enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Σε πάω ρε γατάκι, το'πιασες το υπονούμενο!
Σε πάω ρε γατάκι, το'πιασες το υπονούμενο!
ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ τον χωρις να περιμενεις τιποτα ....μα ο ενδιαμεσος πηρε την δουλεια..σ αυτον πηγε ο πελατης..εγω χρειαστηκε να κανω μια μελετη στην πορεια
Βρε εξυπνοπουλε αλλο η φαμπρικα και αλλο η εργασια σε καποιο εργο....Στον αχαχούχα πήγαινε που κάνει εκ του ασφαλούς έξυπνες νουθεσίες... λες και όλες οι δουλειές κανονίζονται χωρις ενδιάμεσους. Αν ήταν έτσι απλά, θα ζήταγε ο εργάτης της φάμπρικας να πληρωθεί από τον καταναλωτή απ'ευθείας χωρίς τη μεσολάβηση του αφεντικού...![]()
Άστο ρε μεγάλε δεν το σώζειςΒρε εξυπνοπουλε αλλο η φαμπρικα και αλλο η εργασια σε καποιο εργο....
Δεν με ενδιαφερει ρε μικρουλη να σωσω τιποτα.... :-*Άστο ρε μεγάλε δεν το σώζεις
Δε περιγράφω άλλο...
ρε πούστη μου τα πιστεύεται αυτά που γράφετε ή κάνετε πλάκα;Μου χρωσταει καποιος λεφτα..
δεν ειναι πολλα αλλα οχι και λιγα...
προφανως χρωσταει και σε πολλους αλλους..
Τον ξαναπηρα τηλ και εχει ενεργοποιησει φραγη εισερχομενων κλησεων..
τι κανω;
το πρωτο που σκεφτηκα ηταν να παω σπιτι του με 1 φιλο μου αλβανο καλοπαιδο με τον καταλληλο εξοπλισμο, γιατι τα λεφτα που πηρε [size=20pt]για εμενα απο τον πελατη[/size] ειτε τα εδωσε αλλου ειτε δεν ξερω τι..
εαν παω σπιτι του μπορω να παω να σηκωσω πραγματα του αντιστοιχης αξιας;;
ακουω προτασεις
ps. ημουν αψογος καθολη την συνεργασια μας..ΑΨΟΓΟΣ
ps.2 δεν τον λυπαμαι..1000 φορες να ηταν ειλικρινης κ να μ ελεγε δεν εχω λεφτα παρα να με τερναρει
kai μαύρα ,οπότε δυσκολα τα πράγματα , μόνο με καλό τρόπο μπάς και πάρεις κάποιο ποσόοχι ρε
απλα ο συγκεκριμενος ηταν αυτος που διαπραγματευοταν με τον πελατη..ο ''κυριος'' της δουλειας ας πουμε..εγω εκανα κατι που χρειαστηκε στην πορεια,μια μελετη, και ζητησα ενα ποσο το οποιο του το εδωσε ο πελατης σαν αμοιβη μου, γιατι αλλιως δεν θα μπορουσε να προχωρησει τπτ..ε αυτο το ποσο μου εφαγε
δε καταλαβα τιποτα!!!
καπιοσ να μου εκσιγισι ιπαρχι?
δε καταλαβα τιποτα!!!
καζαν ντιπι αμα κσερι κερνα με κανα καλο ζαρουχλαπαστιοΕίσαι.... ντιπ κατά ντιπ.
εχασε το στιχιμαισο πεναλτυ ο εργοτελης παρι 3 βαθμους, ισο πεναλτυ, το ντοσι πεναλτυ τελευταιο λεπτο οφη, ντε ειν πεναλτυ... το ντοσι πεναλτυ τελευταιο λεπτο το ντιετιτισ...
πως γιενεν αυτο...
καζαν ντιπι αμα κσερι κερνα με κανα καλο ζαρουχλαπαστιο
Pat pat kioyt pat pat patδε καταλαβα τιποτα!!!
να τον καταραστεις να τα φαει στους γιατρους !!![]()
εσι μι μου κσαναμιλισισ αμα δε με κερασιPat pat kioyt pat pat pat
Καταλαβες τωρα ?