st th 777777
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ντροπή να είναι με το μουνι έξω σε παραλία που δεν είναι γυμνιστών
Ντροπή να είναι με το μουνι έξω σε παραλία που δεν είναι γυμνιστών
ως παιδι !Ποιός από εσάς είχε επισκευθεί το ξενοδοχείο
Σαλάντι στην Αργολίδα την δεκαετία του 80 ??
Εφταλου μετά από τον Μολυβο, χρυσή ακτή, και πριν την χαραμιδα στη φυγοκεντρο (το όνομα της καντίνας) τέρμα αριστερά. Επίσης Ερεσος αλλά πολυ λεσβια....Καμία πληροφορία για παραλίες στην Μυτιλήνη??
Ωραίος σε ευχαριστώ..τέτοια περίοδο πιστεύεις να εχει κίνηση ή είναι νωρίς ακόμα?Εφταλου μετά από τον Μολυβο, χρυσή ακτή, και πριν την χαραμιδα στη φυγοκεντρο (το όνομα της καντίνας) τέρμα αριστερά. Επίσης Ερεσος αλλά πολυ λεσβια....
Ε ναι θα έχει αρχισειΩραίος σε ευχαριστώ..τέτοια περίοδο πιστεύεις να εχει κίνηση ή είναι νωρίς ακόμα?
Εξαιρετικό...
Καβουρότρυπες ξέχνα το ,πριν 40 χρόνια ναι. Τώρα μέχρι και τα ΚΑΠΗ οργανώνουν εκδρομές εκεί.Καλημέρα, ξέρει κανείς που έχει παραλίες γυμνιστών στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής; Έχω ακούσει για Καβουρότρυπες αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Φιλαρακι μου εχω επισκεφτει για παιχνιδι κανα 2 φορες την παπακωστα στην ακρη προς ρακοποταμο και μετα στους νεους πορους......δοκιμασε,π7στευω δεν θα χασειςκαλημέρα σε ολους είμαι νέο μελος υπάρχει παραλία γυμνιστών στα παραλια της Λάρισας;; Που να γίνεται και λίγο παιχνίδι; Έχω ακούσει για ρακοποταμο αλλά δεν μου είπαν με σιγουριά… Είμαστε ζευγάρι παντρεμένο 32 γυναίκα 28 εγώ και έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία 4 χρόνια κάνουμε γυμνισμό και κάνα δυο φορές έχουμε κάνει και παιχνίδι μας αρεσει να
Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου μόνο μια ερώτηση την παπακωστα την ξέρω αλλά δεν έχει τύχει να πάω ποτέ όμως….αλλα στους νέους πόρους που σε πιο μέρος;;;Φιλαρακι μου εχω επισκεφτει για παιχνιδι κανα 2 φορες την παπακωστα στην ακρη προς ρακοποταμο και μετα στους νεους πορους......δοκιμασε,π7στευω δεν θα χασεις
Ετσι οπως εισαι στην παραλια στους νεους πορους τραβας τερμα δεξια οσο παει ο δρομος,αφηνεις το αμαξι και περπατας 10 λεπτα,υπαρχει ομως και ενας χωματοδρομος που αν τον βρεις ετσι οπως πας τερμα δεξια στι χωριο σε βγαζει ακριβως.Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου μόνο μια ερώτηση την παπακωστα την ξέρω αλλά δεν έχει τύχει να πάω ποτέ όμως….αλλα στους νέους πόρους που σε πιο μέρος;;;
Ετσι οπως εισαι στην παραλια στους νεους πορους τραβας τερμα δεξια οσο παει ο δρομος,αφηνεις το αμαξι και περπατας 10 λεπτα,υπαρχει ομως και ενας χωματοδρομος που αν τον βρεις ετσι οπως πας τερμα δεξια στι χωριο σε βγαζει ακριβως.
Αααα κατάλαβα τώρα μεΕτσι οπως εισαι στην παραλια στους νεους πορους τραβας τερμα δεξια οσο παει ο δρομος,αφηνεις το αμαξι και περπατας 10 λεπτα,υπαρχει ομως και ενας χωματοδρομος που αν τον βρεις ετσι οπως πας τερμα δεξια στι χωριο σε βγαζει ακριβως.