Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Ο Λακης εριξε το φυτιλι και τωρα γλυφει μοσχομυριστο-λαχταριστο εσκορτακι και γελαει με τις μαλακιες που γραφουμε περιμενοντας το δευτερο γυρο
Έλα ρε με τα πιπινια πάλι ....Σούλη Σαμπάχ ρεεεεεεεε!χαλβαδιαζες την Γιουλακη τοτε ε?
Βηγκαν γύρος με ανάλογη σως,πολύ καλή επιλογή....!η ανοδος ειναι το βιγκαν σουβλακι,οσοι εχουν μυαλο παρακολουθουν τις επιχειρηματικες δραστηριοτητες του μελλοντος.
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση....Εμένα πάντως εδώ στην γειτονιά μου όλα (και δεν είναι λίγα) γεμάτα είναι. Και αν περάσεις λίγο προχωρημένη ώρα θα έχουν έλλειψη από γύρο!!
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση....
Δεν γίνεται ο κάθε πλεμπαιος λετσοτουριστας να λέει ότι πήγε Μυκονοοοοοοοοοοο
Ε, να μην πάνε στη Μύκονο. Τα έχουμε πει και ξανά πει. Όσοι έχουνε μαγαζιά εκεί είναι κλεφταραδες!!!
Θέλουν να τα, ξεπουλήσουν σε ξένους, αλυσίδεςΈχω έναν Αλβανό γείτονα απ'όπου που παίρνω σουβλάκια και ο οποίος λέει ότι το Ελληνικό κράτος ρίχνει τους σουβλατζήδες ?? Ισχύει ? Για πείτε όσοι κατέχετε κάπως το θέμα....
Μαζί σου... όμως θα πει "Εγώ σας έδωσα λεφτά από το market pass και εσείς τα τρώτε στις πουτανες"....άδικο θα έχει;Κουλης souvlaki pass να δωσει
Oi Αλβανοί θα κάνουν τους διερμηνείς με τα διεθνή αφεντικά ...Αmerican dream και μαλακίες....αυτό θα πει αναβάθμιση!Θέλουν να τα, ξεπουλήσουν σε ξένους, αλυσίδες
Οι Έλληνες μόνο γκαρσόνια, υπάλληλοι
Έρχεται αναπτυξη
Όπως το λες... Μεγάλη υπόθεση να μαγειρεύεις και να μην εξαρτάσαι από τις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς και τον κάθε επαγγελματία... Αλλά και την κάθε καριόλα...υπαρχουν και φθηνοτερα σουβλακια (και προσφορες σε efood κτλ), και αν καποιος οντως θεωρει οτι 28 ευρω ειναι πολλα για να φανε 4 ατομα, θα καταφυγει σε αυτες, εφοσον δεν θελει να μαγειρεψει.
Αμα παλι θες σουβλακι απο το "καλο" σουβλατζιδικο της γειτονιας και δεν σου κανουν τα φτηνοτερα, τοτε πλερωνε.
Που να δεις και τις τιμες στα μπεργκερ που για να χορτασεις θελεις 2 και πληρωνεις 7-8 γιουρο το καθενα... Μαθετε να μαγειρευετε, ακομα και τα σπιτικα σουβλακια ειναι πανευκολα με το 1/3 της τιμης. Αν περιμενετε να αλλαξουν τα δεδομενα, θα κλαψετε, οποτε συνηθιστε το γαμησι γιατι οσο περναει ο καιρος θα χειροτερευει.
και οι ηλεκτρολογοι ολοι Αλμπανοι ειναι πιάτο 80% τα σουβλακερι τα εχουν αλμπανοι.
Στον Πειραιά μπαίνω σε μπεργκεραδικο ...κυκλοφορούσαν αρκετοι Πακηδες εκεί μέσα....κι όμως....ΔΕΝ ήσαν πελάτες....αλλά δούλευαν εκεί μέσα...η γλυκύτατη κοπέλα ( ευτυχώς Ελληνίδα)στο ταμείο με ρώτησε αν ήταν όλα καλά....τι να την έλεγα ;Ότι θα ξέρω σίγουρα πό μετά από 2-3 μέρες αν δεν με πάει σερπαντίνα;Είπα "ναι" και την έκανα τρέχοντας....!το 80% τα σουβλακερι τα εχουν αλμπανοι.
οι αλμπανοι δεν εργαζονται πλεον,εχουν γινει επιχειρηματιες.και οι ηλεκτρολογοι ολοι Αλμπανοι ειναι πιά
Όλα τα ΤΕΛ είναι γεμάτα Αλβανούς και κάνουν παρέλαση στις Εθνικές μας Επετείους;και οι ηλεκτρολογοι ολοι Αλμπανοι ειναι πιά
εσυ εισαι ΜΕΓΑΛΟ-εργολαβος και τους εχεις εργατες οποτε δεν υπαρχει θεμαοι αλμπανοι δεν εργαζονται πλεον,εχουν γινει επιχειρηματιες.