Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.947
- Πόντοι
- 2.606
Τιιιι???Δεν μπορω να εχω αποψη,δεν πινω καφεδες.Τους αποφευγω
Τιιιι???Δεν μπορω να εχω αποψη,δεν πινω καφεδες.Τους αποφευγω
Πουλάνε τ(ρ)απερ....οι αλμπανοι δεν εργαζονται πλεον,εχουν γινει επιχειρηματιες.
Λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωραΤιιιι???
Κι εδω μεσα κανουν,θα δεις να το παιζουν και επιχειρηματιες σε λιγοΌλα τα ΤΕΛ είναι γεμάτα Αλβανούς και κάνουν παρέλαση στις Εθνικές μας Επετείους;
φαντάσου.. μόνο εσυ εργάζεσαιοι αλμπανοι δεν εργαζονται πλεον,εχουν γινει επιχειρηματιες.
Πεινασαμε ρε μανΛεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα
Κι εδω μεσα κανουν,θα δεις να το παιζουν και επιχειρηματιες σε λιγο
Πίνει πράσινο μακροβιοτικο τσαγακι ,διαλογιζεται στο bou...και κάνει γιόγκα( βλέπει λεσβιακά με γκόμενες να κάνουν γιόγκα και ψαλίδια μαζί) .Τιιιι???
ολοι εχουμε κατι μεγαλο μεσα μας.εσυ εισαι ΜΕΓΑΛΟ-εργολαβος και τους εχεις εργατες οποτε δεν υπαρχει θεμα
Κι εγω πριν που ειδα το λινκ με τα σουβλακιαΠεινασαμε ρε μαν
ποιους εννοεις φιλε-Μπαρε;ολοι εχουμε κατι μεγαλο μεσα μας.
μεγαλοεργαλαβος
μεγαλομαλακας
μεγαλοπουτσης
ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
Απο το Αλβανος τουριστας εχουμε παει στο "Η μιση Μυκονος ανηκει σε Αλβανους"Αλβανός τουριστας
παραδειγμα ηταν.ποιους εννοεις φιλε-Μπαρε;
Κι εγω πριν που ειδα το λινκ με τα σουβλακια
Πιο πιθανό να το κόψει παρά το πράσινο τσάι...Πίνει πράσινο μακροβιοτικο τσαγακι ,διαλογιζεται στο bou...και κάνει γιόγκα( βλέπει λεσβιακά με γκόμενες να κάνουν γιόγκα και ψαλίδια μαζί) .
θα ανοιξω σουβλατζιδικο αφτερ θα δουλευει μετα τις 12 ως το πρωι θα μαζευω τον απουλητο γυρο απο τα αλλα καταστηματα και θα πουλαω μισοτιμης.
Έλα βρε μλκ μας άνοιξες την όρεξη μουνιθα ανοιξω σουβλατζιδικο αφτερ θα δουλευει μετα τις 12 ως το πρωι θα μαζευω τον απουλητο γυρο απο τα αλλα καταστηματα και θα πουλαω μισοτιμης.
Πότε έχεις εγκαίνια??θα ανοιξω σουβλατζιδικο αφτερ θα δουλευει μετα τις 12 ως το πρωι θα μαζευω τον απουλητο γυρο απο τα αλλα καταστηματα και θα πουλαω μισοτιμης.
μια κρεπα σοκολατα μπανανα αμυγδαλο μπισκοτο γκραν μαρνιε θα ηταν σουπερ.Έλα βρε μλκ μας άνοιξες την όρεξη μουνι