Νέα

Φραπέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cptn_mac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Κάτσε να το δει ο spermbob και θα ξαναβάλει τον φραπέ στο avatar .....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Α! Το αγαπημένο μου ποτό...

Καταπληκτικό site!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Γαμάατοοο!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ενταξει με τον πατερα του φραπε αλλα για την αγνωστη μανα τιποτα?????????
για την ταπεινη στριπτιτζου που με βραδακι ( αντιθετο απο το μερακι)
καθε βραδυ χτυπα φραπεδουμπες στον καθε χαρμανιαρι που με τοση τεχνη και αγαπη τοσα βραδια ξενυχτα στους ναους του φραπε ( lindo,baby,mousses κ.α) τιποτα???????

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ευγε φιλε ais8hsh για την ιστορικη αναδρομη!
Θεος σχωρεστον τον Βακόνδιο.

Και ας σχωρεσει κ'εμας τους φραπεδο-λαλακες!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Και που να ήξερε ο Δημήτριος Βακόνδιος  οτι μετά απο 50 χρόνια η εφεύρεση του θα πέρναγε απο το σύμβολο της ιδεολογίας της χαλαρότητας στα χέρια της Μόνικας στο Oasis, της Κορίνας στην Γ' Σεπτεμβρίου ...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Και που να ήξερε ο Δημήτριος Βακόνδιος  οτι μετά απο 50 χρόνια η εφεύρεση του θα πέρναγε απο το σύμβολο της ιδεολογίας της χαλαρότητας στα χέρια της Μόνικας στο Oasis, της Κορίνας στην Γ' Σεπτεμβρίου ...

τωρα που ειπες μονικα και κορινα σημερα εχω κατι καβ....που λες να παω να απολαυσω το φραπε μου?

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
αποσπασμα απο το site που προτεινε ο φιλος sargiris:

Δ) Τα είδη του φραπέ
Ο φραπές του Μαλάκα:
Πρώτα απ' όλα είναι πάντα πολύ καλά... χτυπημένος (με τα χέρια φυσικά)! Του αρέσει να τον χτυπάει μόνος του και φυσικά και να τον πίνει μόνος του.
Βέβαια καμία φορά ξεχνιέται και από το πολύ κούνημα γεμίζει τον τόπο αφρούς και καφέ, σταγόνες αλλά πάντα προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο
έχει παραμάσχαλα το diana...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Προσωπικά δεδομένου οτι είναι και Παρασκευή απόγευμα που ξυπνάνε οι kinky καταστάσεις μέσα μου, έχω βαρεθεί να βλέπω και όλη τη μέρα ψευτοκυριλέ γκομενάκια στην δουλειά, θα προτιμούσα την έκφυλη βρωμιάρα πόρνη μόνικα !

OP
OP
cptn_mac

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πότε σας σέρβιραν τον πρώτο φραπέ; Σε ποιά καφετέρια; Ποιά ήταν η σερβιτόρα;
Εμένα στο Sirocco, πριν αρκετά χρόνια ('98;), στο πατάρι, και σερβιτόρα η Τζοάννα πριν βάλει πλαστικά βυζιά και με αξύριστα πόδια. Μάλλον άτσαλη η τύπισσα, δεν το ευχαριστήθηκα...

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα στην Κρητη μιας και ειμαι απο εκει και συγκεκριμενα στο Ηρακλειο. Καφε Κοραης λεγεται. πολυ καλο παιδια. και παντα μετριος με λιγο γαλατακι!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τωρα να μιλησουμε και λιγο σοβαρα πρωτη φορα και τελευταια μιας και δεν ειμαι και συχνος θαμων σ αυτα τα μαγαζια ηταν στο Lamour! παλι στο Ηρακλειο. πολυ καλη εμπιρια μπορω να πω.

Αλλα εχω μια απορεια ρε παιδια. τα "τυρια" που τα ριχνετε εκει μεσα????

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πότε σας σέρβιραν τον πρώτο φραπέ; Σε ποιά καφετέρια; Ποιά ήταν η σερβιτόρα;
Εμένα στο Sirocco, πριν αρκετά χρόνια ('98;), στο πατάρι, και σερβιτόρα η Τζοάννα πριν βάλει πλαστικά βυζιά και με αξύριστα πόδια. Μάλλον άτσαλη η τύπισσα, δεν το ευχαριστήθηκα...

εμενα η ελενιτσα η καλαματιανη στο baby o του υπογειου πριν 5 χρονακια........η τζοανα ειναι αυτη η ψηλη κορμαρα με το μακρυ περμαναντ μαλλι καστανοκοκκινο χρωμα?που ηταν μια περιοδο και gold?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πλακα,πλακα εχω τρελλαθει αυτες τις μερες γιατι σκεφτομαι συνεχεια αυτη την αλογομουναρα την ντανιελα την σερβα.........τι καυλι ηταν αυτο?τι φραπεδουμπα μας εσκαγε ρε παιδες?που στο διαολο πηγε η πουτανα?

OP
OP
cptn_mac

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
εμενα η ελενιτσα η καλαματιανη στο baby o του υπογειου πριν 5 χρονακια........η τζοανα ειναι αυτη η ψηλη κορμαρα με το μακρυ περμαναντ μαλλι καστανοκοκκινο χρωμα?που ηταν μια περιοδο και gold?
Στο Gold δεν τη θυμάμαι αλλά το μαλλί όντως το είχε κάνει κοκκινωπό, ωραίο πρόσωπο. Στην αρχή δεν είχε βυζί και μετά έβαλε πλαστικό. Τότε στο Sirocco ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε πατάρι και ο καφές σερβιρίστηκε δίπλα στο DJ. Ξενέρωμα γενικά ήταν.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Όντως Scirocco ήταν κάπτεν, αλλά εντάξει ρε δεν ήταν και κακή (πλην βυζιών και κωλοαρώματος).

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδες αποφασισα(ξανα ο μαλακας) να ανοιξω το thread για να ενημερωσουμε το πλατυ κοινο σχετικα με τα καλυτερα φραπογαλα στην αγορα........και ξεκιναω.....1)nescaffe classic 2)Λουμιδης 3)freddo espresso 4) duvell 5)jacombs 6)marina 7)maria 8)angel............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :dancing: :dancing: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
το 11880 της μπουρδελο- πουτανιας ξανακτυπησε...Αξιος..Αξιος... :blowup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom