Νέα

Φοιτητής Πολυτεχνείου πήρε στο κυνήγι γκόμενα με την πούτσα έξω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 795
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φταίει που έχουν κλείσει τα μπουρδελα;

• Φυσικά, τους έχει βαρέσει τους περισσότερους η αγαμία.

Ψήφοι: 45 19,4%
  • Μπα, πάντα υπάρχουν αυτοί οι ψυχάκιες

Ψήφοι: 147 63,4%
  • Φταίει η γκόμενά που βγαίνει σα το ξεκωλο κ προκαλεί

Ψήφοι: 40 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Τυπε με κλειστά τα μπουρδελα βλέπεις τι συμβαίνει μην κοιτάς που οι Πακιστανοί βολεύονται μεταξύ τους :confused:
Και πού να σφίξουν οι ζέστες...εδώ ο άλλος ο μαλάκας λιγουρεύεται τα 17χρονα που χαμουρεύονται στα παγκάκια :jerking:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Ενδιαφερουσα αποψη, για πες μας πώς πρεπει κατα τη γνωμη σου να κυκλοφορουν ντυμενες οι γυναικες. Ξερεις, κατι τετοια λενε οι ισλαμιστες, οτι οι γυναικες δεν πρεπει να παραπονιουνται που βιαζονται, γιατι κυκλοφορουν ημιγυμνες. Και οπως δεν πρεπει να κατηγορουμε το σκυλι που αρπαζει ενα κομματι κρεας στο δρομο, ετσι δεν μπορουμε να κατηγορουμε και τον βιαστή.
Ψαξου λιγο περισσοτερο ρε φιλε.
η προκληση υπαρχει και οποιος το αρνειται αυτο κανει λαθος. απο αυτους που θα προκληθουν μερικοι θα σφαξουν βιασουν η ληστεψουν. αυτο ειναι μια αληθεια.
για αυτο δεν τριγυρμαμε στους δρομους του πειραια με φανελες του παναθηναικου
ουτε με τις σημαιες της χρυσης αυγης εξω απο τον περισσο
και οταν εχουμε λεφτα το κραταμε μυστικο οσο μπορουμε, δεν το διαδιδουμε ουτε αφηνουμε το πορτοφολι στην κολοτσεπη.
σε χειρωτερες εποχες μπορει οι ανθρωποι να μην λενε οτι εχουν στο υπογειο ενα βαρελι με ελιες η εναν τενεκε λαδι οποιος το κανει προκαλει και ειναι και μαλακας.
αυτα τα μαθαινουμε ολοι απο μικροι και οσο μπορουμε τα τηρουμε ας πουμε εαν εχεις λεφτα και μενεις στο περμαμα με τα κουμουναρια, οχι δεν θα αγορασεις ακριβο αμαξι, προκαλεις, εκτος εαν πας στην κηφισια να μεινεις εκει κτλ
ετσι και με τις γυναικες. εαν καποια εχει ωραιο κωλο και τον δειχνει με μισοφορια κτλ κτλ κινδυνευει περισσοτερο απο μια χοντρη μπουλντοζα πως να το κανουμε ετσι ειναι ο κοσμος μας.
η λυση ειναι η προσαρμογη. οσο περισσοτερο προσαρμοστει κατι στο περιβαλλον του τοσο πιο καλα για αυτο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Mην ασχολείσαι με αγάμητα ναυάγια γιατί θα σε πουν white night..
Ο άλλος εξισώνει μία που δε φοράει σουτιέν και δεν μπορεί να του κάνει τίποτα,
με έναν που πήρε στο κατόπι την άλλη με την πούτσα έξω..

Γαμημένα ναυάγια που το παίζεται και σκληροί άντρες του pc,
τις μαλακίες που πιστεύουν τα μουσλίμια αναπαράγετε,
αλλά στην περίπτωσή σας ο λόγος είναι ότι είστε ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΝΑΥΑΓΙΑ

Δεν ξαναμπαίνω στο thread και μη με παραθέσει κανένα ΝΑΥΑΓΙΟ,
μην έρθω με την πούτσα έξω και τον κυνηγάω εγώ στο τέλος
Η 1η μου απάντηση ήταν κυρίως χιουμοριστική για το body shaming και τα κάπως διπλά standard στο τί είναι επιτρεπτό για τα δύο φύλα.
Το πήγαινα σε αυτό που είπα στο τέλος πως έχει χαθεί το μέτρο αναφερόμενος στην καλαισθησία και κουρασμένος από την αναγωγή της εξωτερικής εμφάνισης και της εικόνας σε κάτι τόσο σημαντικό σήμερα.

Στην δεύτερή μου επίσης απάντηση σε σχόλιο εξέθεσα τον προβληματισμό μου για το κατά πόσο ψιλιασμένες πρέπει να είναι οι γυναίκες σήμερα.
Νομίζω ήμουν εξαιρετικά ξεκάθαρος σε τί καταστάσεις αναφερόμουν.
Είπα ότι νομίζουν πως βρίσκονται σε story του instagram. Δεν θεωρώ πως είναι κακό να φέρονται έτσι αλλά ΠΟΥ το κάνουν. Και όχι μόνο το ντύσιμο αλλά γενικά πρέπει να είναι προσεκτικές.

Τώρα το ποιός είναι ΝΑΥΑΓΙΟ και έχοντας διαβάσει κατά καιρούς τα "κατορθώματα ζωής" που έχεις απλά γελάω. Δεν θα πω για μένα γιατί δεν έχω κανένα λόγο να επιδεικνύομαι εδώ, ούτε να μπω σε διαδικασία να ανεβάζω φωτογραφίες κ να κρύβω πρόσωπα αλλά τα άτομα που έχω και συνεχίζω να συναναστρέφομαι , ούτε στα όνειρά σου βαλκάνιε.

Αναρωτιέμαι αν κανείς σας, που λέτε αυτές τις μαλακίες εδώ και θεωρείτε τρελά αυτά που γράφω αν έχετε παιδιά.
Και λυπάμαι αν αποκτήσετε, το πόσο αφελή θα τα αναθρέψετε και σε τί κινδύνους θα τα εκθέσετε.

Τελευταία τροποποίηση:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
η προκληση υπαρχει και οποιος το αρνειται αυτο κανει λαθος. απο αυτους που θα προκληθουν μερικοι θα σφαξουν βιασουν η ληστεψουν. αυτο ειναι μια αληθεια.
για αυτο δεν τριγυρμαμε στους δρομους του πειραια με φανελες του παναθηναικου
ουτε με τις σημαιες της χρυσης αυγης εξω απο τον περισσο
και οταν εχουμε λεφτα το κραταμε μυστικο οσο μπορουμε, δεν το διαδιδουμε ουτε αφηνουμε το πορτοφολι στην κολοτσεπη.
σε χειρωτερες εποχες μπορει οι ανθρωποι να μην λενε οτι εχουν στο υπογειο ενα βαρελι με ελιες η εναν τενεκε λαδι οποιος το κανει προκαλει και ειναι και μαλακας.
αυτα τα μαθαινουμε ολοι απο μικροι και οσο μπορουμε τα τηρουμε ας πουμε εαν εχεις λεφτα και μενεις στο περμαμα με τα κουμουναρια, οχι δεν θα αγορασεις ακριβο αμαξι, προκαλεις, εκτος εαν πας στην κηφισια να μεινεις εκει κτλ
ετσι και με τις γυναικες. εαν καποια εχει ωραιο κωλο και τον δειχνει με μισοφορια κτλ κτλ κινδυνευει περισσοτερο απο μια χοντρη μπουλντοζα πως να το κανουμε ετσι ειναι ο κοσμος μας.
η λυση ειναι η προσαρμογη. οσο περισσοτερο προσαρμοστει κατι στο περιβαλλον του τοσο πιο καλα για αυτο
Αυτός που θα βγει για να βιάσει θα το κάνει ας είναι κ ντυμένη καλόγρια η άλλη.

Ο ανώμαλος επιδειξίας (που φαντάζομαι δεν είναι βιαστής) θα την πετάξει έξω σε κάποια που του αρέσει. Εκεί μετράει η εμφάνιση για εμένα σε αυτά τα ψυχάκια κ στους άλλους που θα κάνουν προσβλητικά, σεξιστικά σχόλια.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Αυτός που θα βγει για να βιάσει θα το κάνει ας είναι κ ντυμένη καλόγρια η άλλη.

Ο ανώμαλος επιδειξίας (που φαντάζομαι δεν είναι βιαστής) θα την πετάξει έξω σε κάποια που του αρέσει. Εκεί μετράει η εμφάνιση για εμένα σε αυτά τα ψυχάκια κ στους άλλους που θα κάνουν προσβλητικά, σεξιστικά σχόλια.
εχω αμφιβολλιες. θα επρεπε να υπαρχουν στατιστικες για το ποσα ασχημα χοντρα μπαζα βιαζονται και ποσες ωραιες

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Εντωμεταξύ στο facebook γίνεται πανικός. Όλες οι πουτάνες οι φεμινίστριες κάνουν κοινοποίηση του λογαριασμού του παντού. Θα δείτε στο μέλλον τι έχει να γίνει όταν οι φεμινίστριες θα βγάζουν στην φόρα φάτσες ειδικά Ελλήνων(γιατί άραγε;;) και θα τους διαπομπεύουν απλά γιατί δεν συστρατεύονται με τα φεμινιστικα πρότυπα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Ξεφτίλα και υποκρισία.
Εντωμεταξύ στο facebook γίνεται πανικός. Όλες οι πουτάνες οι φεμινίστριες κάνουν κοινοποίηση του λογαριασμού του παντού. Θα δείτε στο μέλλον τι έχει να γίνει όταν οι φεμινίστριες θα βγάζουν στην φόρα φάτσες ειδικά Ελλήνων(γιατί άραγε;;) και θα τους διαπομπεύουν απλά γιατί δεν συστρατεύονται με τα φεμινιστικα πρότυπα.
Ε ναι αυτό είναι σημαντικό, που βγήκε ο άλλος με την τσούνα έξω.

Να είμαστε υποκριτές και να ασχοληθούμε με καμμία μαλακία σαν κ αυτο;
1620338485287.png

Φανταστείτε πόσοι είναι οι αδήλωτοι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ποιος ειναι ο λογαριασμος του να μπω να βρω καμια ??

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ασχετο αλλα η κοπελα ειπε πως η καμερα ειναι δικια της

και ερωτω ειναι δυνατον να βαλει προσωπικη καμερα σε κοινοχρηστο χωρο πολυκατοικιας??

ρε θα τι γινεται ρε

εμενα μ εκανε εντυπωση που βγηκε το υλικο απο την καμερα κατευθειαν

αλλα τελικα ειπε πως μονο αυτη εχει προσβαση

αυτο τωρα τι νομικο καθεστως εχει ???

κανονικα να υπαρχει καμερα σε πυλωτη πολυκατοικιας ειναι περιργο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ασχετο αλλα η κοπελα ειπε πως η καμερα ειναι δικια της

και ερωτω ειναι δυνατον να βαλει προσωπικη καμερα σε κοινοχρηστο χωρο πολυκατοικιας??

ρε θα τι γινεται ρε

εμενα μ εκανε εντυπωση που βγηκε το υλικο απο την καμερα κατευθειαν

αλλα τελικα ειπε πως μονο αυτη εχει προσβαση

αυτο τωρα τι νομικο καθεστως εχει ???

κανονικα να υπαρχει καμερα σε πυλωτη πολυκατοικιας ειναι περιργο
Eισαι εντελως εκτος πραγματικοτητας.
Σε πολλες πολυκατοικιες εχει καμερες στις πυλωτες, για να αποτρεπονται οι κλεφτες των αυτοκινητων αλλά και οι διαρρήκτες.
Απλως απαγορευεται να παιρνουν στιγμιοτυπα απο το δρομο.
Φυσικα δεν μπορει να εχει μονο εκεινη προσβαση, κατι λαθος καταλαβες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Eισαι εντελως εκτος πραγματικοτητας.
Σε πολλες πολυκατοικιες εχει καμερες στις πυλωτες, για να αποτρεπονται οι κλεφτες των αυτοκινητων αλλά και οι διαρρήκτες.
Απλως απαγορευεται να παιρνουν στιγμιοτυπα απο το δρομο.
Φυσικα δεν μπορει να εχει μονο εκεινη προσβαση, κατι λαθος καταλαβες
η ιδια ειπε πως στην καμερα εχει μονο η ιδια προσβαση

ετσι διαβασα

και λεω πως γινεται αυτο??

ρε εμενα κατι μ βρωμαει σε ολο αυτο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Τίποτα δεν βρωμάει, για τον τυπά ήδη είπαν πως υπήρχαν κ άλλες καταγγελίες εναντίον του.

Για την κάμερα (πού το διάβασες, δώσε πηγή να καταλάβουμε) μήπως είχαν βάλει κάποιοι ένοικοι για ασφάλεια καμμιά συνδεδεμένη με laptop και το διαχειριζόταν αυτή;
Και εμένα φίλος που έχει airbnb στην Πλακα και είναι 1-2 ακόμα διαμερίσματα επίσης airbnb, οι ένοικοι έβαλαν για να κοιτούν μην τα νοικιάσουν σε βίζιτες :confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η γειτονισσα παλι πως τον αναγνωρισε ??

αφου ηταν βραδυ και φοραγε μασκα

καλα θα μπορουσε να πει πως δεν ειχε εξω το πουλι του

εγω δεν βλεπω κατι τετοιο στην καμερα

θα μπορουσε να πει πως εψαχνε να κατουρησει η οτι μενει στην πολυκατοικια καποιος γνωστος του

η να πει πως ηταν φιλος της και ηθελε να δει αν εφτασε καλα

με συγχωρειται αυτος κατηγορειται επειδη ακουμπησε μια πορτα ???

δηλαδη αν εγω πω αυτος με ακολουθει και δειξω ενα βιντεο με εναν να ακουμπαει μια πορτα

πανευκολη υποθεση για ασκουμενο αυτη

θα στειλω την δικια μου να το ξεπεταξει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.300
Πόντοι
12.756
Τίποτα δεν βρωμάει, για τον τυπά ήδη είπαν πως υπήρχαν κ άλλες καταγγελίες εναντίον του.

Για την κάμερα (πού το διάβασες, δώσε πηγή να καταλάβουμε) μήπως είχαν βάλει κάποιοι ένοικοι για ασφάλεια καμμιά συνδεδεμένη με laptop και το διαχειριζόταν αυτή;
Και εμένα φίλος που έχει airbnb στην Πλακα και είναι 1-2 ακόμα διαμερίσματα επίσης airbnb, οι ένοικοι έβαλαν για να κοιτούν μην τα νοικιάσουν σε βίζιτες :confused:
οι βίζιτες δηλαδη είναι οι επικίνδυνες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ψαχνω να το βρω μισο

δεν το βρισκω πριιν λιγο το διαβασα

εγραφε καμερα που εχω προσβαση
Και το "καμερα που εχω προσβαση", το μετεφρασες σε "καμερα που εχω μονο εγω προσβαση"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
η γειτονισσα παλι πως τον αναγνωρισε ??

αφου ηταν βραδυ και φοραγε μασκα

καλα θα μπορουσε να πει πως δεν ειχε εξω το πουλι του

εγω δεν βλεπω κατι τετοιο στην καμερα

θα μπορουσε να πει πως εψαχνε να κατουρησει η οτι μενει στην πολυκατοικια καποιος γνωστος του

η να πει πως ηταν φιλος της και ηθελε να δει αν εφτασε καλα

με συγχωρειται αυτος κατηγορειται επειδη ακουμπησε μια πορτα ???

δηλαδη αν εγω πω αυτος με ακολουθει και δειξω ενα βιντεο με εναν να ακουμπαει μια πορτα

πανευκολη υποθεση για ασκουμενο αυτη

θα στειλω την δικια μου να το ξεπεταξει
Σου εχω νεα, ο τυπος τα εχει ομολογησει ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom