Νέα

Friends with benefits. Ελληνιστί: φίλοι, φίλοι, καριοφίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Foveros Drakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συμφωνώ με αυτό που λες, όταν όμως μιλάμε για την περίπτωση όπου η πρώτη προσέγγιση είναι καθαρά γκομενική. εγώ μιλάω για φίλες που εξελίχθηκαν σε sex buddies.

Εγω εκει που ειχα στανταρ 2 φιλες και βγαιναμε τωρα χάθηκαν !!!! Πρεπει να κανεις φιλες συνεχως απο το ιντερνετ έχεις βγαλει καμια?

η απολυτη κακοτυχια στο μεταξυ η μια απο αυτες ενα βραδυ με φωναξε εξω και ειχε μαζι της 2 φιλες της εκ των οποιων η μια παντρεμενη και δεν μ αρεσε κιολας και η άλλη ελευθερη αλλα και παλι δεν μου άρεσε αυτη η κοπελα μια χαρα εμφανισιακα ολο με ασχημες κανει παρέα διαολε  :grin:

OP
OP
F

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εκει που ειχα στανταρ 2 φιλες και βγαιναμε τωρα χάθηκαν !!!! Πρεπει να κανεις φιλες συνεχως απο το ιντερνετ έχεις βγαλει καμια?

η απολυτη κακοτυχια στο μεταξυ η μια απο αυτες ενα βραδυ με φωναξε εξω και ειχε μαζι της 2 φιλες της εκ των οποιων η μια παντρεμενη και δεν μ αρεσε κιολας και η άλλη ελευθερη αλλα και παλι δεν μου άρεσε αυτη η κοπελα μια χαρα εμφανισιακα ολο με ασχημες κανει παρέα διαολε  :grin:

από το internet έχω βγάλει μία. Παντρεμένη. Έγινε πρώτα φίλη με τσατάρισμα, κουβέντα, καφέδες, γέλια, γυμναστήρια και ήταν μάλιστα καλή φίλη, αξιόλογο άτομο. Μετά από καιρό πήγαμε ένα ταξιδάκι και...ολοκληρώσαμε τη σχέση μας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
από το internet έχω βγάλει μία. Παντρεμένη. Έγινε πρώτα φίλη με τσατάρισμα, κουβέντα, καφέδες, γέλια, γυμναστήρια και ήταν μάλιστα καλή φίλη, αξιόλογο άτομο. Μετά από καιρό πήγαμε ένα ταξιδάκι και...ολοκληρώσαμε τη σχέση μας

Μου εχουν δωσει και μενα το tagged αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα απο που την εβγαλες?

ασε θελω να γνωρισω καμια καινουργια τωρα και εχω τρελαθει  :grin: σκεφτομαι πως θα το πετυχω

γιατι ξερεις αμα σε δουν και οι παλιες με καμια καινουργια τις ενεργοποιεις

OP
OP
F

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μου εχουν δωσει και μενα το tagged αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα απο που την εβγαλες?

ασε θελω να γνωρισω καμια καινουργια τωρα και εχω τρελαθει  :grin: σκεφτομαι πως θα το πετυχω

κι όμως δεν την έβγαλα από facebook. την έβγαλα από επαγγελματικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης το linkedin αν το ξέρεις. μου έστειλε αίτημα φιλίας, μου άρεσε στη φωτό και ανταλλάξαμε μηνύματα. μετά το γυρίσαμε σε chat στο gmail.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κι όμως δεν την έβγαλα από facebook. την έβγαλα από επαγγελματικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης το linkedin αν το ξέρεις. μου έστειλε αίτημα φιλίας, μου άρεσε στη φωτό και ανταλλάξαμε μηνύματα. μετά το γυρίσαμε σε chat στο gmail.

Ελα ρε καλη φάση ... απλα το μειον ειναι οτι ενω ηταν παντρεμένη κάνατε σκηνικο  :-

απο Αθηνα εισαι εσυ? ξερεις κανα μέρος που να ειναι πιο προσιτες οι γυναικες αμα τους κανεις καμακι? και να μην ειναι τρολ ξερω γω? να θελουν δηλαδη να ριξουν μονο χυλοπιτα σε ολους και γεια σας  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μανια έχεις να μπαινεις να χαλάς τις κουβεντες χωρις να λες τπτ το ουσιαστικο :P

τη μια στο θρεντ του γυμναστηριου την άλλη εδω. Τωρα μπηκες πεταξες αυτο το σχολιο θα μπουν και μερικοι άλλοι σκληροπυρηνικοι και θα αρχισουν τα δικα τους. Αυτο θα γινει

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Για να κάνουν παρέα ένας άνδρας και μία γυναίκα είτε θα υπάρχει κάποια ερωτική έλξη, είτε κάποιο συμφέρον είτε ο άντρας είναι τιγκιτάγκας.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μανια έχεις να μπαινεις -να χαλάς τις κουβεντες χωρις να λες τπτ το ουσιαστικο :P

τη μια στο θρεντ του γυμναστηριου την άλλη εδω. Τωρα μπηκες πεταξες αυτο το σχολιο θα μπουν και μερικοι άλλοι σκληροπυρηνικοι και θα αρχισουν τα δικα τους. Αυτο θα γινει
πόσο καιρό έχεις να γαμησεις κωλο δηλαδή εσύ;με την καλή έννοια Μην θεωρήΘω χυδαία κ σοκαριστείς :grin:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
η φραση "τα καλυτερα γκολ μπαινουν στα φιλικα" δεν βγηκε τυχαια ;)
αυτη την φραση σιγουρα την εβγαλε γυναικα..
γιατι τα περισσοτερα φιλικα φιλε μου ειναι τοοοοσο μα τοσο βαρετα που δεν μπαινει καθολου γκολ!ή αν μπει ειναι της πουτσας,επιπεδου προπονητικου διπλου!

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
γιατι τα περισσοτερα φιλικα φιλε μου ειναι τοοοοσο μα τοσο βαρετα που δεν μπαινει καθολου γκολ!ή αν μπει ειναι της πουτσας,επιπεδου προπονητικου διπλου!
ναι αλλα μερικα ειναι επιπεδου λατινικης αμερικης. κατι 4-4 κ τετοια :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εντάξει θα σου μεινει μια παρέα ... μπορει να γνωρισεις καμια φιλη της και να γινει με εκεινη τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom