satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.058
- Πόντοι
- 5.956
Ολα αυτά κοστίζουν.Το εξάντλησε ο Ανδρέας το όριο των γάμων στην Εκκλησία .Λογικό είναι.Τα διαζύγια νομίζεις τον αφήσανε άφραγκο ή οι διατροφές μήπως;
Ολα αυτά κοστίζουν.Το εξάντλησε ο Ανδρέας το όριο των γάμων στην Εκκλησία .Λογικό είναι.Τα διαζύγια νομίζεις τον αφήσανε άφραγκο ή οι διατροφές μήπως;
Οι ωραίοι έχουν χρέη.Καλά το λέει το άσμα.Άφραγκο τον άφησαν οι επιχειρηματικές επιλογές, τα οικονομικά ανοίγματα και τα χρέη, τα τεράστια χρέη προς δημόσιο και τρίτους.
ο αραπης ποτε βγαινει?Σε δυνατό video.
Εχει τέτοιο bonus?ο αραπης ποτε βγαινει?
ε τι, τζαμπα τοσες διατάσεις?Εχει τέτοιο bonus?
Πολύ σώμα η Φωτεινή Γεωργαντά.ε τι, τζαμπα τοσες διατάσεις?
Αύριο βραδάκι και δείχνει πόσο θα το βάλει...ο αραπης ποτε βγαινει?
δεν ειναι τυχαιο που την φωναζαν "the body"....Πολύ σώμα η Φωτεινή Γεωργαντά.
The boby την έλεγε τη Φωτεινή και ο Ανδρέας?δεν ειναι τυχαιο που την φωναζαν "the body"....
υγ : μπορει να το λεγανε για την ελ μακφερσον βεβαια...δεν ειμαι σιγουρος...
δεν ειναι τυχαιο που την φωναζαν "the body"....
υγ : μπορει να το λεγανε για την ελ μακφερσον βεβαια...δεν ειμαι σιγουρος...
Θεά η Εlle ,αλλά και η Φωτεινή έχει κορμάρα.τυπε για την ελ μακ φερσον το λεγανε αυτο
ζητιανευαδουλευα κοντα σε ενα περιπτερο και διαβαζα ολα τα περιοδικα
Θεά η Εlle ,αλλά και η Φωτεινή έχει κορμάρα.
Μούναρος η Γεωργαντά.τυπε κι εγω θα προτιμησω το ελληνικο βρωμικο.ειναι πιο νοστιμο απο το γκουρμε
Αθάνατες στιγμές έχει δώσει στην Tv o Aνδρέας Μικρούτσικος.Μιας και έγινε λόγος για τα κέρατα του κοντού κλπ
Ήταν λέει να πάρουν τα σκυλάκια τους να πάνε διακοπές... (σε αντικατάσταση παιδιών - τέκνων, εννοείται, που ΔΕΝ είχαν)Μιας και έγινε λόγος για τα κέρατα του κοντού κλπ