Επισκέπτης
γιομισαμαν χαλον απ διπλα ωρε τζορα,ιδις πως τς πεσαν ουλ να τς χαραφωσν??ουτι μελ να χει του θρεντ....πράζ' ωρέ γκόρου που κρένου στα χαλόνια???![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
γιομισαμαν χαλον απ διπλα ωρε τζορα,ιδις πως τς πεσαν ουλ να τς χαραφωσν??ουτι μελ να χει του θρεντ....πράζ' ωρέ γκόρου που κρένου στα χαλόνια???![]()
τα εμαθα τα καμοματα σου ξεβρακοκεφαλε κουνιαδε![]()
![]()
![]()
![]()
κι συ κουσιέβντας πας,απ αχπάν το φέρ'ς απ καταϊ του παένς όλο εδώγιας και στ'ς ελλεινίδις είσι...γιομισαμαν χαλον απ διπλα ωρε τζορα,ιδις πως τς πεσαν ουλ να τς χαραφωσν??ουτι μελ να χει του θρεντ....![]()
![]()
Βυζουλι; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ιμενα με τραβαν αυτες,ουιχ σαν κατ αλλς....κι συ κουσιέβντας πας,απ αχπάν το φέρ'ς απ καταϊ του παένς όλο εδώγιας και στ'ς ελλεινίδις είσι...![]()
Γιά να μην έχεις αμφιβολίες , σου λέω ό,τι την ξύσαμε κάποτε την επιδερμίδα του Δράκου ! Πως φαντάζεσαι τον Παράδεισο ???Σε εμπιστευομαι τυφλα! Αν και να σου πω την αληθεια κατι ειχα αρχισει να υποψιαζομαι για το "ποιον" του!!!
Ωπα! Για ποιον λεμε μπερδευτηκα!!!
Τι έγινε ρε παιδιά;;; Πείτε μου ότι δεν είναι ψέμα!!!
Έριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω μουνοδουλο σε γνωρισα και ετσι θα συνεχισω να σε λεω![]()
![]()
ΜΟΥΝ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :-* :-* :-* :-*
Και που εισαι ακομαααααα........Πω πω σάλια εδώ μέσα!![]()
λατρεια αστα αυτα και ριξε καναν ιαμβο.....βουκολικο....Σε χαλάνε τα σάλια...; Φίλε μου όπως λεει και το ρητο..με σαλιο και υπομονη..ο κ γινεται μουνι
τραβάτε με κι ας κλαίω....δηλ. κόψε τα τριάρια ωρέ τζιόρα...τι με πέρασες ιμένα για καμιά αστραπόπτσα???ιμενα με τραβαν αυτες,ουιχ σαν κατ αλλς....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βιντι εγω δεν ηρθα εδω απτο κοσμο... αλλος με στρατολογησε εδω μεσα το ξαναγραψα...Θα μας πεις ποιο είναι το ονοματάκι σου στο cosmopolitan;
λατρεια αστα αυτα και ριξε καναν ιαμβο.....βουκολικο....![]()
![]()
Ο SPEED είναι εν Ρινγκ αδελφός μπαμπόγερε! Θα τη θυμάμαι την μπηχτή σου στον επιλοχία τον Άδη, μ έριξε στην αγγαρεία για να βγείς εσύ εξοδούχος με την Κλυταιμνήστρα.Γιά να μην έχεις αμφιβολίες , σου λέω ό,τι την ξύσαμε κάποτε την επιδερμίδα του Δράκου ! Πως φαντάζεσαι τον Παράδεισο ???
Μην με μπερδεύεις με τον << Διπλανό >> μου !
Αυτός είναι κωλόγερος και πλένει το μνήμα μας τώρα !
Παρασκευή αύριο ! Έχουμε επιθεώρηση στο νεκροταφείο !
Ν αρχίσω καντηλέρια, άγιες τράπεζες, καμήλες των μάγων και γαιδουράκια που καβάλαγε μπαίνοντας στα Ιεροσόλυμα?Να ρίξω κάτι αλλο λατρεια; ... γιατι στους ιάμβους χρησιμοποιω λέξεις που πολλοι δεν κατανοουν και εχουμε αντιδρασεις ..ενω στα αλλα ειμαι πρωτη χαχαχαχαχααχ
ισι πουτες τουν πουτων αχαχαχαχαχτραβάτε με κι ας κλαίω....δηλ. κόψε τα τριάρια ωρέ τζιόρα...τι με πέρασες ιμένα για καμιά αστραπόπτσα???![]()
σοκαρε λατρεια,ελα να καμουμε λιγο κεφιΝα ρίξω κάτι αλλο λατρεια; ... γιατι στους ιάμβους χρησιμοποιω λέξεις που πολλοι δεν κατανοουν και εχουμε αντιδρασεις ..ενω στα αλλα ειμαι πρωτη χαχαχαχαχααχ