Εγώ πάντως παιδιά για όλες αυτές τις δολοφονίες των γυναικών που γίνονται το τελευταίο διάστημα πιστεύω ακράδαντα ότι το φταίξιμο είναι κατά 90% σε αυτές. ΑΥΤΕΣ πάνε και μπλέκουν με όλους τους μαλάκες και τους βλαμένους, δεν τους φορτωθήκανε μόνοι τους εκείνοι!! Πάρτε παράδειγμα, τη Ελένη στη Ρόδο που την έφαγε ο αλβανός και ο ροδίτης, ποιος της είπε να μπλέξει με αυτούς τους αλήτες; ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Η άλλη στο Βόλο που τη σκότωσε ο άντρας της μαζί και τον αδελφό της, ποιος σου είπε κυρά μου να μπλέξεις με το τομάρι; ΜΟΝΗ ΣΟΥ. Αμ η φιλιππινέζα με τον πιλότο; Ήθελε μεγάλη ζωή και χρήμα.... Κάνουν τη μαλακία και μπλέκουν με όλα τα αρχίδια και μετά ή κλαίνε ή μπαίνουν στο τάφο. Δικές τους αποφάσεις είναι. Αυτές γουστάρουν τους μαλάκες και φτύνουν τα καλά παιδιά που θα τις είχαν στα ώπα ώπα. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Και μην ακούω της πανηλίθια έκφραση "γυναικοκτονία", πόσο gay είναι!! Πέστε να με φάτε τώρα....
Σε αυτο το σημειο μηπως να επαναπροσδιορισουμε τι εστί ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ?
Aπο κοινωνιολογικη σκοπια και οχι απο τη σκοπια των θηλυκων που διαβαζουν lifo και marie claire ?
Το να εχεις καποια οικονομικη ανεση η να κανεις καλη ζωη(εφοσον την αντεχεις), δεν ειναι χαρακτηριστικο-συνηθεια αποκλειστικα ενος κωλοπαιδαρά.
Ξερεις ποσοι γονοι ευπορων οικογενειων προτιμουν να βγαζουν τα γουστα τους στη Μυκονο και τις Αλπεις, χωρις να το διατυμπανιζουν?
Ξερεις ποσοι φραγκατοι, ενω θα μπορουσαν να γαμανε κωλους( κυριολεκτικα και μεταφορικα),διαγουν σεμνη και ταπεινη ζωη?
Στο στρατο κατι τετοιοι συνηθως ηταν οι πιο ευγενεις και λιγοτερο απαιτητικοι,σε συγκριση με τα βλαχοβυσματα του εκαστοτε δημαρχου η αποστρατου καραβανα.
Για μενα ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ειναι ο τσογλανος-παραβατικος-μπασταρδακος που δημιουργει συνεχεια θεματα οχι μονο στη συντροφο του,αλλα και στον περιγυρο του. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ....
Το αρσενικο που παει με πολλες κορασιδες και τις φτυνει ειναι ο ορισμος του "ΚΑΚΟΥ' ΠΑΙΔΙΟΥ που δινουν οι γυναικες....
Αυτο εννοουν οταν λενε "ΚΑΚΟ" ΠΑΙΔΙ....τον αναισθητο,τον πιο κυνικο,τον εραστη διχως πολλους συναισθηματισμους...τον ισως πληγωμενο αντρα που προσπαθει να βρει τα πατηματα του, μεταχειριζομενος τις γυναικες που συναντα στην πορεια της ζωης του ως χυσοδοχεια...και αυτες προσπαθουν δηθεν να το βοηθησουν
...Τις αρεσει αυτος ο ρολος,ζουνε ΓΙΑ το δραμα και ΑΠΟ το δραμα....χιλιοειπωμενα αυτα!
Μου χει τυχει να φερομαι σε μια κοπελιτσα σα σκουπιδι ,υπο την εννοια οτι την ειχα γραμμενη συνεχως..μου εστελνε τακτικα και τη θυμομουν μονο οποτε μου καβλωνε..ενιωθα τοσο ασχημα....τουλαχιστον το εκανα με σεβασμο και τακτ
Της ελεγα καταμουτρα "δε σου αξιζω!" και ανταπαντουσε.."μπορει να εισαι οτι να' ναι,μπορει να εχεις ψυχολογικα,αλλα κατα βαθος εισαι καλο κωλοπαιδο"
Αρα τυπε δε νομιζω πως η μεση γυναικα προσελκυεται απο δολοφονους-παραβατικους-ψυχοπαθεις serial killers....Το να πεσει ενα μπατσακι τυπου Αλεξαδρακη-Καρεζη ειναι αλλο θεμα..και υπαρχει καποιου ειδους λογικη διαβαθμιση...
Μπατσακια τρωνε και αντρες.....μπατσακια τρωνε και παιδια απο γονεις...ως εκει ομως.
Οποιασδηποτε αλλης μορφης βια δε συναδει με το λεγομενο ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ, αλλα με ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...
Δεν υπονοω οτι τα μπατσακια ειναι αποδεκτα,μονο εαν πεσουν μια στο τοσο εν βρασμω (η στο σεξ) και οχι ασφαλως κατ' εξακολουθηση...
Μην παρεξηγηθω στο κατω-κατω.....
Καμια γυναικα δε ξερει και δε μπορει να φανταστει πως θα μετεξελιχθει ο εκαστοτε συντροφος της....
Ειτε αυτος ειναι ο Καζανοβας ειτε ο μπουλης της διπλανης πορτας..
Μπορει να ειναι ζητημα μιας κακιας στιγμης..μπορει να υποκρυπτονται και ...σοβαρες ψυχοπαθειες απο πισω.
Σιγουρα καμια δε θα χαραμιζε την υγεια η τη σωματικη της ακεραιοτητα χαριν "ανετης ζωης"....