθον...και ομολογω οτι ηταν ωραιο!Δεν ειμασταν και κολλητοι που λεμε...αλλα καναμε παρεα απο τη σχολη...

Σε σχεση αυτη...σε σχεση και εγω!Αυτο δεν εμποδισε κανεναν μας να γινει το ''μπερδεμα'' 4-5 φορες!

Το θεμα ειναι η γκομενα να ειναι καλα στα μυαλα της...και να μην σου αρχισει τα παπαριλικια μετα το σεξ...εγω ευτυχως δεν ειχα τετοια θεματα...και ακομα οι σχεσεις μας ειναι μια χαρα φιλικες...

Απλα πλεον δεν το εχουμε ξαναδοκιμασει...ισως στο μελλον αν το θελησουμε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μου εχει τυχει στο παρελθον...και ομολογω οτι ηταν ωραιο!Δεν ειμασταν και κολλητοι που λεμε...αλλα καναμε παρεα απο τη σχολη...

Σε σχεση αυτη...σε σχεση και εγω!Αυτο δεν εμποδισε κανεναν μας να γινει το ''μπερδεμα'' 4-5 φορες!

Το θεμα ειναι η γκομενα να ειναι καλα στα μυαλα της...και να μην σου αρχισει τα παπαριλικια μετα το σεξ...εγω ευτυχως δεν ειχα τετοια θεματα...και ακομα οι σχεσεις μας ειναι μια χαρα φιλικες...

Απλα πλεον δεν το εχουμε ξαναδοκιμασει...ισως στο μελλον αν το θελησουμε!

Aυτα ειναι ρε φιλε  :rockon: :rockon:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μάγκες , δηλαδή το παίζετε φίλοι με γκόμενες για να γαμήσετε?  :think:
Τι μαλακισμένη τακτική είναι αυτή ρε?  :jerking:
Αι στο διάολο , αηδίασα.  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μάγκες , δηλαδή το παίζετε φίλοι με γκόμενες για να γαμήσετε?  :think:
Τι μαλακισμένη τακτική είναι αυτή ρε?  :jerking:
Αι στο διάολο , αηδίασα.  :S

Περιμενε να βάλω την γάτα μου να κλαιει που αηδιασες εσυ

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Περιμενε να βάλω την γάτα μου να κλαιει που αηδιασες εσυ

Δεν έχει κάτι το γλοιώδες αυτή η τακτική?
Στα ισα και παλικαρίσα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Θα το παίζεις φίλος και μετά θα έρθει ένας να της την πέσει και θα την γαμήσει ΡΕΕΕΕΕΕΕ.
Και όχι μονο αυτό , μετά αυτή θα σε παίρνει τηλέφωνο να σου λέει πως ήταν.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν έχει κάτι το γλοιώδες αυτή η τακτική?
Στα ισα και παλικαρίσα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Θα το παίζεις φίλος και μετά θα έρθει ένας να της την πέσει και θα την γαμήσει ΡΕΕΕΕΕΕΕ.
Και όχι μονο αυτό , μετά αυτή θα σε παίρνει τηλέφωνο να σου λέει πως ήταν.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν με ενδιαφέρουν τα παλικαρισια και άλλα τέτοια ακυρα κλισέ απο την στιγμη που δεν δουλεύουν στην πράξη.
Η πλάγια προσέγγιση σε βοηθα να μάθεις καλυτερα τον στοχο σου δεν δημιουργει στην άλλη την αναγκη να αμύνεται και τέλος την κάνει να νιώθει περιέργεια που τοσοι την προσεγγίζουν χυμα και ερωτικα ενω εσυ το πάς φιλικά και αδιαφορα στην αρχή.

Οποια πάλι ειναι υποψιασμένη να ξέρεις οτι δεν θα καθοταν ουτε αμα την έπεφτες άμεσα οποτε την χαιρετας και πας παρακατω.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στα φιλικα μπαινουν τα καλητερα γκολακια και τα καλητερα καρφωματα αν εχει γινει εξ αρχης η ξηγα οτι δηλαδη μονο σεξ φιλια οχι ζηλειες και τιποτα παραπανω

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δεν με ενδιαφέρουν τα παλικαρισια και άλλα τέτοια ακυρα κλισέ απο την στιγμη που δεν δουλεύουν στην πράξη.
Η πλάγια προσέγγιση σε βοηθα να μάθεις καλυτερα τον στοχο σου δεν δημιουργει στην άλλη την αναγκη να αμύνεται και τέλος την κάνει να νιώθει περιέργεια που τοσοι την προσεγγίζουν χυμα και ερωτικα ενω εσυ το πάς φιλικά και αδιαφορα στην αρχή.

Οποια πάλι ειναι υποψιασμένη να ξέρεις οτι δεν θα καθοταν ουτε αμα την έπεφτες άμεσα οποτε την χαιρετας και πας παρακατω.

Φιλε μήπως είσαι μικροκαμωμένος?
Εγώ κάτι τέτοιους ήξερα που ακολουθούσαν αυτή την τακτική, οι γκόμενες βλέπεις δεν γουστάρουν τις μισοριξιές.
Αν είσαι τέτοιος τότε πάω πάσο , ότι μπορείς κανεις .....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ κάτι τέτοιους ήξερα που ακολουθούσαν αυτή την τακτική, οι γκόμενες βλέπεις δεν γουστάρουν τις μισοριξιές.

Eγω παλι ξέρω κατι άλλους που ειναι μαγκιά και έτσι και απο αποτελέσματα 0. Απλα τους αρέσει να λενε θεωριες και να ζουν στο κοσμο των παραισθησεων οπως εκανε και ο λακης.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Eγω παλι ξέρω κατι άλλους που ειναι μαγκιά και έτσι και απο αποτελέσματα 0. Απλα τους αρέσει να λενε θεωριες και να ζουν στο κοσμο των παραισθησεων οπως εκανε και ο λακης.

Κατάλαβα φιλε μου και συμφωνώ μαζί σου .... τα είπες όλα.
Πιάνει το κόλπο τουλάχιστον? Έχεις δηλαδή να δείξεις μερικά καρφώματα τους τελευταίους μήνες?
Το καλοκαίρι δεν είναι δύσκολο να το παίξεις πρώτα φίλος και μετά να ορμήξεις? Είναι περίοδος αρπαχτής και αυτές είναι τακτικές που απαιτούν χρόνο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατάλαβα φιλε μου και συμφωνώ μαζί σου .... τα είπες όλα.
Πιάνει το κόλπο τουλάχιστον? Έχεις δηλαδή να δείξεις μερικά καρφώματα τους τελευταίους μήνες?
Το καλοκαίρι δεν είναι δύσκολο να το παίξεις πρώτα φίλος και μετά να ορμήξεις? Είναι περίοδος αρπαχτής και αυτές είναι τακτικές που απαιτούν χρόνο.

Πιάνει αμα δεν κάνεις λάθη. Εγω έκανα κάποια λάθη για αυτο δεν έπιασε. Πρεπει να εκμεταλευτεις την ευκαιρια αμεσως οταν παρουσιαστει πχ ειστε φιλοι με καποια αμα σου αρχισει τα μου και τα σου και ελα να βγουμε το βραδακι ε εκει δεν συνεχιζεις να το παιζεις φιλικά. Θα σε περάσει για μλκα

Αμα σου παρουσιαστει γκομενα που θέλει αρπαχτή και δεν γουσταρει φιλιες κτλπ εννοειται οτι και παλι αρπάζεις την ευκαιρια δεν της λες ελα να το παιξουμε φιλικα πρωτα θα σε περάσει για μαλκα  :2funny: :2funny:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

σαν κουραδα ειναι αμπρατσος

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Πιάνει αμα δεν κάνεις λάθη. Εγω έκανα κάποια λάθη για αυτο δεν έπιασε. Πρεπει να εκμεταλευτεις την ευκαιρια αμεσως οταν παρουσιαστει πχ ειστε φιλοι με καποια αμα σου αρχισει τα μου και τα σου και ελα να βγουμε το βραδακι ε εκει δεν συνεχιζεις να το παιζεις φιλικά. Θα σε περάσει για μλκα

Αμα σου παρουσιαστει γκομενα που θέλει αρπαχτή και δεν γουσταρει φιλιες κτλπ εννοειται οτι και παλι αρπάζεις την ευκαιρια δεν της λες ελα να το παιξουμε φιλικα πρωτα θα σε περάσει για μαλκα  :2funny: :2funny:

Σε θεώρησε η τύπισα μαλάκα? Ποιός να το πίστευε ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom