Τη γαμήσατε την συζήτηση. Λογικό είναι αυτό που ψάχνειο ο Μάνος, κι εγώ ψάχνω κατι παρόμοιο. Στην Σάμο όμως είναι δύσκολο . Παλιότερα είχα δει στις ειδήσεις πως υπάρχαν CG σε άλλο νησί του Αιγαίου. (Θήρα)
Τη γαμήσατε την συζήτηση. Λογικό είναι αυτό που ψάχνειο ο Μάνος, κι εγώ ψάχνω κατι παρόμοιο. Στην Σάμο όμως είναι δύσκολο . Παλιότερα είχα δει στις ειδήσεις πως υπάρχαν CG σε άλλο νησί του Αιγαίου. (Θήρα)
ολο και καποια φτωχοφοιτητρια θα παιζει μωρε...αλλα θελει τυχη και διχτυωση αφου ο τυπος το εχει παρει αποφαση να γινει χορηγος.για να βοηθησω το μανο θα του προτεινω να συχναζει σε μαγαζι που πανε ξεκωλα φοιτητριες εκει στη σαμο και αν εχει μπουζουκια ισως αν ειναι τυχερος και...γαλαντομος καποια φοιτητριουλα μπορει να πιασει το νοημα και να γινει το κονε.ισως να θελει και λιγο τροπο αλλα αν πεοσυν τα λεφτα στο τραπεζι με κερασματα και μετα με δωρα τοτε καθε ξεκωλο θα πιασει το νοημα... ;) ;).φυσικα καλο κουραγιο στην τσεπη του μανου ευχομαι...
Τώρα είδα την αγγελία σου για την Σάμο, ρε φίλε δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερο νησί από αυτό............ούτε πουτάνες της προκοπής δεν έχει.........κάτι παρηκμασμένες μαύρες και κάτι αλβανίδες βρωμιάρες.
Για εμένα είναι το χειρότερο νησί που έχω πάει στην ζωή μου.
Αν μπορείς φίλε να το αποφύγεις σου το εύχομαι.