gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ως προγαμιαιο σεξ εννοει την πιπα;Το προγαμιαιο σεξ το απαγορευει ομως...
ως προγαμιαιο σεξ εννοει την πιπα;Το προγαμιαιο σεξ το απαγορευει ομως...
ο Ιούλιος το είχε <<παρακάνει>>, του άρεσε να έχει πλήθος σχέσεις με συντρόφους και των δύο φύλων. Ο πανηδονισμός του ήταν τέτοιος, ώστε οι λεγεωνάριοί του συνέθεσαν διάφορα κοροϊδευτικά τραγουδάκια.Ε Καισαρας ηταν αυτος!!! αφου ειχε γαμησει οτι καλο κυκλοφορουσε το βαρεθηκε και ειπε να γυαλισει λιγακι το πομολο...![]()
σιγα ρε.....ενα μικρο παπαρακι πρεπει να εχει ζαρωμενο κιολα απο το κρυοΑλλα επρεπε οπως τον φωτογραφιζαν οι παπαρατσι να κανει ενα τσουπ να σηκωσει την φουστα και να πετεξει την μαλαπερδα εξω...![]()
Ενταξει τροπος του λεγειν....την φοραγαν θες να πεις.τωρα δεν φοραει κανεις.
φωτιά θα πέσει να σε κάψει αμαρτωλέ!!η εκκλησία δεν αναγνωρίζει τέτοιες πρακτικές!ως προγαμιαιο σεξ εννοει την πιπα;
Εγω αεκτζης ειμαι ρε....δεν τον υποστηριζω λογω παο.....το εχεις δει το παπαρι του?σιγα ρε.....ενα μικρο παπαρακι πρεπει να εχει ζαρωμενο κιολα απο το κρυο
μπα....αλλα ηξερα εγω κατω απο τα πετραχειλιαφωτιά θα πέσει να σε κάψει αμαρτωλέ!!η εκκλησία δεν αναγνωρίζει τέτοιες πρακτικές!
δεν φουσκωνει τιποτα μπροστα οταν παιζει παντως......Εγω αεκτζης ειμαι ρε....δεν τον υποστηριζω λογω παο.....το εχεις δει το παπαρι του?![]()
![]()
φιλε,τον φτωχο που θα τρελαθει και θα κανει μαλακιες,θα τον κλεισουν τρελοκομειο.τον πλουσιο που θα κανει τα ιδια,τον λενε εκκεντρικο και καθαρισανε.Μερικες ακομα φωτο απο εμφανισεις του Σισε
Παντα ειχε μια εκκεντρικοτητα ,μαγκια του αλλα μεχρι εκει.Δεν ειναι υπαρανω κριτικης.
σπασουαρ ρε.καλα,δεν εχεις παιξει μπαλα ποτε;δεν φουσκωνει τιποτα μπροστα οταν παιζει παντως......![]()
![]()
Το ματι σου το τσακιρικο εσενα...δεν φουσκωνει τιποτα μπροστα οταν παιζει παντως......![]()
![]()
μόνο ιεραποστολικό και μόνο για τεκνοποίηση.ακούς εκεί στοματικό..έχουμε γεμίσει αμαρτωλούς..μπα....αλλα ηξερα εγω κατω απο τα πετραχειλια
για γκει ροζ τηλεφωνα καλη φωτο ειναι παντως.....
δεν ειναι και πουστης....απλα το μελωνει το παστελιοσο θα υπαρχουν μαλακες που 'σοκαρονται' απο τετοια τοσο θα υπαρχουν διαφοροι που θελουν να προκαλεσουν.
στο μουνι μου τι φορεσε αλλα κυριως το τι λεει το καθε μαλακιστηρι που αλλη καψα δεν εχει απο το να αποκαλει πουστη τον σισε κ τον καθε σισε.
ερχεται στο καραισκακη....εβαλε την οπισθενΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ