Δεν ειμαι ενημερος για αυτες τις αποικιες.οι κωλο-αποικίες των άγγλων στην καραϊβική ;;;;;
Υπαρχουν πολεμικες βασεις ομως? Υπαρχουν πολεμικα αεροδρομια και φυσικα πολλα πολεμικα αεροπλανα? Τι να πω δεν εχω ιδεα.
Δεν ειμαι ενημερος για αυτες τις αποικιες.οι κωλο-αποικίες των άγγλων στην καραϊβική ;;;;;
τυπε για δες εδω η δικια σου...τυπε αυτοι επρεπε να ειχαν βγει
ξενερα τυπε :SΠυρηνικά δεν παίζουν σε αυτό το παιχνίδι.
και λοιπον?θα μασαγε ο φλεγμοκαμερον ρε τυπε?εδω ειπε οχι σε ολοκληρη τη ευρωπη.αυτο τον νοιαζει?Το πυργνικο υποβρυχιο θα μπορουσε δυνητικα να χτυπησει Αργεντινικες πολεις με πυραυλους κρουζ αυτο θα προκαλουσε τεραστια κατακραυγη των Βρετανων απο χωρες οπως η Ιταλια και η Ισπανια αλλα και πιθανη εμπλοκη της Βραζιλιας στο πλευρο των Αργεντινων. Μην ξεχναμε οτι οι Αργεντινοι ειναι κατα βαση Ιταλοι και Ισπανοι και οχι φουκαραδες Αραβες και Αφγανοι που τους σφαζουν σαν τα προβατα οι Αγγλο-Αμερικανοι
ξενερα τυπε :S
http://[URL unfurl="true"]www.toonpool.com/user/613/files/nuclear_love_52815.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ειμαι ενημερος για αυτες τις αποικιες.
Υπαρχουν πολεμικες βασεις ομως? Υπαρχουν πολεμικα αεροδρομια και φυσικα πολλα πολεμικα αεροπλανα? Τι να πω δεν εχω ιδεα.
φημες τυπετυπε για δες εδω η δικια σου...
Μαν, εχυσες καθως τα ελεγες ολα αυτα?Το πυργνικο υποβρυχιο θα μπορουσε δυνητικα να χτυπησει Αργεντινικες πολεις με πυραυλους κρουζ αυτο θα προκαλουσε τεραστια κατακραυγη των Βρετανων απο χωρες οπως η Ιταλια και η Ισπανια αλλα και πιθανη εμπλοκη της Βραζιλιας στο πλευρο των Αργεντινων. Μην ξεχναμε οτι οι Αργεντινοι ειναι κατα βαση Ιταλοι και Ισπανοι και οχι φουκαραδες Αραβες και Αφγανοι που τους σφαζουν σαν τα προβατα οι Αγγλο-Αμερικανοι
δηλαδη να καταλαβω στειλανε στη αλλη ακρη του κοσμου οι αγγλοι πυρηνικο υποβρυχιο χωρις πυρηνικα?οχι δα ρε τυπε.μιλαμε για τους μεγαλυτερους αποικιοκρατες.γεματα θα τα εχουν λογικα.ειδικα αν υπαρξει μια τετοια κριση.Εχει διαφορα το πυρηνικο υποβρυχιο (κινειται με πυρηνικη ενεργεια) με ενα υποβρυχιο οπλισμενο με πυρηνικα.
Δεν ξερω... ομως πιθανος πολεμος και με την Βραζιλια μεσα θα εχει ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ για τους Αγγλους, δεν ειναι ετοιμη αυτη η Αγγλικη κοινωνια για κατι τετοιοκαι λοιπον?θα μασαγε ο φλεγμοκαμερον ρε τυπε?εδω ειπε οχι σε ολοκληρη τη ευρωπη.αυτο τον νοιαζει?
τι φημες ρε τυπε εδω λεει οτι η σαρα αρμεγε μαυρο ψωλοχυμα φουλ.εκανε ρεπορταζ σε ομαδες μπασκετ λεει.καταλαβαινεις...φημες τυπε
δηλαδη να καταλαβω στειλανε στη αλλη ακρη του κοσμου οι αγγλοι πυρηνικο υποβρυχιο χωρις πυρηνικα?οχι δα ρε τυπε.μιλαμε για τους μεγαλυτερους αποικιοκρατες.γεματα θα τα εχουν λογικα.ειδικα αν υπαρξει μια τετοια κριση.
τυπε αν δεν σε βομβαρδισει το αμερικα δεν νοειται να πεις οτι εχεις πολεμοΜαν, εχυσες καθως τα ελεγες ολα αυτα?
Ρε αφηστε τα στρατεγκο στην ακρη και ασχοληθειτε με το πολιτικο κομματι.
Ειπαμε συνεκμεταλευση των κοιτασματων πετρελαιου.... εκει παει το πραγμα εαν οι Αγγλοι δεν κανουν καμοια μαλακια νομιζωντας οτι ειμαστε στο 1982Μαν, εχυσες καθως τα ελεγες ολα αυτα?
Ρε αφηστε τα στρατεγκο στην ακρη και ασχοληθειτε με το πολιτικο κομματι.
εχου οι βραζιλιανοι πολεμικη μηχανη ισχυροτερη απο αργεντινης και συγκρισιμη με αγγλιας? .α μην ξεχναμε οτι οι δυο αυτες χωρες φιλοξενουν ολυμπιακους και μουντιαλ.εκει πανε καλα οι βραζιλιανοι.Δεν ξερω... ομως πιθανος πολεμος και με την Βραζιλια μεσα θα εχει ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ για τους Αγγλους, δεν ειναι ετοιμη αυτη η Αγγλικη κοινωνια για κατι τετοιο
τυπε θελουν να πληξουν την εικονα μια γνησιας λευκης αμερικαναςτι φημες ρε τυπε εδω λεει οτι η σαρα αρμεγε μαυρο ψωλοχυμα φουλ.εκανε ρεπορταζ σε ομαδες μπασκετ λεει.καταλαβαινεις...
θα παει να πολεμησει και ο ριβαλντο τυπε?εχου οι βραζιλιανοι πολεμικη μηχανη ισχυροτερη απο αργεντινης και συγκρισιμη με αγγλιας? .α μην ξεχναμε οτι οι δυο αυτες χωρες φιλοξενουν ολυμπιακους και μουντιαλ.εκει πανε καλα οι βραζιλιανοι.
τυπε θελουν να πληξουν την εικονα μια γνησιας λευκης αμερικανας
θα παει να πολεμησει και ο ριβαλντο τυπε?
για να κολλησει και αποκει τιποτα ενσημα
Τυπε, αυτοι οι Ρεπουμπλικανοι στο Αμερικα δεν εχουν καθολου αρχιδια πλεον,
πανε και μου βγαζουνε τον φλωρο απο το Harvard Mitt Romney,
ενω ειχαν τρομερα φυντανια στις ταξεις τους...
Rick Perry aka Bush on steroids
Donald Trump
http://[URL unfurl="true"]www.styleite.com/wp-content/uploads/2010/05/DonaldTrump.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: