- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Kαλή. Θέλουμε δαχτυλάκια όμως για να εκτιμήσουμε πλήρως την κατάσταση.
Kαλή. Θέλουμε δαχτυλάκια όμως για να εκτιμήσουμε πλήρως την κατάσταση.
Ναι αλλά δεν νομίζω να ξαναήρθε σε tour από πέρυσι...μια νταιμοντ ...
πολυ ωραια δαχτυλα και γαμπες-φτερνες...
προθυμη για ολα..
Συμφορουμιτες ποδολαγνοι ψαχνω καλο city tour για footjob κλπ αλλα να ειναι εμπειρο υπαρχει τπτ
Αυτή παίκτη: .
"Πήγα" σήμερα ξανά μαζί της και το καταφχαριστήθηκα.
Όσο για τη ποδολαγνεία και το footjob που ρωτάς, έχει πανέμορφα και περιποιημένα δάχτυλα, τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια (ενδεικτική είναι η 2η φωτό στο εσκορτ νιούζ), γουστάρει να της πιπιλάς τα δάχτυλα του ενός ποδιού της ενώ εκείνη μαλακίζεται την ίδια ώρα, και γουστάρει να στον παίζει ταυτόχρονα με το άλλο της πόδι, βάζοντας το εργαλείο σου ανάμεσα στο μεγάλο και το επόμενο δάχτυλο του ποδιού της.
η crystal κατά την ταπεινή μου γνώμη μου δεν έχει και τόσο ωραία δάκτυλα. δεν είναι χάλια αλλά είναι απλά αποδεκτά...
επίσης είναι και λίγο γριέτζο. πάντως το προσπαθεί....
Έχεις μεγαλύτερη εμπειρία από μένα όσον αφορά τα περί foot fetish και ομορφιάς δακτύλων, πάντως εμένα μου άρεσαν πραγματικά, και πίστεψέ με, ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχω στις γυναίκες, ειδικά όταν φοράνε παπούτσια που αφήνουν να φαίνονται τα δάκτυλά τους, είναι ακριβώς αυτά.
Τώρα, για το αν είναι γριέτζο, λέω να ξανανεβάσω κριτική γι' αυτήν (έχω γράψει ήδη μια), αλλά με μια κουβέντα να πω ότι μπορεί να είναι στο πρόσωπο λίγο "σπασμένη" σε σχέση με πέρυσι το Δεκέμβριο που τη συνάντησα για 1η φορά, και να μου έδωσε την εντύπωση ότι ο χρόνος που μεσολάβησε άφησε δυστυχώς τα σημάδια του πάνω στο πρόσωπό της, εντούτοις όμως το κορμί της πιστεύω ειλικρινά ότι θα το ζήλευαν πάααρα πολλές 25άρες, να μη πω και μικρότερες.
την συναντησες φιδακλα? λεει τιποτις?