Καημένο παιδί...ιδέα δεν έχεις...
Πάντως χαίρομαι που αντι να γράψεις κάτι δικό σου χρησιμοποιείς εκφράσεις δικές μου. Και αυτό σε συνδυασμό με το ύφος σου σε κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό.
Μου θυμίζεις πολύ το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ". Προφανώς και δεν ξέρω και δε θέλω να μάθω. Αν μπορείς να σταθείς εδω μέσα με τα γραπτά σου καλώς. Αν όχι πρόβλημά σου.
Αν το προσωπικό σου πρόβλημα σε οδηγήσει στην απόφαση να απαντήσεις μετατρέποντας το forum σε προσωπική αντιπαράθεση, κάντο. Δεν θα ακολουθήσω. Κυρίως γιατί αφορά ένα θέμα για το οποίο εμφανέστατα δεν έχεις ιδέα και είσαι χτεσινός.
Μικρό αγόρι, φωνάζεις γκόλ όταν πέφτει η καρό σημαία;
Ναι,φωνάζω Σουμι γερά πρωτάθλημα ξανά...
Αυτο με το γκολ και την καρο σημαία είναι κλεμμένο απο αλλού,βρές κατι δικό σου,μην χρησιμοποιεις οτι διαβάζεις σε αθλητικά site και τα μεταφέρεις εδω....το γραφεις κ λάθος...
Μαλλον εσυ μετατρέπεις το forum το forum σε προσωπική αντιπαράθεση...κανε ενα review και δες ποιος ασχολήθηκε πρώτος με ποιον...στο έστειλα και se pm,αν θες να τα χώνεις πισω απο ενα pc καντο....εκφρασου ελεύθερα πιτσιρίκο...αλλά στείλε pm γιατι εδω μιλάμε για τον Schumi...δεν μας ενδιαφέρουν οι τάσεις που εχεις να επιδεικνύεσαι σε προσωπικό επίπεδο...
οσο για το άθλημα, μάλλον το ανακάλυψες τυχαία μέσα απο το bourdela.com...και αν θεωρεις οτι είσαι ο Πουρναράκης σε γνώση...στα παπάρια μου....
Οτι θες,στείλε pm...μην φοβάσαι,θα σου απαντήσω...εκτος αν θες να σε θαυμάζουν ολοι εδω μεσα με αυτα που γράφεις,που αυτος ειναι δλδ ο σκοπός σου...
ΤΕΛΟΣ με τον πιτσιρικο...
Οσο για τον κιμμι, δεν νομιζω οτι θα αντικαταστήσει εύκολα τον Σουμι στις καρδιές μας...μακάρι...είναι πολύ καλός οδηγός και θα εχει ενα αξιοπιστο αμάξι...δεν θα φοβάτε τους σπασμένους κινητήρες πια...
αλλά κάτι του λέιπει ακόμα για να κρατήσει την ομάδα πρωταθλήτρια...
Μακάρι...Κιμμι καλως ήρθες