διαβασα ρε φιλε.εβγαλε μερεντα απο το κολο τις γκομενα το αλανι.
nutella ητανε αλλα ο αρχηγος δε μασησε και τη κερασε λευκη κρεμα βαβαριας στη μαπα
διαβασα ρε φιλε.εβγαλε μερεντα απο το κολο τις γκομενα το αλανι.
οχι ρε φιλε με πουτανα.με γκομενα μου ετυχε και ξενερωσα εντελως και την εκανα.εσενα σουχει συμβει ποτε αυτο ρε?
οχι ρε φιλε με πουτανα.με γκομενα μου ευχε και ξενερωσα εντελως και την εκανα.
με καποτα ρε τυπε.στον κολο αοπλος δεν μπαινω καμια φορα.και σκατο να μην βγαλεις μπορει να φυγεις με χολερα.δεν ξερεις τι θα σε ξημερωσει μεσα στο κολο καμια φορα.ειναι σαν να βουτας σε υπονομο.εβγαλες μερεντα?
με καποτα η χωρις?
γκομενα η γκομενο?οχι ρε φιλε με πουτανα.με γκομενα μου ετυχε και ξενερωσα εντελως και την εκανα.
με καποτα ρε τυπε.στον κολο αοπλος δεν μπαινω καμια φορα.και σκατο να μην βγαλεις μπορει να φυγεις με χολερα.δεν ξερεις τι θα σε ξημερωσει μεσα στο κολο καμια φορα.ειναι σαν να βουτας σε υπονομο.
εννοεις κατι φιλε?γκομενα η γκομενο?
-esi ekgi megalo kavli!
...........
-esi megalo poutso ogki vali!!
-μην φοβασε οταν θα στο βαλω στο κωλο θα μικρυνει !!ετσι κανει παντα!
-ok vale poutso kolo!!
....
η καποτα ηταν γεματη απο ........σοκολατα υγειας χωρις αμυγδαλα!
....
--stop stop esi xinis poli!!
.......
βικυ απο βολγαρια!!
υποπτα μου φαινονται ολα αυτα...μουναρα και κανει τετοια πραγματα και που; στο χειροτερο μπουρδελο της αθηνας για προσεχτε λιγο ρε μαγκες
ναι τι να σου πω ολες οι τσιτσιολινες των βαλκανιων μεχρι και αξιοπρεπη παρτουζα με τις κατσαριδες εχω κανει εκει μεσα...παντως στο τσακ ημουνα να περασω με τη βικυ αλλα δε μπορω τη βρωμαχειροτερο?
στο πιο cult,must,in στουντιο της αθηνας?
αποκει εχουν περασει μεγαλες μορφες της ηδονης
ναι τι να σου πω ολες οι τσιτσιολινες των βαλκανιων μεχρι και αξιοπρεπη παρτουζα με τις κατσαριδες εχω κανει εκει μεσα...παντως στο τσακ ημουνα να περασω με τη βικυ αλλα δε μπορω τη βρωμα
κωλο να δινει και ακαπωτο να κανει δε πα να ναι και μεσα στον υπονομο,τρεχουν ολοι και μετα φταινε οι ελεεινιδεςεγω οταν πηγα ειχε κοσμο αρκετο
και δεν ελεγε να περιμενω τοσο
θα γαμουσα καμια κατσαριδα η κανα ποντιξ οσο την περιμενα
τυπε την επισκεφθηκες και εσυ την γκομενα?εγω οταν πηγα ειχε κοσμο αρκετο
και δεν ελεγε να περιμενω τοσο
θα γαμουσα καμια κατσαριδα η κανα ποντιξ οσο την περιμενα
τυπε την επισκεφθηκες και εσυ την γκομενα?
την κοκκινομαλα πολωνεζα μηπως λες?κατερινιο το καλυτερο deepthroat και το πιο hard γαμησι!!!
μηπως ειχες δοκιμασει και Sasa τυπε??? ;)