Επισκέπτης
ο οοο τι θα μου κανεις??
τελικα θα μας πεις ποια εισαι η θα συνεχισεις να κρυβεσαι πισω απο τον κλωνο που εφτιαξες?
ο οοο τι θα μου κανεις??
αυτο για τις πιπες που λες ειναι μαλακια ποτε δεν ειπα κατι τετοιο,αυτοι που με χαιρετησαν ξερουν ποια ειμαι φιλτατε.....τελικα θα μας πεις ποια εισαι η θα συνεχισεις να κρυβεσαι πισω απο τον κλωνο που εφτιαξες?
πσσσσσσσ!!!τιμορισε το ανιθικο ξεδιαντροπο πορνιδιο μεγα δικαστι τον ελεινιδοπορνον!ατακτο και ανηθικο ελεινιδο-πορνιδιο το κωλαρακι σου ειναι ετοιμο για την μυηση στο μπουρδελοκοσμο?
αυτο για τις πιπες που λες ειναι μαλακια ποτε δεν ειπα κατι τετοιο,αυτοι που με χαιρετησαν ξερουν ποια ειμαι φιλτατε.....
αυτο για τις πιπες που λες ειναι μαλακια ποτε δεν ειπα κατι τετοιο,αυτοι που με χαιρετησαν ξερουν ποια ειμαι φιλτατε.....
κι εσυ με στρατολογησες πολυ καλα τομ,ευχαριστω για την υποστηριξη.....Σημασία έχει Γκάντι ότι η στρατολόγηση λειτουργεί.
Η Σίλβα είναι το πρώτο κοσμοκόριτσο που γράφτηκε.
Να της ευχηθούμε καλά χιλιόμετρα έτσι λάλακ εν Φαλλώ Αδελφε?!
Όσο για το ποια είναι, ας αφήσουμε εκείνη να το αποκαλύψει σε όποιους νομίζει
aνοιξε τα στραβα σου κ διαβαζε καλυτερα.Δεν ειπα οτι εσυ το ειπες αλλα οτι μια αλλη το ανεφερε.Ηταν απολυτα σαφες νομιζω.Δεν οτι δεν σε ξερουν αυτοι αλλα οτι δεν εχεις τα κοτσια να μπεις με το πραγματικο σου νικ οπως εμπαινα εγω στο κοτετσι σας κ υπερασπιζομουν μονος μου τον εαυτο μου κ τις αποψεις απεντι σε ολες εσας τις κομπλεξικες καριες
δεν ειναι πουστια,ειναι το χαιδευτικο μου αυτο φιλτατε αναλ πριζον.... οκ?αμαν.κανουμε και πουστιές?αλλο νικ εδω αλλο στο cosmoforum?δεν μου αρεσουν αυτα....προσεχε silvia θα σε πεταξω στα δόντια του anatolgami και lakis33.προσεχε σου λεω...
δεν τον ξερεις το λακη τον 33, γι αυτο τα λες αυτα..δεν ειναι πουστια,ειναι το χαιδευτικο μου αυτο φιλτατε αναλ πριζον.... οκ?
δεν ειναι πουστια,ειναι το χαιδευτικο μου αυτο φιλτατε αναλ πριζον.... οκ?
δεν ειναι πουστια,ειναι το χαιδευτικο μου αυτο φιλτατε αναλ πριζον.... οκ?
χαχα οκ γκαντυ θα το κανω..βγαλε τα αστερακια απο την υπογραφη σου μη φοβασαι δεν θα σε μπαναρουν εδω δεν ειμαστε παρθενοπιπιτσες
Γιά πρόσεχε τα λόγια σου , όταν μιλάς γιά την αγάπη μου!στα κωλαρακια εφτασες εσυ?εδω μια εγραφε οτι δεν κανει πιπες επειδη αυτα δεν ειναι για τις κυριες
το μουνι δεν ειναι αρνι να το δενεις στο παχνι... καλος τιτλοσ για το περιοδικο σας...Οχι αλλο καρβουνοκαψιμο με αυτο το ρημαδοπεριοδικο. Μηπως να βγαλουμε και εμεις ενα και να το ονομασουμε "Cosmobourdeliarides"???? Πρωτο αρθρο: (Δε μπορω να αποφασισω πιο απ'ολα που μου ερχονται καντε εσεις την αρχη)