Νέα

Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οσο για το διπλο προσπερασμα του Μασα πανω στη φουρκετα (στροφη 10) τι να πω... Respect καιρο ειχαμε να δουμε τετοια. :bounce-glasses:

Καλα! Εκεινη την στιγμη ειχα πολλαπλες εκσπερματυσεις!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
την Ιντερ μου θυμίζετε ρε κουλοί....
Που για να πάρει πρωτάθλημα έπρεπε να πέσει η Γιούβε Β εθνική και η Μίλαν να χάσει 17 βαθμούς...........

Αι αμ κρίπλντ εντ άι αμ μπορν ον δε φόρθ οφ Τζουλάι............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμα δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αμα δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πάντως ο Κουμπίτσα είναι καλό πιλοτάκι...
Προσφάτως σε συζήτηση που είχα με τρέινερ οδηγών στο Φιοράνο Φερράρι προτζεκτ μου είπε ότι τον θεωρεί από τους καλύτερους πιτσιρικάδες...
Μάλιστα ενώ είχε ζητήσει πριμοδότηση από την Πολωνία και τον πρωθυπουργό τους για να μπει στην Φ1 αυτοί τον έγραψαν στ αρχίδια τους. Τώρα τον παρακαλάνε και αυτός τους κάνει πλάκα..........
Απ ότι κατάλαβα τον θεωρούν οι μυημένοι έναν από τους επόμενους παγκόσμιους πρωταθλητές......

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Από το καρτ ήταν καλός, όπως και ο Hamilton. Αλλά όσο ανεβαίνει το επίπεδο, τα πράγματα σοβαρεύουν και δυσκολεύουν. Δυστυχώς στο motorsport αν δε διακριθείς στα πρώτα 3-4 χρόνια που είσαι φρέσκος, οι ομάδες δοκιμάζουν αλλού. Λεφτά δίνει πολύς κόσμος πλέον και εννοώ τα απαιτούμενα για να πάρεις μπακετ.
Όποιος γνωρίζει έστω και λίγο, καταλαβαίνει. Το παρασκήνιο δίνει και παίρνει και κάτω από τους 5-6 της αφρόκρεμας οι υπόλοιποι είναι ρεπλικες.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όποιος και να πάρει το πρωτάθλημα, αυτό το σπορ έχει καταντήσει να είναι το ίδιο συναρπαστικό με μια παρτίδα σκάκι...

Απορώ πως τόσος κόσμος μπορεί και το βλέπει, και μάλιστα πορώνεται κιόλας  :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όποιος και να πάρει το πρωτάθλημα, αυτό το σπορ έχει καταντήσει να είναι το ίδιο συναρπαστικό με μια παρτίδα σκάκι...

Απορώ πως τόσος κόσμος μπορεί και το βλέπει, και μάλιστα πορώνεται κιόλας  :rolleyes:
εάν δεν έχεις δει ποτέ πραγματικές μουνάρες θεωρείς τη Σάσα Μπάστα θεά..............

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παντως ειδατε συμπτωση?
Εκεινη την ημερα ο Κουμπιτσα (Πολονος) Κερδισε το πρωτο του GP με την (Γερμανικη) BMW.
Tην Ιδια στιγμη στο Euro οι Γερμανοι νικουσαν τους Πολονους!
Δεν ξερω αν το παρατηρησατε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Μία παρτίδα σκάκι μπορεί να είναι συναρπαστικότατη, αρκεί να καταλαβαίνεις τι βλέπεις. Το ίδιο ισχύει και για την F1.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
O Kimi Raikkonen στην pole position στην πίστα του Magny-Cours, με τον Felipe Massa στην δεύτερη θέση!Πάει για το 1-2 η Ferrari...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το έκανε τελικά το 1-2 η Ferrari αλλά με τον Μάσα νικητή αφού ο Ραικόνεν είχε προβλήματα με την εξάτμιση!Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να απειλήσει την σκουντερία φέτος...
Συναρπαστική η μάχη Τρούλι-Κουμπίτσα για την τρίτη θέση με τον Ιταλό να καταφέρνει να κρατήσει τελικά την θέση στο βάθρο!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και όμως υπάρχει... Και το όνομα αυτής Honda!!!! Βύζος speaking!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Αν το λέει ο Βύζος...respect! :boobies:
Εξάλου είναι μικρή η διαφορά 91-8!!!!
Εκεί που γίνεται πραγματικά χαμός είναι στην βαθμολογία των οδηγών! :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Το έκανε τελικά το 1-2 η Ferrari αλλά με τον Μάσα νικητή αφού ο Ραικόνεν είχε προβλήματα με την εξάτμιση!Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να απειλήσει την σκουντερία φέτος...
Συναρπαστική η μάχη Τρούλι-Κουμπίτσα για την τρίτη θέση με τον Ιταλό να καταφέρνει να κρατήσει τελικά την θέση στο βάθρο!
όχι κούμπιτσα...τρούλι-κορβαλάινεν ήταν...

Επισκέπτης
Τι εγινε? Εξαφανιστηκαν οι μακλαρενακηδες και λοιποι ...καραμελακηδες  μετα τα χθεσινα :2funny: :2funny:
:happy: :happy: :happy: :headbang2:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Οχι φιλαρακο. Η ουσια της φορμουλα1 δεν ειναι το θεαμα οπως νομιζουν μερικοι.

>>Νομίζω οτι πρέπει να ξανασκεφτείς λίγο τη φράση σου. Δε θέλω να πω τίποτε περισσότερο, στη φάση αυτή.

Παράθεση
>>Αυτο που ειπα ειναι πως αν κανα δυο φορες ο Μπαρικελο εκοψε για να περασει ο Σουμι δεν εκρινε κανενα πρωταθλημα.

Τότε γιατί τον ανάγκασαν να κάνει στην άκρη; Περίεργο...

Παράθεση

>>Προσπερασματα εχεις οταν εχεις εντονες αυξομειωσεις ρυθμου κατα την διαρκεια του αγωνα οπως ας πουμε υπο βροχη.

Να μια φράση ακόμα που θα ήθελες ίσως να ξανασκεφτείς

Παράθεση
>>Επομενως μικροτερες διαφορες θα βλεπουμε σιγουρα αλλα οχι κατ αναγκην και προσπερασματα

Δεν ξέρω απο που αντλείς τη σιγουριά σου.

Να σε ρωτήσω κάτι. Εσυ δε θέλεις να βλέπεις προσπεράσματα;

Συγγνωμη για την ετεροχρονισμενη απαντηση τωρα το ειδα.
-Την πρωτη προταση την αφηνω ασχολιαστη γουστα ειναι αυτα.

-Στην δευτερη φραση μου η συλλογιστικη ειναι απλουστατη ελπιζω να το καταλαβες τελικα. Ξανασχολιαζω μηπως γινω κατανοητος. ΟΚ ασχημο ειναι να βλεπεις κατι τετοιο να συμβαινει και μαλιστα ακομψα αλλα ειναι το κατεστημενο στους αγωνες και γενικα στις μπιζνες οι εξικοιωμενοι με τετοιες καταστασεις δεν θα το συζηταγαν ποτε.Ο Σουμαχερ εδωσε περισσοτερες νικες στον Μπ. απο οσες πηρε (μονο 1) και οι οποιοι βαθμοι πηρε στην  Αυστρια ή οπου αλλου ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ αποδειχτηκε οτι δεν εκριναν κανενα πρωταθλημα. Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που λεω?

-Ενταξη για το τριτο σχολιο σου εχω απολυτο δικιο αυτο που λεω ειναι δεδομενο. Συγνωμη που το υφος μου φαινεται ασχημο απλα αυτο που λεω ειναι ετσι ψαξτο λιγο πριν σχολιασεις.

-Για το τελευταιο σου σχολιο ναι ειμαι αρκετα πεποισμενος για αυτο που λεω ετσι συμβαινει σε ολους τους αγωνες μονοθεσιων μπορει βεβαια η Φ1 να αποδειχθει η εξαιρεση αν και το θεωρω αρκετα απιθανο.

ΥΓ. Για μενα ενας ωραιος αγωνας μπορει να εχει πολλα προσπερασματα μπορει και κανενα. Αλλα πραγματα παρατηρω. Το ιδιο συνεβαινε και οταν αγωνιζομουν αναλογα με την θεση που βρισκομουν..... :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τo αφεντικό της Φόρμουλα Ένα, Μπέρνι Έκλεστοουν, με τη σύζυγό του σε κάποιον αγώνα του Euro! :headbang:

Συνημμένα

• re.jpg
    re.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 13

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τι εγινε? Εξαφανιστηκαν οι μακλαρενακηδες και λοιποι ...καραμελακηδες  μετα τα χθεσινα :2funny: :2funny:
:happy: :happy: :happy: :headbang2:

Γιατι? υπαρχουν ακομα αυτοι οι τυποι?
Ειναι σπανιο φαινομενο να βλεπεις ατομο που υποστυριζει McLaren την σημερον ημερα!  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom