Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
λοιπόν κοσμοκοριτσα ακουστε μια φιλικη συμβουλη για να εχετε μια ομαλη πορεια στο σιτε μας.ολες οι καινουργιες θα πρεπει να στελνετε πμ στον lakis33(αν ειναι απασχολημενος στον anatolgami)και θα λετε οτι ηρθα και ειμαι η και λέγομαι.θα σας κατευθύνει αναλογα με αγαπη και φιλικότητα.οσες δεν το ξέρατε παρακαλω να αρχιστε ΤΩΡΑ.

freshtomato

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν κοσμοκοριτσα ακουστε μια φιλικη συμβουλη για να εχετε μια ομαλη πορεια στο σιτε μας.ολες οι καινουργιες θα πρεπει να στελνετε πμ στον lakis33(αν ειναι απασχολημενος στον anatolgami)και θα λετε οτι ηρθα και ειμαι η και λέγομαι.θα σας κατευθύνει αναλογα με αγαπη και φιλικότητα.οσες δεν το ξέρατε παρακαλω να αρχιστε ΤΩΡΑ.

θα μου πεις το λόγο?

Επισκέπτης
Ο Lakis33 και ο anatolgami , είναι κάτι σαν γκουρού , σ'αυτό το site !
Eγκρίνουν και αποδίδουν τιμητικά βραβεία , ενίοτε και χρηματικά !
Όσες ενδιαφερόμενες σπεύσατε !

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ο Lakis33 και ο anatolgami , είναι κάτι σαν γκουρού , σ'αυτό το site !
Eγκρίνουν και αποδίδουν τιμητικά βραβεία , ενίοτε και χρηματικά !
Όσες ενδιαφερόμενες σπεύσατε !

ρε συ BIKER μην δουλευεις τα κοριτσια.εγω το λεω με καλη διαθεση και συ κανεις πλακιτσα

Επισκέπτης
για κανε τις συστασεις...

Τα κοριτσια ειναι μελη απο το αγαπητο σαιτ που μας φιλοξενισε την εποχη που ηταν κλειστο τουτο. :grin:
Σε πληροφορω Στρατηγε μου οτι τα κοριττσια δεν ειναι απειρα
Εχουν και αυτα χαραξει την δικια τους πορεια και εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα στο στιβο των καλσων και του κομπινεζον..  :tooth: :tooth:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Είναι κι άλλοι γκουρού....dimitrakis29 "Ρωσία sex & vodka"

Επισκέπτης
ρε συ BIKER μην δουλευεις τα κοριτσια.εγω το λεω με καλη διαθεση και συ κανεις πλακιτσα
Με βλέπεις να αστειεύομαι ???
Τα περσινά δεν τα θυμάσαι , που τα κορίτσια τα έβγαλε με έξοδα του site , στον Σφακιανάκη ???

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Εχουν και αυτα χαραξει την δικια πορεια και εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα στο στιβο των καλσων και του κομπινεζον..  :tooth: :tooth:
Από δω το φέρνεις κι από κεί το πας, πές το το ρημάδι  :tickedoff:

freshtomato

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ είστε απίστευτοι!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τα κοριτσια ειναι μελη απο το αγαπητο σαιτ που μας φιλοξενισε την εποχη που ηταν κλειστο τουτο. :grin:
Εχουν και αυτα χαραξει την δικια πορεια και εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα στο στιβο των καλσων και του κομπινεζον..  :tooth: :tooth:
μαλιστα...
ποτε θα κοιμηθεις παλληκαρι μου?
παλι θα σκουντουφλας αυριο! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εχουν και αυτα χαραξει την δικια τους πορεια και εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα στο στιβο των καλσων και του κομπινεζον..  :tooth: :tooth:
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Μέγιστε σαγηνευτή και των πέντε αισθήσεων !!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom