Επισκέπτης
Να δω σε τι σημείο ξεφτίλας μπορείτε να φτάσετε μερικοί ακόμα εδώ μέσα (πλην βοθρου)!
μπιβι μι ξεχασισ μονο γαλικο σιναποσπορο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι Λιλλι μου καβλιρικο, να κανουμε παρτουζιτσα τα δυο μας να γνωριστουμε καλυτερα
Φαντασου θα σου γεμισω τρις τρυπουλες μαζι.
φρεσκια θανε κανονισε σι ορα και μερα,
προτιμα αθοπινι για ισε φιλοζοι, βουσ κοτο σου τι απο τα τρια????
Ναι Λιλλι μου καβλιρικο, να κανουμε παρτουζιτσα τα δυο μας να γνωριστουμε καλυτερα
Φαντασου θα σου γεμισω τρις τρυπουλες μαζι.
Με δικό του thread , παρακαλώ !Βορθε, μη μου πεις οτι εισαι γραμμενος και στο cosmoforum !!!!!!
ιμε ο αγαπιμενοσ ολον το κοσμοκοριτσον και εγο τισ αγαπο πολι ,με μαθαν να βανο αρουμα και να φερομε πολι ορεα και καλα στο γινεκακι μου,και οτι πι το γινεκακι διαταγιΒορθε, μη μου πεις οτι εισαι γραμμενος και στο cosmoforum !!!!!!
τουσ περνο ολουσ ιμε και σε κατι προταθλιτισ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να δω σε τι σημείο ξεφτίλας μπορείτε να φτάσετε μερικοί ακόμα εδώ μέσα (πλην βοθρου)!
Τι περιμενεις να ακουσεις λαιφ..? Κορμαρες με μυαλο και σεξι για οποιον αντεξει ειναι... Αλλο αν ειναι σα κουραμπιεδες! Μην πειτε αναλογιες.. ΟΧΙ αλλο καρβουνο μωρε!! Τα καζανια βραζουν
ιμε ο αγαπιμενοσ ολον το κοσμοκοριτσον και εγο τισ αγαπο πολι ,με μαθαν να βανο αρουμα και να φερομε πολι ορεα και καλα στο γινεκακι μου,και οτι πι το γινεκακι διαταγι
το γινεκακι ξερι για τα παντα και περναο πολι καλα
με καρε τισ νιφισ το καρε του γαβρου πρεπι να σοπενιΔεν πειραζει ρε φιλε...κουβεντα να γινεται.....δεν περναει και η ωρα....εκτοs κι αν παs για....γαμπροs ...αν ειναι ετσι παω πασο....
Που το καταλαβες πονηρουλι μωρο μου εχω παθει τρια εγκεφαλικα για την παρτη σου
Παντως με παρεξηγησες εγω δεν μιλησα για παρτουζα, απλα θα προεκιπτε λογο της ανατομιας μου
μη γενικευεις darling.....Τι θες εσυ ρε με τα κοριτσακια που ψαχνουν το γαλαζιο πριγκιπα τους ?
με προσκαλεσανε και εγο δε αφινο κανενα ,αφου τουσ αγαπο ολουσ και ολι εχουνε δικεο και εγο αδικο,μονο που τουσ ιπα οτι το γινεκακι με αφινι να βγενο μονο για κοτοΤι θες εσυ ρε με τα κοριτσακια που ψαχνουν το γαλαζιο πριγκιπα τους ?
ο νους σου στο φαγητομπιβι μι ξεχασισ μονο γαλικο σιναποσπορο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μη γενικευεις darling.....
κι αυτα ηταν αρκεταειμαι η GateSofDawn, αυτα, ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα... ;)