Mην ασχολείσαι με αγάμητα ναυάγια γιατί θα σε πουν white night..
Ο άλλος εξισώνει μία που δε φοράει σουτιέν και δεν μπορεί να του κάνει τίποτα,
με έναν που πήρε στο κατόπι την άλλη με την πούτσα έξω..
Γαμημένα ναυάγια που το παίζεται και σκληροί άντρες του pc,
τις μαλακίες που πιστεύουν τα μουσλίμια αναπαράγετε,
αλλά στην περίπτωσή σας ο λόγος είναι ότι είστε ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΝΑΥΑΓΙΑ
Δεν ξαναμπαίνω στο thread και μη με παραθέσει κανένα ΝΑΥΑΓΙΟ,
μην έρθω με την πούτσα έξω και τον κυνηγάω εγώ στο τέλος
Η 1η μου απάντηση ήταν κυρίως χιουμοριστική για το body shaming και τα κάπως διπλά standard στο τί είναι επιτρεπτό για τα δύο φύλα.
Το πήγαινα σε αυτό που είπα στο τέλος πως έχει χαθεί το μέτρο αναφερόμενος στην καλαισθησία και κουρασμένος από την αναγωγή της εξωτερικής εμφάνισης και της εικόνας σε κάτι τόσο σημαντικό σήμερα.
Στην δεύτερή μου επίσης απάντηση σε σχόλιο εξέθεσα τον προβληματισμό μου για το κατά πόσο ψιλιασμένες πρέπει να είναι οι γυναίκες σήμερα.
Νομίζω ήμουν εξαιρετικά ξεκάθαρος σε τί καταστάσεις αναφερόμουν.
Είπα ότι νομίζουν πως βρίσκονται σε story του instagram. Δεν θεωρώ πως είναι κακό να φέρονται έτσι αλλά ΠΟΥ το κάνουν. Και όχι μόνο το ντύσιμο αλλά γενικά πρέπει να είναι προσεκτικές.
Τώρα το ποιός είναι ΝΑΥΑΓΙΟ και έχοντας διαβάσει κατά καιρούς τα "κατορθώματα ζωής" που έχεις απλά γελάω. Δεν θα πω για μένα γιατί δεν έχω κανένα λόγο να επιδεικνύομαι εδώ, ούτε να μπω σε διαδικασία να ανεβάζω φωτογραφίες κ να κρύβω πρόσωπα αλλά τα άτομα που έχω και συνεχίζω να συναναστρέφομαι , ούτε στα όνειρά σου βαλκάνιε.
Αναρωτιέμαι αν κανείς σας, που λέτε αυτές τις μαλακίες εδώ και θεωρείτε τρελά αυτά που γράφω αν έχετε παιδιά.
Και λυπάμαι αν αποκτήσετε, το πόσο αφελή θα τα αναθρέψετε και σε τί κινδύνους θα τα εκθέσετε.