Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.501
- Πόντοι
- 1.446
Τι λάδι μου λες ρε φίλε?
Εδώ μιλάμε για φάρμακα με στυλ
Έλα ρε συ τώρα σε τέτοιες περιπτώσεις τι να το κάνεις το στυλ
Τι λάδι μου λες ρε φίλε?
Εδώ μιλάμε για φάρμακα με στυλ
Αν κατάλαβα καλά,το θέμα είναι η κατανάλωση καφέ εν ώρα εργασίας ή περισσότερο το θέμα νοοτροπίας των εργαζομένων που είναι με τον καφέ στο χέρι κλπ?
Η εικόνα των νέων αυτής της χώρας με το κινητό στο ένα χέρι και με τον φρέντο καπουτσίνο είναι χαρακτηριστική !
Πριν ξεκινήσει η εργασία ή κατα τη διάρκεια αυτής στο γραφείο, το μαγαζί, το συνεργείο, το αυτοκίνητο και όπου αλλού υπάρχει επαγγελματική δραστηριότητα υπάρχει και ένας Freddo cappuccino δίπλα που πίνεται αργά αργά!
Για εμένα είναι ένα δείγμα κατάντιας ενός ολόκληρου λαού! Σύμβολο ανευθυνότητας και μιζέριας! Ο μεσόκοπος δημόσιος υπάλληλος με τον καφέ στο χέρι ή η χοντρή Ελλεινίδα που χωρίς καφέ δεν μπορεί να λειτουργήσει!
Μιλάω για τον καφέ σε πλαστικό στη δουλειά και όχι για αυτούς που κάθονται στη καφετέρια, που και αυτό σηκώνει συζήτηση αν γίνεται κάθε μέρα χωρίς εργασία!
Δεν καταλαβαινω τι πειραζει μια τετοια συνηθεια ελληνικη, ξενους σπανια βλεπεις με τον καφε στο χερι στον δρομο, οταν σαν λαος κ σαν κρατος εχουμε ενα βουνο ελατωμματα απειρως σημαντικοτερα απο αυτο.
Αυτο Ουτε πταισμα δεν ειναι
...και σε συνδυασμο με κυριακη.....Τύπε πόσο καιρό έχεις να γαμήσεις;Ήρεμα ρωτάω...
Το δεύτερο τύπε! Και η εικόνα του μεσόκοπου τύπου που ξυπνάει με τη τσίμπλα για να πάει δουλειά με ένα πλαστικό καφέ στο χέρι.. Συνήθως είναι ΔΥ που μέχρι να κουνηθούν να τον πιούν έχει περάσει η μισή μέρα και όχι μόνο! Χιλιάδες κόσμος αραχτός με το ίδιο τέμπο όλη την ημέρα!Αν κατάλαβα καλά,το θέμα είναι η κατανάλωση καφέ εν ώρα εργασίας ή περισσότερο το θέμα νοοτροπίας των εργαζομένων που είναι με τον καφέ στο χέρι κλπ?
Μεγάλη μαλακία να πίνεις καφέ όταν πας στη δουλειά.Φίλε δες αυριο το πρωί την εικόνα όλων με ένα καφέ στο χέρι να πηγαίνουν στην δουλειά και τα λέμε!
Που θίχτηκες εσύ τύπε?Τύπε πόσο καιρό έχεις να γαμήσεις;Ήρεμα ρωτάω...
Εσένα θα σε φτιάξω σε λίγο στο άλλο νήμα!...και σε συνδυασμο με κυριακη.....
....αστα να πανε.....
Αρχηγέ οι πιο πολύ αν δεν πιούν καφέ έχουν ισχυρούς πονοκεφάλους και σύνδρομο στέρησης! Αν δεν βρεις χρόνο να πάρεις καφέ τη πούτσισες!Καλός είναι ο καφές.Σε κρατάει σε εγρήγορση.Εγώ κατεβάζω κουβάδες με φραπέ για να επιβιώσω στους εξοντωτικούς ρυθμούς.Οι Δυτικοί δεν αντέχουν,κουράζονται γρήγορα και και κάνουν συνέχεια διαλείμματα για να πάρουν δυνάμεις.Ελλάδα θα έτρωγαν καρπαζιές με τόσα διαλείμματα αλλά Γερμανία είναι νομικά κατοχυρωμένα.
Σαν ανώτερος Βαλκάνιος περιφρονείς τους τοπικούς νόμους και τα δικαιώματα,χέζεις όσους εκμεταλεύονται το σύστημα και δεν κάνεις διαλείμματα για μάσα και κουβέντα.Αντιθέτως κινείσαι υπό τους ρυθμούς της φραπεδιάς για ενέργεια.
Περιφρονείς τα ωράρια,όσους ψωλάρουν και επιβάλεις τη δική σου ανώτερη λογική.Βαριά ρωμαική σιδηρά χειρ κι έτσι.
Ποιο παρακμη οι χοντρελες που τον παραγγελνουν σπιτι ντελιβερι
Δεν μπορουν να φτιαξουν ελληνικο η φραπε βλεπεις...![]()