Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τα εμαθα τα καμοματα σου ξεβρακοκεφαλε κουνιαδε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Όχι και ξεβρακωκέφαλος κουνιάδε μου!!! Ξεβράκωτος ναι, ξετσίπωτος ναι, ξεΐγκλωτος ναι, ξόανο ναι αλλά όχι ξεβρακωκέφαλος είναι πολύ light για μένα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
γιομισαμαν χαλον απ διπλα ωρε τζορα,ιδις πως τς πεσαν ουλ να τς χαραφωσν??ουτι μελ να χει του θρεντ.... :2funny: :2funny:
κι συ κουσιέβντας πας,απ αχπάν το φέρ'ς απ καταϊ του παένς όλο εδώγιας και στ'ς ελλεινίδις είσι... :thefinge:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Βυζουλι;  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Τι έγινε ρε παιδιά;;; Πείτε μου ότι δεν είναι ψέμα!!!
Έριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Σε εμπιστευομαι τυφλα! Αν και να σου πω την αληθεια κατι ειχα αρχισει να υποψιαζομαι για το "ποιον" του!!!
Ωπα! Για ποιον λεμε μπερδευτηκα!!!
Γιά να μην έχεις αμφιβολίες , σου λέω ό,τι την ξύσαμε κάποτε την επιδερμίδα του Δράκου ! Πως φαντάζεσαι τον Παράδεισο ???
Μην με μπερδεύεις με τον << Διπλανό >> μου !
Αυτός είναι κωλόγερος και πλένει το μνήμα μας τώρα !
Παρασκευή αύριο ! Έχουμε επιθεώρηση στο νεκροταφείο !

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τι έγινε ρε παιδιά;;; Πείτε μου ότι δεν είναι ψέμα!!!
Έριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

χαχαχαχαχχαχαχα παλιοπαιδο.. ;)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγω μουνοδουλο σε γνωρισα και ετσι θα συνεχισω να σε λεω  :boobies: :boobies: :boobies: ΜΟΥΝ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ  :-* :-* :-* :-*

Βικόνι μου κι εσύ εδώ;;; :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν πιστεύω να σας πειράζουν αυτοί οι μουνόδουλοι ε;;;  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σε χαλάνε τα σάλια...; Φίλε μου όπως λεει και το ρητο..με σαλιο και υπομονη..ο κ γινεται μουνι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
λατρεια αστα αυτα και ριξε καναν ιαμβο.....βουκολικο.... :2funny: :2funny:

Να ρίξω κάτι αλλο λατρεια; ... γιατι στους ιάμβους χρησιμοποιω λέξεις που πολλοι δεν κατανοουν και εχουμε αντιδρασεις ..ενω στα αλλα ειμαι πρωτη χαχαχαχαχααχ

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Γιά να μην έχεις αμφιβολίες , σου λέω ό,τι την ξύσαμε κάποτε την επιδερμίδα του Δράκου ! Πως φαντάζεσαι τον Παράδεισο ???
Μην με μπερδεύεις με τον << Διπλανό >> μου !
Αυτός είναι κωλόγερος και πλένει το μνήμα μας τώρα !
Παρασκευή αύριο ! Έχουμε επιθεώρηση στο νεκροταφείο !
Ο SPEED είναι εν Ρινγκ αδελφός μπαμπόγερε! Θα τη θυμάμαι την μπηχτή σου στον επιλοχία τον Άδη, μ έριξε στην αγγαρεία για να βγείς εσύ εξοδούχος με την Κλυταιμνήστρα.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Να ρίξω κάτι αλλο λατρεια; ... γιατι στους ιάμβους χρησιμοποιω λέξεις που πολλοι δεν κατανοουν και εχουμε αντιδρασεις ..ενω στα αλλα ειμαι πρωτη χαχαχαχαχααχ
Ν αρχίσω καντηλέρια, άγιες τράπεζες, καμήλες των μάγων και γαιδουράκια που καβάλαγε μπαίνοντας στα Ιεροσόλυμα?

Επισκέπτης
σοκαρε λατρεια,ελα να καμουμε λιγο κεφι :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
βασικα εγω θελω να μου στειλει η βικακι τη φωτογραφια του αβαταρ,βικακι γινεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom