τι 100 ρε παιδια υπαρχουν πολλα μπουρδελα που οι κοπελες δινουν κωλο
A apolyto_arseniko Ενεργό Μέλος Εγγρ. 2 Μαρ 2008 Μηνύματα 77.469 Like 200 Πόντοι 866 25 Απρ 2009 #21 τι 100 ρε παιδια υπαρχουν πολλα μπουρδελα που οι κοπελες δινουν κωλο
stratigosss Σεβαστός Εγγρ. 15 Μαρ 2008 Μηνύματα 6.275 Κριτικές 44 Like 20 Πόντοι 1.290 25 Απρ 2009 #22 tommaso έγραψε: Φιλε γιατι διαμαρτυρεσαι? Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν ατομα που νομιζουν οτι με 20 ευρω μπορουν να κανουν πρωκτικο. Η κοπελα, θα ειναι η ναρκωμανης ή σ μπαζο τελειωμενο(σορρυ για τον σκληρο χαρακτηρισμο) Πρωκτικο κανεις η με 100ρα (ευρω) και πανω, (οτι ποναει κοστιζει) η αν υπαρχει πολυ αγαπη και ορεξη απτην κοπελα σου. τελος ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... πλακα κανεις φιλε ετσι?? πηγαινε στην barbara στο φ.71 πανω... και μετα ελα πες μου!! οπως βεβαια και πολλες αλλες ακομα...
tommaso έγραψε: Φιλε γιατι διαμαρτυρεσαι? Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν ατομα που νομιζουν οτι με 20 ευρω μπορουν να κανουν πρωκτικο. Η κοπελα, θα ειναι η ναρκωμανης ή σ μπαζο τελειωμενο(σορρυ για τον σκληρο χαρακτηρισμο) Πρωκτικο κανεις η με 100ρα (ευρω) και πανω, (οτι ποναει κοστιζει) η αν υπαρχει πολυ αγαπη και ορεξη απτην κοπελα σου. τελος ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... πλακα κανεις φιλε ετσι?? πηγαινε στην barbara στο φ.71 πανω... και μετα ελα πες μου!! οπως βεβαια και πολλες αλλες ακομα...
H hotyan Σεβαστός Εγγρ. 5 Αυγ 2007 Μηνύματα 6.784 Κριτικές 14 Like 24 Πόντοι 2.057 27 Απρ 2009 #23 dimitrakis29 έγραψε: παιδια φχαριστω για της πληροφωριες γιατι σε μια βδομαδα θα ειμαι Ελλαδα.και θα πηγαινω συχνα Φυλης! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλώς τον! Στη Φυλής θα ευχαριστηθείς και θα χοτράσεις Ρωσίδες Δημητράκι μου! ;)
dimitrakis29 έγραψε: παιδια φχαριστω για της πληροφωριες γιατι σε μια βδομαδα θα ειμαι Ελλαδα.και θα πηγαινω συχνα Φυλης! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλώς τον! Στη Φυλής θα ευχαριστηθείς και θα χοτράσεις Ρωσίδες Δημητράκι μου! ;)