Νέα

Φοκλαντς δευτερος γυρος 30 χρονια μετα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RED BARON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδή να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τούρκικα σιγά-σιγά;;;

Ευτυχώς έχουμε ήδη πολλούς λάτρες της ... οθωμανικής κουλτούρας
που κάνουν σκοπιες στις πλατείες κουμουνδούρου και εξαρχείων ....

Επισκέπτης
Καθόλου τυχαίο,είναι ολοφάνερα το πρώτο βήμα πριν την κατάκτηση του κράτους μας.

Μας ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
331886-%C2%B8%C3%AB%C3%AB%C3%A7%C3%AD%C3%A5%C3%B2%20%C3%A5%C3%9F%C3%B3%C3%B4%C3%A5%20%C3%AA%C3%A1%C3%A9%20%C3%B6%C3%A1%C3%9F%C3%AD%C3%A5%C3%B3%C3%B4%C3%A5.jpg

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα θα βουλωσουν καποια στοματακια ορισμενων ασχετων.

Εσυ ειδες πόλεμο 2 μήνες πριν και τελικά τίποτα δεν έγινε.

ΑΝ γίνει σύρραξη, ολα θα κριθουν απο το αποτέλεσμα

Μέχρι τότε συμμαζέψου και πρόσεχε τι λες

Μάθε μπαλίτσα...

OP
OP
RED BARON

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Εσυ ειδες πόλεμο 2 μήνες πριν και τελικά τίποτα δεν έγινε.

ΑΝ γίνει σύρραξη, ολα θα κριθουν απο το αποτέλεσμα

Μέχρι τότε συμμαζέψου και πρόσεχε τι λες

Μάθε μπαλίτσα...
1. Δεν ειδα πολεμο αλλα επειδινωση των σχεσεων των δυο χωρων, πραγμα που ισχυει μεχρι σημερα
2. Η γνωμη μου ειναι πως ΑΝ γινει συρραξη, η Αγγλια θα δυσκολευτει να παρει πισω τα νησια γιατι δεν εχει αεροπλανοφορα (πραγμα το οποιο ειναι γεγονος), τα ιδια λεει και ο Βρετανος ναυαρχος ο οποιος βουλιαξε την ναυαρχιδα των Αργεντινων το 82, προφανως πρεπει να ειναι και αυτος θαυμαστης του Τσε Γκεβαρα και του Μαραντονα οπως και εγω ετσι???
3. Το ΑΝ θα γινει συρραξη δεν εξαρταται απο την στρατιωτικη ισχυ αλλα απο το διπλωματικο παιχνιδι, αυτην τη στιγμη η Αργεντινη προσπαθει να βρει συμμαχους (Χωρες Λατινικης Αμερικης κυριως Βραζιλια, αλλα και Ρωσια, Κινα,Ινδια, Ν.Αφρικη) στο διπλωματικο πεδιο σε μια πιθανη εισβολη στα νησια, αν θες την γνωμη μου οτι ειναι να γινει θα εχει γινει το αργοτερο μεχρι το 15 καθως οι Αγγλοι το 20 θα εχουν αεροπλανοφορα.
4. Δεν μιλαμε για μπαλιτσα γιατι εκει οι Αγγλοι χανουν συνηθως απο τα αποδυτηρια απο τους Αργεντινους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom