mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ. Στην Ελλάδα τα αγαθά κόΛποις κτώνται."Αγαθα κοποις κτωνται" οπως ελεγαν οι Οστρογοτθοι...
ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ. Στην Ελλάδα τα αγαθά κόΛποις κτώνται."Αγαθα κοποις κτωνται" οπως ελεγαν οι Οστρογοτθοι...
Οχι απλως πουτσο, αλλα να εχει πλουσιο περιτυλιγμα και δεν εννοω πετσακι, το περιτυλιγμα εισαι εσυ εγω και οι αλλοι αντρες...ναι ρε φιλε αλλα ολες οι γκομενες ψαχνουν ενα πουτσο να χωσουνε μεσα τους, δε θελουνε να ειναι αγαμητες
αυτη η καραμελα με τα λεφτα νομιζω δεν ισχυει, δλδ ολοι οι φιλοι σου και οι γνωστοι σου που εχουνε γκομενες ειναι πλουσιοι? ολοι οι ανεργοι και οι φοιτητες που δεν εχουνε μια ειναι ολοι μπακουρια? δε νομιζωΟχι απλως πουτσο, αλλα να εχει πλουσιο περιτυλιγμα και δεν εννοω πετσακι, το περιτυλιγμα εισαι εσυ εγω και οι αλλοι αντρες...
εχω παθει κ εχω μαθει φιλε...αλλα αμα ειναι να πεσει η χιλιοστη γκομενα ε,να παει να γαμηθει
Να βγεις εξω και να παθεις και να μαθεις.
"Αγαθα κοποις κτωνται" οπως ελεγαν οι Οστρογοτθοι...
Δε καταλαβα.
Οι 45-85 χρονων γυναικαρες σε τι υστερουν;
Αν η 1000στή , είναι μουνάρα , σου κάτσει εύκολα
και δεν σου ζαλίσει τον πούτσο,
ποιός γαμεί τις άλλες 999 ;;;;;;
Κι εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζεται να την πέσεις σε 1000 για να φας.
Μπορεί να μην κάτσει η 1η ή η 2η ,
αλλά αν την πέφτεις κατά ριπας,
τρως σύντομα.
Από κύκλο πάλι και προξενιά ,
μπορείς να φας καμιά δασκάλα 1,59 72 κιλά , 35άρα ,
με μπιμπίκια , πο το καλύτερό της φουστάνι είναι από το ... zara ...
ρε μαγκες ελεος μπειτε σε ενα μετρο ενα σαββατο βραδυ δειτε τι μουνι κυκλοφορει στην πενα κ ολες με ενα βλεμμα μισους κ αηδιας σαν να βλεπει σκατα.Πιστευετε οτι ειναι προσεγγισιμες οι γκομενες?κ μονο με την γλωσσα του σωματος σε απωθουν κ πιστευω οτι δεν βγαινουν μονες για να βρουν γκομενο αλλα για να βγαλουν το κομπλεξ τους απεναντι στους αντρες.Πιστευω οτι αρκετες ελλεεινιδες μισουν τους αντρες ΓΕΝΙΚΑ κ αυτο τους το εχει περασει η καριολα η μανα τους
Aυτο πες το σε αυτους που τις πηδανε!!!!!Δεν ειναι στην πενα για τις φιλεναδες τους.....
καλα τα λες αλλα μπορει ο φιλος να μην εχει τη διαθεση,το χρονο ή κ το χρημα(αν υποθεσουμε οτι τη πεφτει σε κλαμπακια-μπαρακια κ βγαινει κ αλλες μερες βραδυ εκτος πσκ)..απο κυκλο μην εισαι τοσο απολυτος,μπορει να κατσουν κ καλες περιπτωσεις..
ναι ερχονται σε εσενα να δουνε τις κουρτινες γιαυτο ειναι ολες στην πενα
κανε κ σε μας καμια πασα μην εισαι μουναχοφαης :S
Αν η 1000στή , είναι μουνάρα , σου κάτσει εύκολα
και δεν σου ζαλίσει τον πούτσο,
ποιός γαμεί τις άλλες 999 ;;;;;;
Κι εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζεται να την πέσεις σε 1000 για να φας.
Μπορεί να μην κάτσει η 1η ή η 2η ,
αλλά αν την πέφτεις κατά ριπας,
τρως σύντομα.
μπορεί να κάτσει και καμία καθηγήτρια 1,63 70κιλά , 30άρα , χωρίς σπυριά ...
ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ. Στην Ελλάδα τα αγαθά κόΛποις κτώνται.
γτ οι 1.60 73 κιλα τι προβλημα εχουνΡε συ Λακη τι κολληματα ειναι αυτα που εχεις? Δηλαδη με τι θα πρεπει να ασχολειται μια γκομενα για να σου αρεσει εσενα, τι προβλημα εχουν οι δασκαλες/καθηγητριες?
σχολες χορου καλη ιδεα...ειδικα λατιν,χορος της κοιλιας πανε πολλες καυλωμενεςΑνοιγω αυτο το θεμα για να πουμε τα μερη που ειναι φωλιες απο γυναικες,
δηλαδη καποιος ψανχει γκομενα αλλα δεν εχει γυναικες στο κυκλο του.. που πρεπει να παει?
και μιλαμε για μερη που ευνουν το καμακι!
καλες φωλιες που ξερω εγω ειναι
οι σχολες χωρου (μαζευουνε πολυ μουνι)
τα γυμναστηρια αλλα νομιζω ειναι δυσκολο να χτυπησεις γκομενα εκει
καποια bar, αν εχεις καλη αντροπαρεα που κανει πεσιματα σε γκομενες
δε μου ρχεται κατι αλλο