ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.545
- Πόντοι
- 5.006
Μη βριζεις παππουληΤο Μαρικάκι, το γλέντησα. Γι αυτό δεν μου έμεινε απωθημένο.
Μη βριζεις παππουληΤο Μαρικάκι, το γλέντησα. Γι αυτό δεν μου έμεινε απωθημένο.
Σαχλαμαρες ειναι αυτα,οι μονοι που εχουν βιδεο ειναι οι εξης: @athinaios44 ,@The Saint* ,@troubakhs ,@ΑΝΤΖΕΛΟ ,@Μπιρλας ,@Marquis_de_Sade .Φίλε σε σχόλια που είδα σε διάφορα threads φήμες λένε ότι και εσύ είσαι ο άνθρωπος μας να μας φτιάξεις λίγο. Ισχύει? Είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να στείλω pm.
Κι εγώ την ίδια γνώμη είχα.
Των πραγματικών ή βάση αποδείξεων ;Θα κατοχυρωθεί σε όποιον μου δώσει 30% από τις εισπράξεις της επιχείρησης του.
Δεν την γνωριζω την κυρια-δεσποινις τι ειναι τελος παντων,αλλα για να λες εσυ οτι εχω βιντεο-που δεν εισαι και κανα ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ και ΚΑΡΙΟΛΗΣ και ΤΕΛΕΩΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΡΧΙΔΙ-τοτε μαλλον κατι θα εχω.Σαχλαμαρες ειναι αυτα,οι μονοι που εχουν βιδεο ειναι οι εξης: @athinaios44 ,@The Saint* ,@troubakhs ,@ΑΝΤΖΕΛΟ ,@Μπιρλας ,@Marquis_de_Sade .
Τον δίνει;Την είδα τις προάλλες με μαγιό εκ του σύνεγγυς, να παίρνει το μπάνιο της σε σχετικά απόμερη παραλία της Αττικής, και αναθεώρησα την άποψη που είχα σχηματίσει.
Ψηλή, σικάτη, με ωραίο παράστημα, αρχαϊκή ομορφιά και καταπληκτικό κώλο.
Τύπε .... είχαμε κανένα ... ενδιαφέρον ;;;Αλλα δεν του στελνω τιποτα.
Εχεις μεινει πολυ πισω κομπογιαννιτη!!!!Τύπε .... είχαμε κανένα ... ενδιαφέρον ;;;
Για το μαγαζί λέω ....
Εχεις μεινει πολυ πισω κομπογιαννιτη!!!!
εργασιας ο αδωνης..στελνει εργατικο προσωπικο παντου!Καλύφθηκαν όλα τα ... κενά ;;;;
εργασιας ο αδωνης..στελνει εργατικο προσωπικο παντου!
εγω εκλεισα τον @troubakhs ..Οπότε θα στείλει και στη μαγαζάρα σου ;;;
νετα η μεικτα ;
καθαρα τσεπηνετα η μεικτα ;
τι ειδικοτητα θα τον δηλωσεις ;καθαρα τσεπη
και δωρα και επιδοματα και ενσημα φουλ και αδειες πληρωμενες και 4 τενεκεδες λαδι εξτρα βερτζιν
δανειοληπτητι ειδικοτητα θα τον δηλωσεις ;
Noμιζω εβαλες ενα δεν χωρις να θελεις-πρεπειΔεν την γνωριζω την κυρια-δεσποινις τι ειναι τελος παντων,αλλα για να λες εσυ οτι εχω βιντεο-που δεν εισαι και κανα ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ και ΚΑΡΙΟΛΗΣ και ΤΕΛΕΩΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΡΧΙΔΙ-τοτε μαλλον κατι θα εχω.
Αλλα δεν του στελνω τιποτα.
gamiesairemoynhNoμιζω εβαλες ενα δεν χωρις να θελεις-πρεπει