You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Μιναρούπολη (πλάκα κάνω Γιώργη). Μη μασάς ! ;)
Γκόου, με τις ευχές μας
μετά ομως, βγες και πες μας
Ηταν καλή στο πρόγραμμά της ?
κουνούσε ωραία τα βυζά της ?
ήταν σφιχτό το κολαράκι ?
τι άρωμα είχε το μουνάκι ?
Γκόου, με τις ευχές μας
μετά ομως, βγες και πες μας
Ηταν καλή στο πρόγραμμά της ?
κουνούσε ωραία τα βυζά της ?
ήταν σφιχτό το κολαράκι ?
τι άρωμα είχε το μουνάκι ?
Μιλαμε για κοπελεs παντα ε???
Κοπελεs η.....μεγαλοκοπελεs???????
Koita, auti pou pira egw dilwse 25 kai fainotan ontws toso.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ετσι μαλιστα....Φυσιολογικα πλαισιαKoita, auti pou pira egw dilwse 25 kai fainotan ontws toso.
Γιατι σε μερικα ιδρυματα, ειναι κατι συνταξιουχεs που θελουνε να αυγατισουν την συνταξη τουs
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ίσα-ίσα και οι άλλες κοπέλες που εμφανίστηκαν πιτσιρίκες μου φάνηκαν. Γενικά πάντως έμεινα ευχαριστημένος.
Ωραια........Αν και γειτοναs θα φορεσω ενα ανετο ρουχο(καπαρντινα) και θα το επισκεφτω
ναι ρε πατριδα και οχι μονορε χριστιανέ, γαμάς στο μαγαζι ή μόνο μασαζ? και στον μινάρουν - μαλακιζουν-
πήρα το βασικό πρόγραμμα των 50 Ευρώ για μισή ώρα με την Ελενίτσα από Αρμενία. Πολύ καλή μες στο δωμάτιο και gfe κατάσταση.
Από Αρμενία ε.....? Σημαντική πληροφορία αυτή! Την επόμενη φορά θα την επισκεφθώ με πεσκέσι παστουρμά από του Μιράν.
Ωραια........Αν και γειτοναs θα φορεσω ενα ανετο ρουχο(καπαρντινα) και θα το επισκεφτω
....θα γδυθείς εκεί? Κι εγώ που νόμιζα ότι πρέπει να πάς έτοιμος ντυμένος (γδυμένος) από πρίν... ;)
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
περασα μια βολτιτσα χθεσ για ελεγχο κατα τησ 17.30 με 18.00(ενασ συναγωνιστησ εφευγε και μετα απο λιγο ηρθε ενασ αλλος .ηταν κανεισ απο εδω μεσα???)
τα τεμαχια απο αρκετα καλα εωσ καλα(ηταν μια με ενα πατο αλλο πραγμα).στην υποδοχη μια ελληνιδα μεγαλη,ευγενικη και χαμογελαστη.τα προγραμματα 50 Ε για μιση ωρα μονο "ερωτα" οπωσ μου το ειπε,60 Ε για μιση ωρα
ερωτα και μασσαζ,80 Ε για 45 λεπτα.ειδωμεν.
(εγω κινουμαι με μηχανη οποτε δεν εχω προβλημα στο παρκιγκ,οπου ναναι οτι ναναι το βαζω)
τα τεμαχια απο αρκετα καλα εωσ καλα(ηταν μια με ενα πατο αλλο πραγμα).στην υποδοχη μια ελληνιδα μεγαλη,ευγενικη και χαμογελαστη.τα προγραμματα 50 Ε για μιση ωρα μονο "ερωτα" οπωσ μου το ειπε,60 Ε για μιση ωρα
ερωτα και μασσαζ,80 Ε για 45 λεπτα.ειδωμεν.
(εγω κινουμαι με μηχανη οποτε δεν εχω προβλημα στο παρκιγκ,οπου ναναι οτι ναναι το βαζω)
αυτη η βικυ που ειπε καποιοσ ηλικιακα ποσο ειναι???δουλευει με πιπινια το μαγαζι??
Οι τρείς που είδα κατά τη διάρκεια της αναγνωριστικής επίσκεψης, ήταν όλες μικρές. Θα επιδιώξω σε επόμενη επίσκεψη να δω και τις υπόλοιπες δύο θεραπεύτριες.
Μαγκες, ντουζακι εχει το μαγαζι?
Ανυπερθέτως! Αλλά είναι κοινό, δηλαδή ένα για κάθε όροφο.
Και η τσατσα το λεει στα ισα, με και χωρις "ερωτα"? 'Η πεφτει face control?
Αυτή η πληροφορία υπάρχει στα προηγούμενα posts. Κάνε τον κόπο να κοιτάξεις λίίίγο πιό πίσω. ;)
Προσωπικά δεν μου έγινε κάποιο face control, απλά στην αρχή με ρώτησε από πού ξέρω το μαγαζί και της είπα από το site.
Ήξερε και το site??? Αααα.....!
Μου φάνηκε μπασμένη στα πράματα, αλλά όχι και τόσο. Κοίτα πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις λάθος.....!
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
Η προσωρινή κάρτα του οίκου.
(Δεν γνωρίζω αν τα τηλέφωνα είναι ευρέως ανακοινώσιμα).
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ανδρικές Κομμώσεις !!!! που στο πάνω κεφάλι η στο κάτω ????
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Η προσωρινή κάρτα του οίκου.
(Δεν γνωρίζω αν τα τηλέφωνα είναι ευρέως ανακοινώσιμα).
το ξεχασα.κ εμενα μου εδωσε καρτουλα κ μου εξηγησε οτι γραφει ανδρικεσ κομμωσεισ για τουσ παντρεμενουσ να μην υποψιαζεται τιποτε η γυναικα τουσ.χεχεχε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις