BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Απλο καλοσωρισμα???????????????
Κριμα νομιζα οτι ηταν αμοιβαια η συμπαθεια :'( :'( :'( :'(
ανδρες
πεταμενα λεφτα
Απλο καλοσωρισμα???????????????
ανδρες
πεταμενα λεφτα
ειναι ευαισθητο το κοριτσι μας..... θελει στοργη και προδερμ!!!Απλο καλοσωρισμα???????????????
μα τι καλο κοριτσι...... :-* :-* :-* :-*Εγω ευαισθητη και συ γαιδουρα
Πεταμενα δεν λες τιποτα
Θα το ριξω και γω στους ξενους μου φαινεται παραγινε το κακο με τους ψευτοελληναρες
Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα ματακια μου. :o :o :oανδρες
πεταμενα λεφτα
Πεταμενα δεν λες τιποτα
Θα το ριξω και γω στους ξενους μου φαινεται παραγινε το κακο με τους ψευτοελληναρες
κοριτσια εχει κατι ρωσους κουκλια λεμε ;)
Ρε ερωτας! Σιγα μωρακι μου. Θα παθεις τιποτα στο τελος.Στο καλο και να μας γραφεις
Εσυ μου χρωστας μια απαντηση. Δεν το ξεχναω. ;) ;) ;)κοριτσια εχει κατι ρωσους κουκλια λεμε ;)
γιατι εσεις δεν γ@μ@τε και δερνετε? πειραζει που αυτοι και τα δυο τα κανουν καλυτερα? ;)Ναι έχουν και βαρύ χέρι..
για ποιον?O πραγματικος ερωτας ειναι για αλλον και εχει εκδηλωθει κιολας
Ξερω, ξερω. Κι εγω κουμπαρος.O πραγματικος ερωτας ειναι για αλλον και εχει εκδηλωθει κιολας
αμ δε τα κανουν.αντρας που πινει απο το πρωι ως το βραδυ λες να μπορει να κανει σεξ?γιατι εσεις δεν γ@μ@τε και δερνετε? πειραζει που αυτοι και τα δυο τα κανουν καλυτερα? ;)
ουτε εγω.. ;)Εσυ μου χρωστας μια απαντηση. Δεν το ξεχναω. ;) ;) ;)
αγαπη σιγα με τα μελια κολλησαμε.....O πραγματικος ερωτας ειναι για αλλον και εχει εκδηλωθει κιολας
γιατι εσεις δεν γ@μ@τε και δερνετε? πειραζει που αυτοι και τα δυο τα κανουν καλυτερα? ;)
Ωπα και δεν θελω τετοια λεμε γιατι ειμαι σοβινιστης. > > >γιατι εσεις δεν γ@μ@τε και δερνετε? πειραζει που αυτοι και τα δυο τα κανουν καλυτερα? ;)