BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
Απλο καλοσωρισμα???????????????![]()
![]()
![]()
Κριμα νομιζα οτι ηταν αμοιβαια η συμπαθεια :'( :'( :'( :'(
ανδρες
πεταμενα λεφτα
Απλο καλοσωρισμα???????????????![]()
![]()
![]()
ειναι ευαισθητο το κοριτσι μας.....Απλο καλοσωρισμα???????????????![]()
![]()
![]()
μα τι καλο κοριτσι......Εγω ευαισθητη και συ γαιδουρα![]()
![]()
![]()
![]()
Πεταμενα δεν λες τιποτα![]()
Θα το ριξω και γω στους ξενους μου φαινεται παραγινε το κακο με τους ψευτοελληναρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα ματακια μου. :o :o :oανδρες
πεταμενα λεφτα
Πεταμενα δεν λες τιποτα![]()
Θα το ριξω και γω στους ξενους μου φαινεται παραγινε το κακο με τους ψευτοελληναρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοριτσια εχει κατι ρωσους κουκλια λεμε ;)
Ρε ερωτας! Σιγα μωρακι μου. Θα παθεις τιποτα στο τελος.Στο καλο και να μας γραφεις![]()
![]()
![]()
Εσυ μου χρωστας μια απαντηση. Δεν το ξεχναω. ;) ;) ;)κοριτσια εχει κατι ρωσους κουκλια λεμε ;)
γιατι εσεις δεν γ@μ@τε και δερνετε? πειραζει που αυτοι και τα δυο τα κανουν καλυτερα? ;)Ναι έχουν και βαρύ χέρι..
για ποιον?O πραγματικος ερωτας ειναι για αλλον και εχει εκδηλωθει κιολας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξερω, ξερω. Κι εγω κουμπαρος.O πραγματικος ερωτας ειναι για αλλον και εχει εκδηλωθει κιολας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμ δε τα κανουν.αντρας που πινει απο το πρωι ως το βραδυ λες να μπορει να κανει σεξ?γιατι εσεις δεν γ@μ@τε και δερνετε? πειραζει που αυτοι και τα δυο τα κανουν καλυτερα? ;)
ουτε εγω.. ;)Εσυ μου χρωστας μια απαντηση. Δεν το ξεχναω. ;) ;) ;)
αγαπη σιγα με τα μελια κολλησαμε.....O πραγματικος ερωτας ειναι για αλλον και εχει εκδηλωθει κιολας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι εσεις δεν γ@μ@τε και δερνετε? πειραζει που αυτοι και τα δυο τα κανουν καλυτερα? ;)
Ωπα και δεν θελω τετοια λεμε γιατι ειμαι σοβινιστης. >γιατι εσεις δεν γ@μ@τε και δερνετε? πειραζει που αυτοι και τα δυο τα κανουν καλυτερα? ;)