Νέα

Φουστα Σισέ... Σχολιάστε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε παίδες φαντάζεστε να φορούσε την φούστα ο Κάρα(γκούνης)? τι θα γινόταν...??
μάλλον σε κάποια στιγμή θα πατούσε την φούστα, θα έπεφτε και αυτόματα θα πεταγόταν σαν ελατήριο και θα ζητούσε πέναλντι!

πάντως ο Σισέ χαβαλέ πρέπει να έκανε. έχει καταλάβει τι είμαστε και απλά είπε να προκαλάσει.
άρχοντας και ακομπλεξάριστος!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε παίδες φαντάζεστε να φορούσε την φούστα ο Κάρα(γκούνης)? τι θα γινόταν...??
μάλλον σε κάποια στιγμή θα πατούσε την φούστα και αυτόματα θα πεταγόταν σαν ελατήριο και θα ζητούσε πέναλντι!

πάντως ο Σισέ χαβαλέ πρέπει να έκανε. έχει καταλάβει τι είμαστε και απλά είπε να προκαλάσει.
άρχοντας και ακομπλεξάριστος!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οσο θα υπαρχουν μαλακες που 'σοκαρονται' απο τετοια τοσο θα υπαρχουν διαφοροι που θελουν να προκαλεσουν.
στο μουνι μου τι φορεσε αλλα κυριως το τι λεει το καθε μαλακιστηρι που αλλη καψα δεν εχει απο το να αποκαλει πουστη τον σισε κ τον καθε σισε.
εγω τον ειπα πουστη και δεν εχω προβλημα αν ειναι ,προβλημα εχουν αυτοι που μαχονται να αποδειξουν οτι δεν ειναι....οσο για το μαλακες αμα δεις το καβλι μου θα βλεπεις εφιαλτες για κανενα χρονο ;) ;) ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και αυτο βελβη δεν εινα απειλη ...υποσχεση ειναι ;) ;) ;)

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τον καραγκουνη παντως θα τον πηγαινε μια φουστανελα τωρα που το λες....και ενα κλαρινο ασορτι.....
και με μια μουστάκα και μια γκλίτσα μπορώ ακόμη και στην Βάρη, στις ταβέρνες, να τον φανταστώ! :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω τον ειπα πουστη και δεν εχω προβλημα αν ειναι ,προβλημα εχουν αυτοι που μαχονται να αποδειξουν οτι δεν ειναι....οσο για το μαλακες αμα δεις το καβλι μου θα βλεπεις εφιαλτες για κανενα χρονο ;) ;) ;) ;)
και μεγαλο καυλι να εχεις,και να τρομαξει η βελβυ,που μαλον στα γελια θα το ριξει,δεν αλλαζει το γεγονος οτι εισαι χοντρος μαλακας και κωλοτουμπας.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Η εμφανιση με φουστα εχει γινει μπαναλ.Αν ηθελε να πουλησει εκεντρικοτητα ας πηγαινε με στριγκακι...

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παρακαλουνται οι φιλοι του ολυμπιλαγου να μιν μιλανε για στρακια
ντατολο φωτο σε γκει περιοδικο κοβασεβιτσ βαστουσε ψωλες στα φαουλ κ τελος ο υπερτατος οπαδος τα συμπερασματα δικα σας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ντατολο φωτο σε γκει περιοδικο κοβασεβιτσ βαστουσε ψωλες στα φαουλ κ τελος ο υπερτατος οπαδος
37529155248177987214699.jpg
τα συμπερασματα δικα σας
:grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ντατολο φωτο σε γκει περιοδικο κοβασεβιτσ βαστουσε ψωλες στα φαουλ κ τελος ο υπερτατος οπαδος τα συμπερασματα δικα σας
ενταξει ρε μαγκα...συγνωμη...τα παιρνω ολα πισω...εξαλλου ο τζιμπριλ τα τιμαει τα φουστανια του... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η εμφανιση με φουστα εχει γινει μπαναλ.Αν ηθελε να πουλησει εκεντρικοτητα ας πηγαινε με στριγκακι...

τον προλαβε ο μπεκαμ τυπε....
που εκλεβε τα στριγκακια της γκομενας του  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom