Νέα

Φορτιστής για laptop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλησπερα παιδες
εχω ενα λαπτοπ και θελω να το παρω μαζι μου στο αυτοκινητο σημερα
ο φορτιστης σπιτι ειναι σε δυο μερη
1 αυτο με το μετασχηματιστη που παει στο λαπτοπ
και 2 αυτο που το βαζεις στην πριζα
αν αντι για την πριζα σπιτιου συνδεσω στο μετασχηματιστη μια πριζα αυτοκινητου θα γινει μπαμ η ολα καλα?
ευχαριστω

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κανενα τσακαλι???????????

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
καλησπερα παιδες
εχω ενα λαπτοπ και θελω να το παρω μαζι μου στο αυτοκινητο σημερα
ο φορτιστης σπιτι ειναι σε δυο μερη
1 αυτο με το μετασχηματιστη που παει στο λαπτοπ
και 2 αυτο που το βαζεις στην πριζα
αν αντι για την πριζα σπιτιου συνδεσω στο μετασχηματιστη μια πριζα αυτοκινητου θα γινει μπαμ η ολα καλα?
ευχαριστω

Πάρε αυτό να κάνεις την δουλειά σου ΑΜΕΣΑ + με ασφάλεια...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  αλλα volt εχει ο αναπτηρας και αλλα η πριζα αρα αλλα πραγματα μετασχηματιζει ο μετασχηματιστης σπιτιου!!

κοιτα www.e-peragora.gr/product_info.php?manufacturers_id=45&products_id=632]εδω αλλα θα αργει να φορτισει [/url]

και θελει www.e-peragora.gr/product_info.php?manufacturers_id=45&products_id=632]και θες καλωδιο σαν αυτο [/url]

www.e-peragora.gr/product_info.php?products_id=636]εκυος αν προτιμας τροφοδσοτικο αυτοκινητου[/url]

τελος μια μπαλαντεζα 400 χιλιομετρα ειναι βολικη!!(μπου χαχα. Βασικα χεστο το λαπτοπ)

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ με το τροφοδοτικό έχω το εξής πρόβλημα. Πολλές φορές δεν κάνει καλή επαφή με το laptop και έτσι αυτό δεν φορτίζει. Καμία λύση; Επίσης μου έχει σπάσει το αριστερό πλήκτρο του ενσωματωμένου mouse.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Εγώ με το τροφοδοτικό έχω το εξής πρόβλημα. Πολλές φορές δεν κάνει καλή επαφή με το laptop και έτσι αυτό δεν φορτίζει. Καμία λύση; Επίσης μου έχει σπάσει το αριστερό πλήκτρο του ενσωματωμένου mouse.

service...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ποσο κραταει η μπατ...  του laptop σας?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

To σύνηθες πρόβλημα στα laptop, είναι ότι οι περισσότεροι βάζουν με δύναμη το βύσμα του φορτιστή στην υποδοχή με αποτέλεσμα αυτό, εσωτερικά να ξεκολάει από τη βάση του ή ακόμα και το  M/B και να μην κάνει καλή επαφή. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές το συγκεκριμένο και λύνεται μόνο με λύσιμο του laptop επέμβαση με κολλητίρι........αν είναι όμως εντός εγγύησης προτείνω να σταλεί στην εταιρία, γιατί από τη στιγμή που το ανοίξει κάποιος σε μαγαζί, χάνει την εγγύηση τελέιως.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...αλλα volt εχει ο αναπτηρας και αλλα η πριζα αρα αλλα πραγματα μετασχηματιζει ο μετασχηματιστης σπιτιου!

Ενημερωτικά για όλους, ΣΥΝΗΘΩΣ οι φορτιστές των laptop είναι στα 19 V

Στα computeroμάγαζα της Στουρνάρη, μπορείτε να βρείτε έναν ρυθμιζόμενο, που κάνει σχεδόν για κάθε laptop και κοστίζει γύρω στα 50 e.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
To σύνηθες πρόβλημα στα laptop, είναι ότι οι περισσότεροι βάζουν με δύναμη το βύσμα του φορτιστή στην υποδοχή με αποτέλεσμα αυτό, εσωτερικά να ξεκολάει από τη βάση του ή ακόμα και το  M/B και να μην κάνει καλή επαφή. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές το συγκεκριμένο και λύνεται μόνο με λύσιμο του laptop επέμβαση με κολλητίρι...

Κι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα, συμβαίνει στην usb θύρα ΠΟΛΛΕΣ φορές σε κινητά και pda...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ενημερωτικά για όλους, ΣΥΝΗΘΩΣ οι φορτιστές των laptop είναι στα 19 V

Στα computeroμάγαζα της Στουρνάρη, μπορείτε να βρείτε έναν ρυθμιζόμενο, που κάνει σχεδόν για κάθε laptop και κοστίζει γύρω στα 50 e.

Εκτός αυτού πρέπει να προσέχουν και τα Αμπέρ........να είναι μέσα στα όρια του κάθε λάπτοπ γιατί μπορεί να το δεις να τηγανίζεται!!!!! :)

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το φορτιστή και όχι μόνο. Έχεις να μου προτείνεις κάποιον για επιδιόρθωση; Εσύ το αναλαμβάνεις; Με το αζημίωτο βέβαια. Αθηνα μένω.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα, συμβαίνει στην usb θύρα ΠΟΛΛΕΣ φορές σε κινητά και pda...

Μου φέρανε χτες ένα καινούριο Acer Aspire σειρά Bluegen, αγορασμένο πριν 2 εβδομάδες με χαλασμένες usb......τις είχε ξεσκίσει και με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώσουν ενώ ήταν ανοιχτό το λάπτοπ και να κάψει αρκετά πράγματα. Φυσικά η εγγύηση δεν τον καλύπτει και εκτός τα 1500 ευρώ που έδωσε να πάρει το λάπτοπ θέλει τώρα 500+ να το επισκευάσουμε.......προσοχή μεγάλη όταν μπαινοβγάζετε διάφορα στα λάπτοπ ειδικά..........σαν να είναι το καυλί σας!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το φορτιστή και όχι μόνο. Έχεις να μου προτείνεις κάποιον για επιδιόρθωση; Εσύ το αναλαμβάνεις; Με το αζημίωτο βέβαια. Αθηνα μένω.

Δυστηχώς φίλε μου είμαι Χανιά..........δεν έχω κάτι να σου προτείνω Αθήνα εκτός τη μαμά εταιρία (ρώτα χρέωση πρώτα όμως)........

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δε πειράζει. Ευχαριστώ.. Το e-shop μου πρότεινε να το στείλει στη Κίνα. Γιατί από εκεί το φέρανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom