GateSofDawn
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οτι πεις αγορινα μου :-*Εγω λεω να βαλω και τα τρια χερακια μου. Εσυ τι λες μωρακι μου?
οτι πεις αγορινα μου :-*Εγω λεω να βαλω και τα τρια χερακια μου. Εσυ τι λες μωρακι μου?
οπα ρε ολος ο κοσμος εχει τρια ποδαρακια -καλα , ο μισος- εσυ που βρηκες χερακι?Εγω λεω να βαλω και τα τρια χερακια μου. Εσυ τι λες μωρακι μου?
αμα εχεις τη μαρκα μου!!!!Θες μωρομαντηλα εσυ?
Εγω το τριτο τα λεω χερακι. Εσυ πες το ποδαρακι. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. ;) ;) ;)οπα ρε ολος ο κοσμος εχει τρια ποδαρακια -καλα , ο μισος- εσυ που βρηκες χερακι?
πουλα ο μαρινοπουλος?
τωρα πως η αυγη εγινε δειλινοπανω στην ωρα
"πυλες του δειλινου " τη λενε βοθρε
Καλα μπεμπη μου. Απο το κουτι θα ειναι. Pampers ειπαμε?αμα εχεις τη μαρκα μου!!!!
χρησιμοποιημενα δε θελω!!!
αμα το πουλι μου ειχε νυχι θα ταν δαχτυλοΕγω το τριτο τα λεω χερακι. Εσυ πες το ποδαρακι. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. ;) ;) ;)
οχι μπρε, BABY-lino ,ξεχασες?Καλα μπεμπη μου. Απο το κουτι θα ειναι. Pampers ειπαμε?
:-* :-* :-* :-* :-*οτι πεις αγορινα μου :-*
πετικιορ για μανικιουρ του καμισ???αμα το πουλι μου ειχε νυχι θα ταν δαχτυλο
για σενα κουκλε:-* :-* :-* :-* :-*
γγια μενανε τον Ριτσαρντ μπιρ τι δορο εχι???για σενα κουκλε
και για σενα μπιρ μουγγια μενανε τον Ριτσαρντ μπιρ τι δορο εχι???
δεν του κανω !!!πετικιορ για μανικιουρ του καμισ???
πρασινι νανε μονο!!!!!!!!!!!!!!η αξιεσ δε πρεπι να ξεχνιοντε ιμε και ικολογοσ γιαφτοκαι για σενα μπιρ μου
δεν του κανω !!!
Noμιζω πως τα καταφερα
ΣΟΥ? Προχωρημενα τα πραγματα βλεπω. Δασκαλε που κρυβεσαι ρε συυυυυ!!! Θελω εξηγησεις εδω και τωρα λεμεεεεε!!!Ευχαριστω πολυ :-* :-* :-* :-*
Αφιερωμενο στον λαλακ μου