gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κατι τετοιο δηλαδη..... ;)δεν βαζεις κατευθειαν το επιμαχο σημειο....;
κατι τετοιο δηλαδη..... ;)δεν βαζεις κατευθειαν το επιμαχο σημειο....;
xaxaxaxaxΔικά μου βρε
θα τα πουμε αυριο με εσενα να ξερεις.αχαχαχαχα ρε κωλοβαρεμενε καρπαειζοσπρακτορα της ζωης....
Σου ειπα να ερθεις κατω να τα συζητησουμε απο κοντα αλλα εισαι δειλη πουστρα.
Στην θεση σου δεν θα κουνιομουν καθολου.
xaxaxaxax
Πρεπει να κανεις υπεύθυνη δηλωση για να σε πιστεψουν αλιντισα νομιζω
Μα την έκανα.Είχα ποσταρει φωτο με τον κώλο μου και έγραψα Α επάνω για να μαθουν να μην αμφισβητουν άλλη φορά.Ψέμματα δεν λεω.xaxaxaxax
Πρεπει να κανεις υπεύθυνη δηλωση για να σε πιστεψουν αλιντισα νομιζω
χαχααχαχαχ εισαι τρεληΜα την έκανα.Είχα ποσταρει φωτο με τον κώλο μου και έγραψα Α επάνω για να μαθουν να μην αμφισβητουν άλλη φορά.Ψέμματα δεν λεω.
Μα την έκανα.Είχα ποσταρει φωτο με τον κώλο μου και έγραψα Α επάνω για να μαθουν να μην αμφισβητουν άλλη φορά.Ψέμματα δεν λεω.
και που ξερεις οτι δεν γαμηθηκε εδω περα μεσα ηδη;για ποιο λογο? αν δεν εχεις σκοπο να γαμηθεις, δεν εχει νοημα αυτο. Εχεις σκοπο?
και που ξερεις οτι δεν γαμηθηκε εδω περα μεσα ηδη;
Ειμαι ψωναρα.Γουστάρω το σώμα μου.Αυτό.για ποιο λογο? αν δεν εχεις σκοπο να γαμηθεις, δεν εχει νοημα αυτο. Εχεις σκοπο?
Το ξέρουν και οι πέτρες οτι ΔΕΝ γαμηθηκα με κανεναν απο δω.και που ξερεις οτι δεν γαμηθηκε εδω περα μεσα ηδη;
Ειμαι ψωναρα.Γουστάρω το σώμα μου.Αυτό.Το ξέρουν και οι πέτρες οτι ΔΕΝ γαμηθηκα με κανεναν απο δω.
χαχα γραφικός όπως πάντα.Άντε φιλάκια αρρωστημένα και κουναβίσια.Πάω για τρέξιμο ..ε τράβα γαμησου παραπερα κουναβι αρρωστημένο, καλα λεω εγω
αει μωρη.....στην άκρη και σκας εσυ, Παγώνα
To A πώς το δικαιολόγησες στο γκόμενο σου μετά;Μα την έκανα.Είχα ποσταρει φωτο με τον κώλο μου και έγραψα Α επάνω για να μαθουν να μην αμφισβητουν άλλη φορά.Ψέμματα δεν λεω.
Ρε εκτορα ποσο μισογυνης εισαι?? Ολες σου φταίμε ρε γμτ
Κανε λιγο relaxing στο μπινελικι!! Θα νιωσεις καλύτερος ανθρωπος
Α ναι!!!Αν ειναι ετσι τοτε καλύτερα που δεν σε ξερω !!
αν με ήξερες, θα γέλαγες με αυτό που είπες
Α ναι!!!Αν ειναι ετσι τοτε καλύτερα που δεν σε ξερω !!
Προστατεύω την σωματικη μου ακερεότητα :-* :-*
κουάντρου ταπαμε, πλησιάζω μόνο περιποιημένα νύχια και δάχτυλα, εσένα είναι κουτσουμπά και πλυσταριού