foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Μιλα του και αν δεις οτι συνεχιζει το ιδιο βιολι ξεφτυλισε τον και μην ξανασχοληθεις μαζι του
ολοι χρωστανε σ ολους παντως
της πουτανας γινεται
Μιλα του και αν δεις οτι συνεχιζει το ιδιο βιολι ξεφτυλισε τον και μην ξανασχοληθεις μαζι του
Τα ξερω φιλαρακο..... παθων κι εγω !!!!!!ολοι χρωστανε σ ολους παντως
της πουτανας γινεται
Ολη η αγορα ετσι είναι σήμερα. Δυστυχως
Γινεσαι ρεζίλι για 20 και 30 ευρω!!!!!!!!!!
;)
Απο το τηλεφωνο δεν γινονται αυτες οι δουλειες.....μάλλον έχει κάνει φραγή σε συγκεκριμένα νούμερα (το δικό σου και των άλλων δανιστών), γιατί αν δεν ήθελε κλήση από κανέναν απλά θα άλλαζε κάρτα
οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις να πάρεις από άλλο τηλέφωνο
Δεν εχει σχεση το κρατος με την δουλεια σου τυπε......εαν δεν ειναι αυτο χρεωκοπημενο κρατος τοτε τι σκατα ειναι;;
στερεψε..
εγώ λέω να το παίξει σε στυλ τοκογλύφοςΑπο το τηλεφωνο δεν γινονται αυτες οι δουλειες.....
Αν ηθελε ο αλλος να του δωσει εστω καποιο εναντι, θα πηγαινε απο μονος του σαν κυριος και θα του εξηγουσε και 5 πραγματα και θα ηταν και κυριος..... Ο τυπος απλα το εχει ριξει στην τρελη και κοιταει να του τα φαει στο ετσι.....
Αυτο που μενει να κανει ο φουφουτος, ειναι να παει να τον βρει και να μιλησουν προσωπο με προσωπο, χωρις μαγκιες και λοιπες μαλακιες
Ομορφα κι ωραια να βρουν την χρυση τομη.
Να τον ριξει στο φιλοτιμο με λιγα λογια μιας και δεν εχει χαρτια
με μπραβιλικια και μαλακιες θα του κλασεις τα αρχιδια να ξερεις.ισα ισα που μπορει να βρεθεις και μπλεγμενος αν σου την στησει καλα.να ξερεις οτι οι μεγαλυτεροι ρουφιανοι τις αστυνομιας ειναι οι μπραβοι και οι φουσκοτοι οταν γινει καμια στραβη.Μου χρωσταει καποιος λεφτα..
δεν ειναι πολλα αλλα οχι και λιγα...
προφανως χρωσταει και σε πολλους αλλους..
Τον ξαναπηρα τηλ και εχει ενεργοποιησει φραγη εισερχομενων κλησεων..
τι κανω;
το πρωτο που σκεφτηκα ηταν να παω σπιτι του με 1 φιλο μου αλβανο καλοπαιδο με τον καταλληλο εξοπλισμο, γιατι τα λεφτα που πηρε [size=20pt]για εμενα απο τον πελατη[/size] ειτε τα εδωσε αλλου ειτε δεν ξερω τι..
εαν παω σπιτι του μπορω να παω να σηκωσω πραγματα του αντιστοιχης αξιας;;
ακουω προτασεις
ps. ημουν αψογος καθολη την συνεργασια μας..ΑΨΟΓΟΣ
ps.2 δεν τον λυπαμαι..1000 φορες να ηταν ειλικρινης κ να μ ελεγε δεν εχω λεφτα παρα να με τερναρει
ναι εμενα χτες εκοψαν της γυναικας μου και οταν την παιρνεις τηλεφωνο λεει για φραγημαλιστα
μπορει να το εχει αφησει απληρωτο κι να το εκοψαν;;
πονηρακια μη κλαιγεστε, ποσα λεφτα εχετε γλυτωσει απο τα αφορολογητα?
ετσι ειναι οι πονηρες δουλειες, καπου χανεις καπου κερδιζεις. αλλα τα θελουμε ολα δικα μας.
Δεν ειναι "πονηρες" δουλειες αυτες...εμεις συγκεκριμενα 40 χρονια αλουμιναδες ειμαστε απο τους πιο σωστους στην Θεσσαλονικη και γενικα στην Ελλαδα...
Και φαντασου στα τοσα χρονια, τετοια περιστατικα μας εχουνε τυχει σε πελατες που τους μετρας στα 2 χερια...
Ποιος δεν δουλευει μαυρα? πες μου εναν και θα σου πω οτι εχεις δικιο...
Γενικα οταν εισαι σωστος επαγγελματιας σε καποιον πελατη σου, ετσι θελεις να σου φερεται και αυτος...
...
Γενικα οταν εισαι σωστος επαγγελματιας σε καποιον πελατη σου, ετσι θελεις να σου φερεται και αυτος...
εμεις συγκεκριμενα 40 χρονια αλουμιναδες ειμαστε απο τους πιο σωστους στην Θεσσαλονικη και γενικα στην Ελλαδα...
Και φαντασου στα τοσα χρονια, τετοια περιστατικα μας εχουνε τυχει σε πελατες που τους μετρας στα 2 χερια...
'πονηρες' λεω χαριτωμενα τα μαυρα. και ολοι δουλευουν μαυρα δεν αντιλεγω. αλλα μετα μη κλαιγεσαι, εκει σου ριχνω αδικο. παιρνεις τα ρισκα σου για την κονομα σου, μαγκια σου, κονομησες τις περισσοτερες φορες μη κλαις ομως στη μια στραβη αμα σου κανει και ο αλλος πονηρια. ετσι ειναι το παιχνιδι. εχουμε καταντησει να εξηγουμε τα αυτονοητα σα κατι περιεργο![]()
Εβριζε η κορη τους γονεις της και ειπε οτι δεν θα τους ξαναμιλησει, επειδη πηγανε να σου φανε 3.000 ευρω?Φουφουτε δυστυχως αν δεν εχεις γραπτες αποδειξεις εχασες...ετσι την πατησα και εγω περυσι με την δουλεια μου με εναν πελατη ο οποιος μου φανηκε φουλ εμπιστευσιμος...
Δουλεια κουφωματα αλουμινιου περιπου στα 3500 ευρω...(τις πληρωμες τις κανονηζει ο πατερας μου)
Την δουλεια την κλεισαμε μεσω της κορης τους η οποια ειναι απο τα πιο σωστα και αξιολογα ατομα που εχω γνωρησει...
Ξεκιναμε με 500 προκαταβολη και μετα καποιο στανταρ ποσο καθε μηνα, αν θυμαμαι καλα γυρω στα 300 με 400 ευρω τον μηνα...
με το που παιρναμε τα αλλουμινια, περναει ο καιρος...τιποτα οι γονεις της...περναει κανα 3μηνο ΤΙΠΟΤΑ...
Συζητηση απο κοντα...
Καλησπερα, τι κανετε ? καλα μου λενε ολα καλα
Μας χρωστατε καποια χρηματα (Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΨΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ, Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ) οποτε ολα ητανε στα λογια...
Σας ξερουμε? μας λενε....ωχ λεω την πουτσισαμε....
Ρε τυπε του λεω πριν 3 μηνες ποιος σας περασε τα αλουμινια ??? α δεν σας ξερουμε μας λενε...
παντε μας δικαστικα ειπανε... η βγαλτε τα...αλλιως φυγετε απο εδω....
Πατερας μου φουλ στεναχωρημενος...οποτε πηρα την υποθεση στα χερια μου.
Πηγα στην κορη και της τα ειπα, και η καιμενη τρελαθηκε γιατι δεν το περιμενε απο τους γονεις της...πρωτη φορα την ειδα τοσο νευριασμενη και εκλαιγε κιολας απο τα νευρα της
Τους πηρε τηλεφωνο και τους τα εχωσε, τι Παναγιες τι Χριστους τι δεν θελω να σας ξερω...τα παντα...
Μου ειπε ποσα ειναι? λεω 3000 ευρω, την επομενη μερα μου τα εδωσε...και μου ειπε οτι απο τοτε δεν θελει να τους ξαναδει και να τους μιλησει γιατι την κανανε ρεζιλι και φανηκε η "κακια" αυτη...
Οποτε απο εδω και περα....τουλαχιστον 50% με 60% προκαταβολη...και καποια υπευθυνη δηλωση για τα επομενα...