Νέα

Freddo Cappuccino!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aegeanorg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τον έχετε ανάγκη?

• Ναι

Ψήφοι: 12 41,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 17 58,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    29

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Η εικόνα των νέων αυτής της χώρας με το κινητό στο ένα χέρι και με τον φρέντο καπουτσίνο είναι χαρακτηριστική !
Πριν ξεκινήσει η εργασία ή κατα τη διάρκεια αυτής στο γραφείο, το μαγαζί, το συνεργείο, το αυτοκίνητο και όπου αλλού υπάρχει επαγγελματική δραστηριότητα υπάρχει και ένας Freddo cappuccino  δίπλα που πίνεται αργά αργά!
Για εμένα είναι ένα δείγμα κατάντιας ενός ολόκληρου λαού! Σύμβολο ανευθυνότητας και μιζέριας! Ο μεσόκοπος δημόσιος υπάλληλος με τον καφέ στο χέρι ή η χοντρή Ελλεινίδα που χωρίς καφέ δεν μπορεί να λειτουργήσει!
Μιλάω για τον καφέ σε πλαστικό στη δουλειά και όχι για αυτούς που κάθονται στη καφετέρια, που και αυτό σηκώνει συζήτηση αν γίνεται κάθε μέρα χωρίς εργασία!

OP
OP
aegeanorg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εδώ έχει δίκιο ο Καρατούμπας ---->

OP
OP
aegeanorg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ας είναι και εξωτερικό η φώτο η εικόνα είναι ..Κατάντια  :vomit:

Συνημμένα

• A91FD099-8A86-4F86-8A14-FDA2E64C1BE1.jpeg
    A91FD099-8A86-4F86-8A14-FDA2E64C1BE1.jpeg
    79,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
εμενα με ενοχλουν επισης και αυτοι που φορανε γυαλια μυωπιας και εχουν αγκωνες

OP
OP
aegeanorg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εμενα με ενοχλουν επισης και αυτοι που φορανε γυαλια μυωπιας και εχουν αγκωνες
Δεν είναι άμεσα ενοχλητικό! Είναι ένδειξη παρακμής και ψυχολογικών του πληθυσμού! 

OP
OP
aegeanorg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ακόμα και αστυνομικοί, στρατιωτικοί, γιατροί και άλλοι σε "υπευθυνες" θέσεις με το πλαστικό ποτηράκι...
Νομίζω στο εξωτερικό εν ώρα εργασίας δεν διανοείται κάποιος να ρουφάει ροφήματα για ώρα! 

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Γιατί να είναι κακό να έχει ο άλλος στο ποτήρι το φραπέ ή το φρέντο;Αν δουλεύει και έχει το ποτήρι με το φραπέ δεν πειράζει.Αν δεν δουλεύει και μόνο απολαμβάνει φραπέ τότε πειράζει..

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.501
Πόντοι
1.446
Ακόμα και αστυνομικοί, στρατιωτικοί, γιατροί και άλλοι σε "υπευθυνες" θέσεις με το πλαστικό ποτηράκι...
Νομίζω στο εξωτερικό εν ώρα εργασίας δεν διανοείται κάποιος να ρουφάει ροφήματα για ώρα!  

Εννοείται πως είναι σημάδι παρκμής αλλά η επιτομή της παρακμής είναι ο βρομιάρης τύπος που φοραει διχαλο σαγιοναρα καπνιζει και πινει φρεντο.Τέλος,η φραση που με εκανε να θελω να κανω φονο σε δουλειες, <Χαλαρωσε ρε φιλε δεν εχω πιει καφε ακομα να ανοιξει το ματι μου>

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
και αυτοι που φορανε τσαντακι μεσης μπανανα θελουν σουτια

OP
OP
aegeanorg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γιατί να είναι κακό να έχει ο άλλος στο ποτήρι το φραπέ ή το φρέντο;Αν δουλεύει και έχει το ποτήρι με το φραπέ δεν πειράζει.Αν δεν δουλεύει και μόνο απολαμβάνει φραπέ τότε πειράζει..
Φίλε δες αυριο το πρωί την εικόνα όλων με ένα καφέ στο χέρι να πηγαίνουν στην δουλειά και τα λέμε!
Το νήμα είναι πιο πολύ για να αναρωτηθούν όλοι όσοι το διαβάσουν με αυτή την εικόνα!
Σε όποιον αρέσει δεν τον κατηγορώ, δεν κάνουν και έγκλημα! Κι εγώ άνηκα σε αυτή τη κατηγορία μέχρι που κατάλαβα ξαφνικά πως γίνομαι σχεδόν ..."πρεζάκι" του καφέ...  :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλός είναι ο καφές.Σε κρατάει σε εγρήγορση.Εγώ κατεβάζω κουβάδες με φραπέ για να επιβιώσω στους εξοντωτικούς ρυθμούς.Οι Δυτικοί δεν αντέχουν,κουράζονται γρήγορα και και κάνουν συνέχεια διαλείμματα για να πάρουν δυνάμεις.Ελλάδα θα έτρωγαν καρπαζιές με τόσα διαλείμματα αλλά Γερμανία είναι νομικά κατοχυρωμένα.
Σαν ανώτερος Βαλκάνιος περιφρονείς τους τοπικούς νόμους και τα δικαιώματα,χέζεις όσους εκμεταλεύονται το σύστημα και δεν κάνεις διαλείμματα για μάσα και κουβέντα.Αντιθέτως κινείσαι υπό τους ρυθμούς της φραπεδιάς για ενέργεια.
Περιφρονείς τα ωράρια,όσους ψωλάρουν και επιβάλεις τη δική σου ανώτερη λογική.Βαριά ρωμαική σιδηρά χειρ κι έτσι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Μόνο κατι κλεφτρονια ρουμανοι στον ΗΣΑΠ και κατι μπαφιαρηδες εχω δη να φορανε
και κατι χοντρομπαλαδες με το στομα μισανοιχτο ετοιμοι να σκασουν
το συνδυαζουν και με γυαλια μυωπιας και σαγιοναρες ενιοτε  :uzi:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.501
Πόντοι
1.446
Καλός είναι ο καφές.Σε κρατάει σε εγρήγορση.Εγώ κατεβάζω κουβάδες με φραπέ για να επιβιώσω στους εξοντωτικούς ρυθμούς.Οι Δυτικοί δεν αντέχουν,κουράζονται γρήγορα και και κάνουν συνέχεια διαλείμματα για να πάρουν δυνάμεις.Ελλάδα θα έτρωγαν καρπαζιές με τόσα διαλείμματα αλλά Γερμανία είναι νομικά κατοχυρωμένα.
Σαν ανώτερος Βαλκάνιος περιφρονείς τους τοπικούς νόμους και τα δικαιώματα,χέζεις όσους εκμεταλεύονται το σύστημα και δεν κάνεις διαλείμματα για μάσα και κουβέντα.Αντιθέτως κινείσαι υπό τους ρυθμούς της φραπεδιάς για ενέργεια.
Περιφρονείς τα ωράρια,όσους ψωλάρουν και επιβάλεις τη δική σου ανώτερη λογική.Βαριά ρωμαική σιδηρά χειρ κι έτσι.

Για αυτό έχουν γίνει μωβ τα αρχίδια σου μάλλον :S :S :S :S :S

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
Από  πολλούς  χρησιμοποιείται και σαν φάρμακο κατά της δυσκοιλιότητας  :cheesy:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Αν κατάλαβα καλά,το θέμα είναι η κατανάλωση καφέ εν ώρα εργασίας ή περισσότερο το θέμα νοοτροπίας των εργαζομένων που είναι με τον καφέ στο χέρι κλπ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom