Νέα

Φουντώνει ο πόλεμος Εmo-Trendy

• Μέλος που άνοιξε το νήμα guz4you
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε απο α ουφαδικα εβγαινες αρχιδάτος μαγκας..
απο τα εμο χομπυς βγαινεις ΛΟΥΓΚΡΑ..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καλοοοοοοοοοοοοοο.ακου εμο τα βλαμμενα.αχαχχαχαχαα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε silver,
μαλακίες κι αν έχουμε κάνει, όλοι, μας στην εφηβεία.
Τέτοιο καρακιτσαριό και τόση μαλακία δεν τη θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ρε πισοχοστη πες μου οτι ξερεις και τα και καλα ''πιστευο''της καθε ομαδας...αυτα θελει να τα βαλεις ολα στη σειρα,να ξεκινησεις το χαστουκι απ τη μια μερια...και να καταληξεις στην αλλη..σααααααααααααααααααττττ!

Φιλε μιλαμε για τρελες φλωριες και πολυ πουστρακια.
Βλεπεις κατι μοντερνα γκοθικ πουστακια (εμο) με μαλι με φρατζα, κορακι, κραγιονια και μολυβι στο ματι. Στα ορια του τραβελιου.
Οσον αφορα τους τρεντυ εγω και οι παρεες μου ετσι λεμε τους unisex μοντερνους πουστακους στυλ Μπεκαμ. Βλεπεις χαμηλοκαβαλα παντελονακια, ροζ αμανικα πουλοβερακια πανω απο πουκαμισακι, καμια ανταυγια στο μαλι, μεχρι και πειραγμενο φρυδι η αποτριχωμενο στηθος, ποδι κτλ.

ΜΑΓΚΙΑ - ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟς ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Απο αυτα που διαβαζω ευλογα συμπεραινω πως ο μεσος ορος ηλικιας εδω μεσα ειναι τα εννιαμερα

Το χασμα γενεων ζει και βασιλευει

Καθε δεκαετια ειχε τα προτυπα της για τη νεολαια.Το 60 ανθισανε οι χιπηδες και οι Μπητλς.Το 80 ηταν τρεντυ να ακους σιδηροπουλο.Το 90 αν δεν ησουν ρεηβας δε μετραγες.Η ταση του 2000 ειναι αυτη η εμο φαση.Ολοι σαν εφηβοι καναμε τις μαλακιες μας.Καταδικαζω το ξυλικι για τετοιες βλακειες,οταν ομως διαβαζω περι...χαστουκιων να στρωσουν τα κακομαθημενα και περι πλεηστεισον μου γυρνα η βιδα.Το αντιστοιχο σκεπτικο θα ηταν οτι το 80 ολα τα παιδια ηταν μαλακομπουκωμενα λογω του ΑΤΑΡΙ και του COMMODORE

Καποιοι ξεχνουν οτι μεγαλωσαν σε ουφαδικα...

Μην καταδικαζετε συλληβδην τη νεολαια.Διαφορετικα αποδεικνυετε(στους εαυτους σας κυριως) ποσο πολυ μεγαλωσατε...
κατσε ρε φιλε κανενας δεν καταδικαε....απλα την γνωμη μας λεμε....!το οτι εχουνε ξεφυγει τα πραγματα με τους πιτσιρικαδες δηλ δεν συμφωνεις??ολοι μας καναμε τρελες....!αλλοι μικρες και αλλοι μεγαλες...!τουλαχιστον εμεις π.χ. σε φαση λυκειου την βγαζαμε αγκαλιτα με κανα μωρο και κανα καφεδακι....κοπανα κ ετσι.....!σιγα μην ετραχα τωρα να πλακωνωμαι με τον καθε ξεμπαρκο....!αν με πειραζε θα πλακωνομουν...!
μην αρζισουμε και λεμε για την σημερινη νεολε(ρ)α γιατι θα ξεφυγει πολυ το θεμα...!οχι το οτι ανακαλυψανε ξαφνικα τι εχουνε μες στο βρακι τους και πηδιουνται σαν τα σκυλια....οχι οτι αν πας μια βολτα απο τα σχολια ολλα ειναι με τα nokia και τις φωτο και τα βιντεακια...!αντε τα σκουλαρηκια πανε στο διαολο...!μεχρι και τατοο βλεπεις....!να πουμε και αλλα....?????????

Επισκέπτης
Eδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται...

Βασικά δεν φταίνε τα παιδιά... κι εμείς περάσαμε ανάλογες φάσεις (εγώ π.χ. ήμουν μεταλλάς, με μαλλιά μέχρι την πλάτη και στενά τζην... ο άλλος ήταν ράπερ με φαρδιά παντελόνια και το καπελάκι ανάποδα, ο άλλος ήταν skinhead κουρεμένος γλόμπος με άρβυλα και ο παρα-άλλος punk με την λουρίδα μαλλιών πάνω στην καράφλα του!) αλλά οι γονείς μου μου βάλαν ένα όριο. Και μέχρι αυτό το όριο πήγα. Τώρα οι γονείς δεν ασχολούνται καν με τα παιδιά τους, ίσα-ίσα προσπαθούν να τα "ξεφορτωθούν" από πάνω τους δίνοντάς τους φράγκα και "πήγαινε κάνε ότι θες". Κρίμα...

Είναι αφύσικο το παιδί στην εφηβεία του να μην κάνει την "επανάστασή του" αλλά είναι επίσης αφύσικο να συνεχίζει έτσι και πιο μεγάλο. Εγώ θυμάμαι στα 22 μου έκοψα τα μαλλιά... και τώρα βλέπω 25άρηδες emo και trendy... Ήμαρτον!

Περαστικά!!!

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε παιδια ? Τι ΕΜΟ και Trendy και κολοκυθια τουμπανα ? Βγηκανε δύο-τρια μαλακισμενα κακομαθημενα απο την Γλυφαδα στην τηλεοραση,και ειπανε οτι μαλακια τους κατεβαινε στο μυαλο,και εγινε θεμα στα καναλια ?
Μανα-Πατερα δεν εχουνε,να αρπαξουνε μια κλαρα και να τους ριξουν καμμια ξυλια στον κωλο να ερθουν στα ισια τους ? Αλλα (λεω εγω τωρα),πανε ετσι μασκαρεμενα σπιτι τους ? Δεν νομιζω ! Απλως βγηκαν τα τρια μαλακισμενα κακομαθημενα,ειπανε την μαλακια τους για να κανουν την πλακα τους,και τα καναλια το εκαναν ΜΕΓΑ θεμα:jerking: :jerking:
Στην Γλυφαδα δε που εγινε η "συμπλοκη" (αν εγινε,και δεν ειναι ως συνηθως "τσοντα" στο ρεπορταζ για να το "μεγαλωσουν"..)εδω και 20 χρονια,μερα παρα μερα φάπες πεφτουν τα βραδυα,τι νεα μοδα και μαλακιες !!!
- ΕΛΕΟΣ  :jerking:

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
emo vs trendy    χαχαχαχαχαχαχαααα  αυτα ειναι!!!!!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μονο ο τιτλος του θρεντ ειναι για γελια.ακους εκει Φουντώνει ο πόλεμος Εmo-Trendy....απο το πολυ χαιδεμα εχουνε γινει τρομπες οι νεολαιοι μου φαινεται.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εχοντας πλεον περασει το 1/4 του αιωνα στην ζωη μου ;)

και λιγο πριν παω στρατο ομολογω δεν ηξερα τι ειναι ιμο .

Εμαθα απο μια φιλη μου οτι ειναι αυτα τα παιδια με τασεις καταθλιψης και ομοφυλοφιλιας.

Ειναι ενα σημαδι της σημερινης κοινωνιας.   :o

Παντως δεν συμφωνω οτι οι παλιοτερες γενιες ηταν καλυτερες.   :o

Και τοτε υπηρχαν κακομαθημενα και καταθλιπτικα και τωρα υπαρχουν.  ;)

Και στα 70'ς υπηρχαν αληταραδες,και στα 80'ς τζαμπα μαγκες και στα 90'ς.  :-

Και μαλιστα και αυτοι ηταν καταθλιπτικοι για μενα.Οσο για αγωγη αστα να πανε ηταν κι αυτοι.

Δεν ειναι θεμα δεκαετιας που μεγαλωνει κανεις

Ειναι θεμα χαρακτηρα και περιβαλλοντος που μεγαλωνει.

Τα προβληματα ειναι τα ιδια ,διαχρονικα.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Tommaso

αμα θες πες μου με 2 λογακια τι ειναι το καθενα???  :think: :think:

Trendy    Emo

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Απο αυτα που διαβαζω ευλογα συμπεραινω πως ο μεσος ορος ηλικιας εδω μεσα ειναι τα εννιαμερα

Το χασμα γενεων ζει και βασιλευει

Καθε δεκαετια ειχε τα προτυπα της για τη νεολαια.Το 60 ανθισανε οι χιπηδες και οι Μπητλς.Το 80 ηταν τρεντυ να ακους σιδηροπουλο.Το 90 αν δεν ησουν ρεηβας δε μετραγες.Η ταση του 2000 ειναι αυτη η εμο φαση.Ολοι σαν εφηβοι καναμε τις μαλακιες μας.Καταδικαζω το ξυλικι για τετοιες βλακειες,οταν ομως διαβαζω περι...χαστουκιων να στρωσουν τα κακομαθημενα και περι πλεηστεισον μου γυρνα η βιδα.Το αντιστοιχο σκεπτικο θα ηταν οτι το 80 ολα τα παιδια ηταν μαλακομπουκωμενα λογω του ΑΤΑΡΙ και του COMMODORE

Καποιοι ξεχνουν οτι μεγαλωσαν σε ουφαδικα...

Μην καταδικαζετε συλληβδην τη νεολαια.Διαφορετικα αποδεικνυετε(στους εαυτους σας κυριως) ποσο πολυ μεγαλωσατε...

Και απ' όλα τα παραπάνω μόνο το metal ζεί ακόμη... :rockon: :rockon: :rockon:
Συγγνώμη για το άσχετο αλλά δεν άντεξα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η καταθλιψη ειναι αρρωστια και μην την μπερδευεται με την ''αποψη ζωης'' των κομπλεξικων αυτων μωρων!!!

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Σε ενα αλλο φορουμ, μια χρηστρια ανοιξε ολοκληρο θρεντ εξ επιτουτου
(Εγω παντως δεν ειμαι τιποτα απο αυτα... εγω ειμαι μονο ΑΕΚ και το μονο πουλι που προσκυναω εχει δυο κεφαλια!)
Αντιγραφω εδω το ποστ της της περι ης ο λογος

emo...αντιπροσωπευουν το συναισθημα και την ψυχη
Τι είναι Emo;
Αυτή η ερώτηση ψάχνει απάντηση από όλο και περισσότερους ανθρώπους. Δυστυχώς μέχρι σήμερα την είδα να απαντάται από άτομα που είχαν παντελής άγνοια στο θέμα. Για αυτό θα δώσω μια απάντηση που βασίζεται στα γεγονότα και την αλήθεια.

Η μουσική:
Emo (ίμο) είναι ένα είδος ροκ μουσικής που οι ρίζες του ξεκίνησαν τη δεκαετία του ‘80 στην Ουάσιγκτον και ετυμολογικά μεταφράζεται σε emotive/emotional hardcore (punk). Είναι υποκατηγορία της μουσικής punk και ασχολείται με τα προβλήματα και τις συναισθηματικές δυσκολίες που περνάει κάποιος. Συχνά έχει σατυρικό περιεχόμενο και επαναστατικό χαρακτήρα (όπως άλλωστε και η “μαμά” punk).

Αυτό το είδος μουσικής εξαπλώθηκε έντονα το ‘85. Ακολούθησαν άλλα δύο κύματα, το ‘94 και το 2000. Σήμερα τα πιο γνωστά συγκροτήματα -τα οποία κατηγοριοποιήθηκαν από τους κριτικούς ως emo (αν κάποια συγκροτήματα αρνούνται να χαρακτηρίσουν emo τη μουσική τους)- είναι τα εξής:

The Academy Is, AFI, Alexisonfire, Brand New, Coheed and Cambria, Fall Out Boy, From First to Last, Funeral for a Friend, Hawthorne Heights, My Chemical Romance, Panic! at the Disco, The Red Jumpsuit Apparatus, Senses Fail, Something Corporate, The Starting Line, Story of the year, Taking Back Sunday, Thursday, The Used, and Underoath.

Η μόδα:
Η original μόδα των emo συνήθως περιλαμβάνει μαλλιά βαμμένα μαύρα τα οποία είναι ίσια και μία τούφα καλύπτει το ένα ή και τα δύο μάτια. Μαύρο μολύβι στα μάτια σε αγόρια και κορίτσια, All-Star παπούτσια, στενά τζιν και σε αγόρια και σε κορίτσια, ζώνες με μεταλλικά μοτίβα απάνω, μπλουζάκια που σχετίζονται με το μουσικό άκουσμα emo (όπως μπλούζες τέτοιων συγκροτημάτων) και εάν το άτομο φοράει γυαλιά οράσεως τότε αυτά θα είναι σίγουρα με χοντρό κοκάλλινο σκελετό.

Το πολύ hardcore στερεότυπο των emo μας λέει ότι ένας ακόλουθος αυτής της τάσης έχει καταθλιπτικές τάσεις, λάθος αντιμετώπιση της πραγματικότητας και σε ακραίες περιπτώσεις βλάπτει τον εαυτό του σε ένα είδος “αυτοτιμωρίας” και “αυτολύπησης”.

Αυτό είναι ψέμμα.
Η πλειοψηφία των (συνήθως) νέων που ακολουθούν αυτό το ρεύμα δεν ακούει σε τέτοιου είδους πεποιθήσεις.

Για να ανακεφαλαιώσουμε:
Emo είναι μια κατηγορία ροκ μουσικής και μία άποψη ντυσίματος και στυλ.
Emo μπορεί να αποκαλεσθεί μία κοινωνική ομάδα ανθρώπων οι οποίοι ασχολούνται με την μουσική και τη μόδα αυτού του κινήματος.

Στις μέρες μας, η λέξη emo χρησιμοποιείται κυριώς για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια και τη μελαγχολία στους ανθρώπους.

Το φαινομενο αυτο δεν παρατηρειται μονο στην Ελλαδα αλλα και σε ολη την Ευρωπη.

ΣΤΟΥΣ ΕΜΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ?
ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
-ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
-ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
-ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΡΑ
-ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
-ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ:
-ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΟ
-ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΘΛΙΜΕΝΟ

Βασικα αρχικά ο όρος emo χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει ενα παρακλαδι του hardcore punk της αμερικάνιξης σκηνής στα μέσα του 80 και είναι short του emotional (emocore = emotional hardcore). Ο όρος αυτός δόθηκε στο είδος επειδή τα μέλη των συγκροτημάτων αυτών κατά τη διάρκεια του Live είχαν έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα επι σκηνής. Αυτό το πρώτο κύμα έσβησε στις αρχές του 90 και στην συνέχεια ο όρος επανήλθε μέσα του 90 περιγράφοντας αυτή την φορά ήχους πιο μακρυα από το Punk και πιο κοντά sto indie. Περισότερη μελωδία, λιγότερο πανικό... Σημερα το screamo είναι πιο κοντά στο emo των 80's. Γενικότερα ο όρος είναι ευρύς και πλέον είναι περισσότερο μόδα από ότι ήταν μουσική και απόψη στην πρωταρχική του μορφή.

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
ρε παιδια φανταζεστε να βγει teken 6  emo vs trendy  με batleground τα
starbux  γλυφαδας??????????.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι Coheed and Cambria emo;  :huh: :rolleyes:

Agent

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
0
emo ρε.
Φαρα παιδιων που ζουν σε μια καταθλιψη και ολα τους φαινοντε μιζερα και καταθλιπτικα. Συνηθως με αυτοκτονικες τασεις (πιθανον να εχουν προσπαθησει να αυτοκτονησουν παιρνουν ποντους bonus). Μπορει κανεις να τους αναγνωρισει απο ταπαρακατω χαρακτηρηστικα. Μαλλι γρατζα που κρυβει το ενα ματι, υπερβολικα κολλητα παντελονια τζιν σε ενοχλιτικο επιπεδο. Μαυρα ρουχα και γενικα μαυρα αξεσουαρ. Διαδεδομενο ειναι η θηλυπρεπεια στα αγορια που καμοια φορα για πλακα μπορει να φιλιουντε και μεταξυ τους κατι το οποιο δεν εχω καταλαβει τι συμβολιζει. Η και καλα ψαγμενη μουσικη που ακουνε δεν ξεφευγει σε πανω απο 10 μιζερα κλαψωμουνικα συγκροτηματα και ισως να φτανει καποια φορα μεχρι και τον  Marilyn Manson. Κλασσικες ασχολιες το skate και η γκρινια. Λιγομιλητα. Ισως και αντικοινωνικα. Γενικα αδιαφορα.
trendy
Συχναζουν σε κυριλε μερη οπως κεφαλαρι πολιτεια κολωνακι και γλυφαδα. Κατι λιγοτερο δεν αποδεχοντε. Η παραλιακη ειναι must για το καλοκαιρι. Απο πανω μεχρι κατω οι μαρκες πρεπει να φαινοντε. Τι να το κανω ενα ρουχο αμα δεν φαινεται ποσο ακριβο ειναι. Οι γκομενοι σε αυτο το ειδος κρινοντε απο το αμαξι τους τα ρουχα και κυριως τα παπουτσια(!). Η εμφανιση ειναι αδιοφορη για τις περισοτερες. Οι γκομενες οφειλουν να ειναι snob αλλα παραλληλα και sluts. Το καρω υφασμα burberys ειναι ενα εμβλημα της φυλης. Σαββατο και Παρασκευη θα τους βρεις στιβαγμενους τον εναν πανω στον αλλον σε μερη οπως το Circus και το Rock n Roll στο κολωνακι επειδη ειναι in. Α και οταν θα παιζει απο τα ηχεια το Moonchild του Gallagher μην ανγωθειτε οταν δειτε καμοια 100αρια κουστουμαρισμενους και καμοια 100αρια ξεκολλα να χτυπιουντε λες και ακουνε Faithless. Δεν ειναι παραισθηση... απλα δεν ξερουν τι ειναι.. αλλα ειναι in... :rockon: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom