You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Foot fetish city tours
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rozkrotalias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλή είναι αλλά δεν έχει ωραία πόδια....
Είπα να μην απαντήσω πρώτος, για να μην θεωρηθώ "ιερόσυλος", αλλά αφού είδα αρχαιότερο μέλος να εκφράζεται, ακολουθώ γιατί συμφωνώ κι επαυξάνω.
gy13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 466
- Πόντοι
- 280
ελα ντε, θα μας πεις?κάνει ένα ff άπαιχτο .
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
μπα δεν το βλέπω. θα κρατήσω τα λίγα μου € για κάτι καλύτερο...
κροταλία, θα περάσεις απο Νοέμι??? εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός!
μπα δεν το βλέπω. θα κρατήσω τα λίγα μου € για κάτι καλύτερο...
Με αρκετή καθυστέρηση, το ομολογώ, να αναφέρω τη Lisa LT σε όποιον του αρέσουν τα μακριά, λεπτά και όμορφα πόδια με περιποιημένα και όμορφα δάχτυλα, κατά τη προσωπική μου άποψη πάντα, που της αρέσει (πάρα) πολύ να της τα "καραμελώνεις". Για πιο ενεργητικό από τη πλευρά της f.f. δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, γιατί δεν είχα το χρόνο να δοκιμάσω, όπως δεν μπορώ να αποδείξω και με εικόνες όσα υποστηρίζω για τα προσόντα της, όμως δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε: για τη 1η ώρα είναι σε λογικά πλαίσια οι χρεώσεις της (200 Ε).
Inga_E
Την επισκέφτηκα χτές και μπορώ να πώ οτι μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Ψηλή, ωραίο σώμα, μικρό βυζί, άριστη πίπα, πολύ καλή συμμετοχή αλλλα πάνω απο όλα....α π ί σ τ ε υ τ α πόδια. Παραθέτω σχετικές φωτογραφίες.
Την επισκέφτηκα χτές και μπορώ να πώ οτι μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Ψηλή, ωραίο σώμα, μικρό βυζί, άριστη πίπα, πολύ καλή συμμετοχή αλλλα πάνω απο όλα....α π ί σ τ ε υ τ α πόδια. Παραθέτω σχετικές φωτογραφίες.
Συνημμένα
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
δεν αξίζει φίλε μου αυτή. υπάρχουν πολύ καλύτερες!!!
η ροξάνα/ κρίσταλ λένε ότι το κατέχει, εχω διαβάσει την κριτική σου αλλα δυστυχώς θα λειπω την αλλη εβδομαδα και δεν θα μπορεσω να την επισκεφτω...
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Οι ουγγαρεζες και ειδικα αυτες που εχουν παιξει σε και ddf ειναι τοπ.........τα καλυτερα μουνια.
Εσυ κροταλια πιες εχεις παρει απο αυτες?
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
όλες ;)
Οι ουγγαρεζες και ειδικα αυτες που εχουν παιξει σε και ddf ειναι τοπ.........τα καλυτερα μουνια.
Και πώς βρίσκεις ποιες από αυτές κάνουν ct? ή πού τις βρίσκεις;
Επισκέπτης
Inga_E
σορρυ αλλα μαλακια ποδια εχει.
χοντροκομμενα μακρυα δακτυλα...μλκιες
σορρυ αλλα μαλακια ποδια εχει.
χοντροκομμενα μακρυα δακτυλα...μλκιες
Συμφωνώ...βέβαια είναι θέμα γούστου αλλά δεν λένε...
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Tώρα κάνει tour Angelica Heart
έχει καλές σκηνές και στο hotlegsandfeet
Eπίσης η Bianca έχει κάνει ένα solo στο hotlegsandfeet αλλά για τα μπάζα την κόβω (δεν την έχω πάρει)
Kαι οι 2 είναι από τον z
έχει καλές σκηνές και στο hotlegsandfeet
Eπίσης η Bianca έχει κάνει ένα solo στο hotlegsandfeet αλλά για τα μπάζα την κόβω (δεν την έχω πάρει)
Kαι οι 2 είναι από τον z
Και πώς βρίσκεις ποιες από αυτές κάνουν ct? ή πού τις βρίσκεις;
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Ωραίος.Inga_E
Η Bianca έχει αρκετά σχετικά βιντεάκια στο www.hotbodiesandfeet.com/]hotbodiesandfeet.com[/url]. Αν τα 'χει κανείς, ευπρόσδεκτα.Η Bianca έχει κάνει ένα solo στο hotlegsandfeet αλλά για τα μπάζα την κόβω (δεν την έχω πάρει)
Kαι οι 2 είναι από τον z
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Τρία είναι. Τα έβαλα www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,262.msg1678427#new]εδώ[/url].
Φωτός:
hotbodiesandfeet 12.01.09
Φωτός:
hotbodiesandfeet 12.01.09
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000