Επισκέπτης
lalaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!τι κανεις????ολο μπερδευομαι με τα greeklish ρε γμτ!!!!
Καλα ειμαι sandy .
πως σου φαινεται η παρεα μας εδω ?
lalaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!τι κανεις????ολο μπερδευομαι με τα greeklish ρε γμτ!!!!
sandy λέω να ανοίξω μερικά θεματάκια να έχουμε να συζητάμε βρε παιδί μου.τι λες?
Καλα ειμαι sandy .
πως σου φαινεται η παρεα μας εδω ?
Στρώνουμε το ροζ ταρτάν !στιβος εδω δε παιζει??
Με προλαβες Τόμαχωκ. Ρε λάλακ, τι ξενέρωτο καλοσώρισμα ήταν αυτό που κανες, παλιοτόμαρο?
Για συνετίσου, κάνε σωστα τη δουλειά στην οποία έχεις ειδικευτεί !!!
Καλώς ήρθατε στο site με τις πουτάνες !Μα πως και τι να πω στα κοριτσια μας βρε bon ?
Tι εμπειρια εχουν τα μικρα ?
Δωσε καμοια ιδεα
όπως αυτά που έχει το φορουμ του κοσμοπολιταν
Καλώς ήρθατε στο site με τις πουτάνες !
Αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι και κατακυριεύσατε τον cosmo !
Αφίετε τα παιδία ...Ναι κανονιστε να ανοιξετε κανα θρεντ εδω του τυπου '' Τι να φορεσω αποψε '' 'η ''τι χρωμα να βαψω τα νυχια μου '' ..
Ερε τι εχετε να ακουσετε μετα
sandy λέω να ανοίξω μερικά θεματάκια να έχουμε να συζητάμε βρε παιδί μου.τι λες?
Υπέροχα...όπως αυτά που έχει το φορουμ του κοσμοπολιταν
Ναι κανονιστε να ανοιξετε κανα θρεντ εδω του τυπου '' Τι να φορεσω αποψε '' 'η ''τι χρωμα να βαψω τα νυχια μου '' ..
Ερε τι εχετε να ακουσετε μετα
Άμα ξανακούσω τόσο χαζή ερώτηση από σένα που ξέρω πως μόνο χαζός δεν είσαι, θα προτείνω τον πίτσι για αξιωματούχο υποδοχής των άτακτων κοσμοκόριτσωνΜα πως και τι να πω στα κοριτσια μας βρε bon ?
Tι εμπειρια εχουν τα μικρα ?
Δωσε καμοια ιδεα
Ειλικρινά θα του ζητήσω να μου κάνει φροντιστήριο !ειλικρινα προτιμω το καλωσορσμα τοθ lalak!
Άμα ξανακούσω τόσο χαζή ερώτηση από σένα που ξέρω πως μόνο χαζός δεν είσαι, θα προτείνω τον πίτσι για αξιωματούχο υποδοχής των άτακτων κοσμοκόριτσων