BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
αυτα τα λες για να πολλαπλασιαστουν τα pms που δεχεσαι καθημερινα![]()
![]()
![]()
ναι αλλα ειμαι σαν την ξανθια του ανατολακη την τελευταια... δλδ χαλια.. μακρυααα αγοριααα προσοχηηη
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
αυτα τα λες για να πολλαπλασιαστουν τα pms που δεχεσαι καθημερινα![]()
![]()
![]()
ολο στι νοθια με αγελαδινο ινε,θα μασ τιν παρουν τιν ποπ η δανι και με το δικιο τουσΦΕΤΟΥΛΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Ι ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΡΕΑ
οχι με κατσικπροβατ τιν εκανε αφτι δε τι κανουνε ετσιολο στι νοθια με αγελαδινο ινε,θα μασ τιν παρουν τιν ποπ η δανι και με το δικιο τουσ
εσι τιν κανισ απο γαλα κριοτραγου..... κανισ και εξοσοματικεσ γιαφτοοχι με κατσικπροβατ τιν εκανε αφτι δε τι κανουνε ετσι
FEYGO KOLITE KALO APOGEYMA...εσι τιν κανισ απο γαλα κριοτραγου..... κανισ και εξοσοματικεσ γιαφτο
μετα κανε μεταFEYGO KOLITE KALO APOGEYMA...
Καλημέρα σε όλους & όλες
Χαίρομαι που το thread που είχα ανοίξει για πλάκα πριν χρόνια (από το παλιό κι όλας Forum) γνωρίζει τέτοιες δόξες... πάντα τέτοια!
φερανε ανιξι και ομοφια στο τσαιΕίναι επειδή ήρθαν τα κοσμοκόριτσα ;)
Νιιιιι!Μπηκες στο κλιμα των γιορτων βλεπω ζουζουνα!!!! :-* :-* :-*
η λιλι ινε λουλουδακι ομορφο οχι ζουζουνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Νιιιιι!![]()
:-* :-* :-*
Εισαι πολυ γλυκος μαζι μας.....ως συνηθως βεβαια!!! :-*φερανε ανιξι και ομοφια στο τσαι
Αν το παμε κυριολεκτωντας ,τοτε εχεις απολυτο δικιο!!! ;)η λιλι ινε λουλουδακι ομορφο οχι ζουζουνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η λιλι ινε λουλουδακι ομορφο οχι ζουζουνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ηλίανθος! χε! χε! :-*Αν το παμε κυριολεκτωντας ,τοτε εχεις απολυτο δικιο!!! ;)
Ενα πανεμορφο λουλουδι που την αντιπροσωπευει!!!!
(φτου,δεν εχει το αντιστοιχο εμοτικον να βαλω)
μι με παρεξιγατε δε ψανο γινεκακι παντοσ απλα τα γινεκακι ινε πολι ορεα και καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εισαι πολυ γλυκος μαζι μας.....ως συνηθως βεβαια!!! :-*
Αν το παμε κυριολεκτωντας ,τοτε εχεις απολυτο δικιο!!! ;)
Ενα πανεμορφο λουλουδι που την αντιπροσωπευει!!!!
(φτου,δεν εχει το αντιστοιχο εμοτικον να βαλω)
Εσενα θρουλη μου ποτε!!!!μι με παρεξιγατε δε ψανο γινεκακι παντοσ απλα τα γινεκακι ινε πολι ορεα και καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτα χαρουλες....Ντομάτα, Σάντυ, te quiero λέμεεεεεεεεεεεεεεε![]()
Επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά το όραμά μου για πουλενοκατάληψη του σάιτ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ντομάτα, Σάντυ, te quiero λέμεεεεεεεεεεεεεεε![]()
Επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά το όραμά μου για πουλενοκατάληψη του σάιτ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στείλε μια αναφορά στον συντονιστή.Αμα φας ενα ξεγυρισμένο μπαν! άντε τώρα μεσημεριάτικα!
Αμα φας ενα ξεγυρισμένο μπαν! άντε τώρα μεσημεριάτικα!
Μην δίνεις ιδέες βρε!Στείλε μια αναφορά στον συντονιστή.![]()
![]()
![]()
![]()