πρωινες καυλοσηκομαρες με το στρομα να γινεται ποθος ηδονης(ονειρο ρε πουστη μου...παραλιγο να καταληξει σε ονειροξη)θα την πνιξω την καυλα δε γινετε .7 και 30π.μ. βαρη το σηκομα σκεφτομενος οσο μπορουσα αυτη τη δυσκολη κατασταση και σιγα σιγα να πιζει το σπερμα τα εγκεφαλικα καυλοκυτταρα...ντυσου προχηρα λεω και(οχι βαλε το κραγιον σου) βγαλε τις τσιμπλες απο τα πρισμενα βλεφαρα!καφε ανεφ ζαχαρινης απο το εβερεστ της πλατειας...και βουρ για ξεπιξιμο του εργαλιου(τουμπανο το κατοκεφαλο)!που αλλου να πας για τις πρωινες χυσοκαταθεσεις...φυλης και περιξ.στη φυλης ολοι κοιμοντουσαν μονος μου στα μονοπατια του βρωμερου στενομουνιου ...αφιξη στη οδο του κοινονικου εργοχυσιματος...τρια φωτακια λαμπιριζαν σαν οαση μεσα στη ερημο(λες και μας ειχανε κλεισμενους στο γεντι κουλε 20ετια και βαλε).παω να μπω καπακια στο πρωτο ασπρομπουρδελιαρικο αστερι και πεφτουμε φατσα μπατσα στην εξοδο με την κορασισ(και η τσατσογρια στη πορτα να κλιδαμπαρωνει) απο τα ρουμανικα βουνα μεταξυ μολδαβιας και βλαχιας(νεα version του κομη ντρακουλα σε προχωρημενη εξελιξη=evolution)μωρακι μου καλημερα τις λεω κλισαμε? δε σε προλαβα να κανω καταθεση κερματων στο μηχανημα!ογκχι αγκαπη μου θες να περασεις!!δε το σκεφτηκα καν παμε λεω!!ξανα μεσα (μεγαλη χαρη μου το πουστη λεω)!!δινω το αντιτιμο για να κανω τη συναλαγη!!μεσα σε ενα λεπτο το γκαυλακι ιτανε μεσα!!αγαπη μου τις λεω σε ευχαριστω !!τιποτα μωρο μου!ανταλαξαμε τα ονοματα τισ ηδονογκαυλας!!αρχιζουμε με γλυψιμοκαταστασισ στα ερεθισμενα βυζια (νομιζα οτι θα εκσπερματοσω και απο τους βυζους)!ανιγμα του γαμολατεξ και εφαρμοστο στο πεοgrand(μεγαλε λεω απο μεσα μου τεραστιε).πως θελεις αγγαπη μου!στα τεσσερα μωρο μου(ηθελα να γυμνασω τους κολουγλουτιεους).στενομουνα μαγγες(εκτοσ αν ολη τη μπουρδελογαμονυχτα η συναγωνιστες κανανε απεργια καταθεσης).να πεταει και αυτα τα ψευτογκαυλοτικα αχ μωρο μου ναι ναι...μετα απο κανα 5λεπτο σφυροκοπιματος μου λεει η δρακουλοκαυλα τελειωσεσ μωρο μου ενταξει(αντε μαλακα τελειωνε ..αυτα σκεφτοντε οι περισοτερες)αλλα στις αρχιδουμπες μου τισ τριχωτες .περισοτερο και πιο δυνατο κολοχτυπημα και μεσα σε λιγοτερο απο ενα λεπτο σπερματοαποφραξη μεσα στο σκουφωιδες και εξω απο τα στενα τις στενης ευοιας!!η πρωινη η γαμοκαταθεση για μενα γκαυλητερη απο ολες...εχει χαβαλε οταν το ζεις αυτο το ηδονοσκηνικο και ειναι και ντουρασελ οι μπαταριες απο τη νυχτα!!καλημερα σε ολη τη κοινοτητα τις απαγρηπνουσας καυλας!!!
Φωκαιας 22 πανω μαγαζι ειπαμε!!ντε τελο στο κωλο!αλλα το γκανο γκιατι...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)