Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τελικα θα μας πεις ποια εισαι η θα συνεχισεις να κρυβεσαι πισω απο τον κλωνο που εφτιαξες?
αυτο για τις πιπες που λες ειναι μαλακια ποτε δεν ειπα κατι τετοιο,αυτοι που με χαιρετησαν ξερουν ποια ειμαι φιλτατε.....

Επισκέπτης
αυτο για τις πιπες που λες ειναι μαλακια ποτε δεν ειπα κατι τετοιο,αυτοι που με χαιρετησαν ξερουν ποια ειμαι φιλτατε.....

aνοιξε τα στραβα σου κ διαβαζε καλυτερα.Δεν ειπα οτι εσυ το ειπες αλλα οτι μια αλλη το ανεφερε.Ηταν απολυτα σαφες νομιζω.Δεν οτι δεν σε ξερουν αυτοι αλλα οτι δεν εχεις τα κοτσια να μπεις με το πραγματικο σου νικ οπως εμπαινα εγω στο κοτετσι σας κ υπερασπιζομουν μονος μου τον εαυτο μου κ τις αποψεις  απεντι σε ολες εσας τις κομπλεξικες καριες

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σημασία έχει Γκάντι ότι η στρατολόγηση λειτουργεί.
Η Σίλβα είναι το πρώτο κοσμοκόριτσο που γράφτηκε.
Να της ευχηθούμε καλά χιλιόμετρα έτσι λάλακ εν Φαλλώ Αδελφε?!
Όσο για το ποια είναι, ας αφήσουμε εκείνη να το αποκαλύψει σε όποιους νομίζει
κι εσυ με στρατολογησες πολυ καλα τομ,ευχαριστω για την υποστηριξη.....

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Ειμαι πολυ πολυ χαρουμενος που η Σιλβα ειναι και εδω κοντα μας, παντα να μας καβλονει και να μας ενψυχωνει. Μωρακι μου εσυ λαγνο. :rockon:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
aνοιξε τα στραβα σου κ διαβαζε καλυτερα.Δεν ειπα οτι εσυ το ειπες αλλα οτι μια αλλη το ανεφερε.Ηταν απολυτα σαφες νομιζω.Δεν οτι δεν σε ξερουν αυτοι αλλα οτι δεν εχεις τα κοτσια να μπεις με το πραγματικο σου νικ οπως εμπαινα εγω στο κοτετσι σας κ υπερασπιζομουν μονος μου τον εαυτο μου κ τις αποψεις  απεντι σε ολες εσας τις κομπλεξικες καριες

αμαν.κανουμε και πουστιές?αλλο νικ εδω αλλο στο cosmoforum?δεν μου αρεσουν αυτα....προσεχε silvia θα σε πεταξω στα δόντια του anatolgami και lakis33.προσεχε σου λεω...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αμαν.κανουμε και πουστιές?αλλο νικ εδω αλλο στο cosmoforum?δεν μου αρεσουν αυτα....προσεχε silvia θα σε πεταξω στα δόντια του anatolgami και lakis33.προσεχε σου λεω...
δεν ειναι πουστια,ειναι το χαιδευτικο μου αυτο φιλτατε αναλ πριζον....  οκ? :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ειναι πουστια,ειναι το χαιδευτικο μου αυτο φιλτατε αναλ πριζον....  οκ? :)

καλα γιατι εβαλες αλλο νικ? σιγα χρυση μου αποκαλυψου...
παντως ειχε μια εκει μεσα με αυτο το αβαταρ που εχεις εσυ αλλα δεν θυμαμαι το νικνεημ της :P

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Οχι αλλο καρβουνοκαψιμο με αυτο το ρημαδοπεριοδικο. :headbang: Μηπως να βγαλουμε και εμεις ενα και να το ονομασουμε "Cosmobourdeliarides"????  :grin: :grin: Πρωτο αρθρο: (Δε μπορω να αποφασισω πιο απ'ολα που μου ερχονται καντε εσεις την αρχη)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Οχι αλλο καρβουνοκαψιμο με αυτο το ρημαδοπεριοδικο. :headbang: Μηπως να βγαλουμε και εμεις ενα και να το ονομασουμε "Cosmobourdeliarides"????  :grin: :grin: Πρωτο αρθρο: (Δε μπορω να αποφασισω πιο απ'ολα που μου ερχονται καντε εσεις την αρχη)
το μουνι δεν ειναι αρνι να το δενεις στο παχνι... καλος τιτλοσ για το περιοδικο σας... :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Εμπειρίες απ την εισβολή των δικών μας μπουρδελιάριδων το δύσκολο μήνα που δε λειτουργούσε το σαιτ στο φορουμ του κοσμοπόλιταν... πράγμα που εκτός από μπαναρίσματα των συναγωνιστών οδήγησε και σε νέες γνωριμίες και ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ των δυο σαιτ..Πλέον τα κοσμο γκερλς είναι και εδώ.. ;)
Άντε ξεμαλλιαστείτε ελεύθερα.. :grin:

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
silvia,lilly για ελατε μια απο εδω...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Mε περηφάνεια παρουσιάζω το μπαν μου (αλλά και πολλών άλλων ηρωϊκών Συναγωνιστών που έπεσαν στο καθήκον)

Banned2.jpg

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλα ρε μαλακες προδοτες,οσο εμεινε κλειστο το σαιτ πηγατε στο κοσμοπολιταν?αυτη ηταν η πιστη σας?δεν νιωθατε οτι θα ξαναανοιξουμε παλι?τωρα θα μας το γαμησουν το σαιτ οι βρωμες..Μαλακες ε ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom