jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Δεν υπαρχει υπονοουμενοοκ το πιασαμε το υπονοουμενο
Δεν υπαρχει υπονοουμενοοκ το πιασαμε το υπονοουμενο
? (σκετο)Δεν υπαρχει υπονοουμενο
Αν ήταν ο γιος σου με την τσουτσου έξω;Αν φορουσε μινι το μισο στηθος εξω και ερχοταν μυξοκλαιγοντας θα την εσπαγα στο ξυλο
Ουτε (σκετο)(σκετο)
?Ουτε (σκετο)
Το ιδιοΑν ήταν ο γιος σου με την τσουτσου έξω;
Τότε νταξ είσαι μπρουταλ δίκαιος.Το ιδιο
Ουτε ....στα λογια σου ηρθα τελικαουτε
αργησες.... στα λογια μου ηρθες τελικα
Μια ερωτηση τωρα που μουρθεουτε
αργησες.... στα λογια μου ηρθες τελικα
?Ουτε ....στα λογια σου ηρθα τελικα
οχι.Μια ερωτηση τωρα που μουρθε
Εκανες εμβολιο κατα κοροιδοιου;;
στην επιλογη 3, η απαντηση ειναι στη 2.Ρε... Υπάρχει άτομο που έχει ψηφίσει σοβαρά την Τρίτη επιλογή; Δικαίωμα της είναι να βγαίνει ντυμένη σα πουτανα. Μπορείς να κοίτας όσο θες αλλά όχι να την κάνεις να φοβηθεί.
Εισαι πολυ προοδευτικος ανθρωπος, κατα τα αλλα εισαι ΠΑΣΟΚΑν φορουσε μινι το μισο στηθος εξω και ερχοταν μυξοκλαιγοντας θα την εσπαγα στο ξυλο
Ναι τύπε, εχουμε χασει το μετρο, καλα λες.Βρε παιδιά χωρίς να θεωρώ επιτρεπτό αυτό που έκανε, ας πιάσουμε αλλού την συζήτηση.
Την σήμερον ημέρα που χύνουμε ιδρώτα και αίμα αγωνιζόμενοι κατά της ομοφοβίας, τρανσοφοβίας, ρατσισμού και κατά του body shaming, γιατί κατηγορούμε τον τύπο που κυκλοφορούσε με μέλος του σώματός του ακάλυπτο;
Δηλαδή είναι εντάξει όταν η άλλη βγαίνει έξω κ φαίνεται η ρώγα ή ο μισός κώλος (ή Αγγλία που ήμουν κ φορούσαν ολόσωμο διχτυωτό με μόνο (!) στρινγκ από μέσα) και όχι επειδή του άλλου του φαίνεται το πουλί;
Δηλαδή αυτό δεν είναι body shaming; Η προσβολή δημοσίας αιδούς από που ξεκινά και πού τελειώνει;
Και μην λέτε ότι έκανε τίποτα άλλο, δεν προσπάθησε να την βιάσει.
Θεωρώ πως γενικά το έχουμε χάσει το μέτρο.