Οσο για το διπλο προσπερασμα του Μασα πανω στη φουρκετα (στροφη 10) τι να πω... Respect καιρο ειχαμε να δουμε τετοια.
Καλα! Εκεινη την στιγμη ειχα πολλαπλες εκσπερματυσεις!
Οσο για το διπλο προσπερασμα του Μασα πανω στη φουρκετα (στροφη 10) τι να πω... Respect καιρο ειχαμε να δουμε τετοια.
την Ιντερ μου θυμίζετε ρε κουλοί....
Που για να πάρει πρωτάθλημα έπρεπε να πέσει η Γιούβε Β εθνική και η Μίλαν να χάσει 17 βαθμούς...........
Αι αμ κρίπλντ εντ άι αμ μπορν ον δε φόρθ οφ Τζουλάι............
πάντως ο Κουμπίτσα είναι καλό πιλοτάκι...Αμα δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει!
εάν δεν έχεις δει ποτέ πραγματικές μουνάρες θεωρείς τη Σάσα Μπάστα θεά..............Όποιος και να πάρει το πρωτάθλημα, αυτό το σπορ έχει καταντήσει να είναι το ίδιο συναρπαστικό με μια παρτίδα σκάκι...
Απορώ πως τόσος κόσμος μπορεί και το βλέπει, και μάλιστα πορώνεται κιόλας
ο χαμιλτον
Όποιος και να πάρει το πρωτάθλημα, αυτό το σπορ έχει καταντήσει να είναι το ίδιο συναρπαστικό με μια παρτίδα σκάκι...
Και όμως υπάρχει... Και το όνομα αυτής Honda!!!! Βύζος speaking!!!!Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να απειλήσει την σκουντερία
Αν το λέει ο Βύζος...respect!Και όμως υπάρχει... Και το όνομα αυτής Honda!!!! Βύζος speaking!!!!
όχι κούμπιτσα...τρούλι-κορβαλάινεν ήταν...Το έκανε τελικά το 1-2 η Ferrari αλλά με τον Μάσα νικητή αφού ο Ραικόνεν είχε προβλήματα με την εξάτμιση!Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να απειλήσει την σκουντερία φέτος...
Συναρπαστική η μάχη Τρούλι-Κουμπίτσα για την τρίτη θέση με τον Ιταλό να καταφέρνει να κρατήσει τελικά την θέση στο βάθρο!
Ναι σωστός...κατά λάθος έγραψα Κούμπιτσα!Παρολίγο να την πατήσουν και οι 2 στην επαφή που είχαν στον τελευταίο γύρο!όχι κούμπιτσα...τρούλι-κορβαλάινεν ήταν...
Τι εγινε? Εξαφανιστηκαν οι μακλαρενακηδες και λοιποι ...καραμελακηδες μετα τα χθεσινα