ας απαντήσει κάποιος...
εγω εχω ακουσει πως 2 παιδια τουλαχιστο μιλανε σουαχιλι!
Επισης αλλο ενα μιλα μιλα αρχαια ινδικα!
Πωπω ποσες μειονοτητες εχουμε!!!
ας απαντήσει κάποιος...
ας απαντήσει κάποιος...
Οι Ελληνες στην Τουρκια τι γλωσσα μιλανε? Μιλα ρε ανθελληνα γαμω οτι εχεις και δεν εχεις σκουπιδι της κοινωνιας...
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΔΙ!!!
αυτο δεν ειναι θρακη! Υδρογειος ειναι!! αχαχαχαχαχαεγω εχω ακουσει πως 2 παιδια τουλαχιστο μιλανε σουαχιλι!
Επισης αλλο ενα μιλα μιλα αρχαια ινδικα!
Πωπω ποσες μειονοτητες εχουμε!!!
και από εθν(οτ)ικής και γλωσσικής απόψεως τι είναι;Καταρχήν είναι ντροπή να βρίζονται μάνες στο παρόν thread.
Επιπλέον, θα ήθελα να προτείνω το χωρισμό των σχετικών posts από την κυρίως θεματολογία.
Άλλο η μειονότητα και άλλο η σύλληψη τρομοκρατών.
Εν κατακλείδι, ο μειονοτικός πληθυσμός της Δυτικής Θράκης είναι μουσουλμανικός.
Έτσι χαρακτηρίστηκε από την συνθήκη της Λωζάνης και έτσι παραμένει, μέχρι νεοτέρας.
Επιπλέον, ο χαρακτηρισμός τους αυτός είναι σύμφωνος και με τις απογραφές επί οθωμανικής αυτοκρατορίας, που γινόταν βάσει θρησκειών και όχι εθνοτήτων.
ρε ασπρουλη θα ανοιξει παλι θρεντ & θα κλαιει η πουστροπαπια..
δεν την βαρεθηκες ακομη???
Ουιγούροι ειναι! Χαρηκες τωρα?και από εθν(οτ)ικής και γλωσσικής απόψεως τι είναι;
τι εγινε παπουλη σε ταπωσα παλι?αχαχαχαχαχαχαχαΟυιγούροι ειναι! Χαρηκες τωρα?
και από εθν(οτ)ικής και γλωσσικής απόψεως τι είναι;
συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά φίλε ΠΠ πιστεύεις ότι οι πομάκοι της Θράκης είναι τουρκικής καταγωγής?????και από εθν(οτ)ικής και γλωσσικής απόψεως τι είναι;
οι περισσότεροι πομάκοι. μάλιστα. άρα είναι πάνω από 50% πομάκοι σωστά;Από "εθνοτικής" απόψεως, οι περισσότεροι είναι πομάκοι.
οι περισσότεροι πομάκοι. μάλιστα. άρα είναι πάνω από 50% πομάκοι σωστά;
καμιά άλλη πηγή; ο συνδεσμος δεν ανταποκρίνεται...Από "εθνοτικής" απόψεως, οι περισσότεροι είναι πομάκοι.
,,,,,,,,ετοιμαζει νεα βομβα ο ΠΠ! κρατηθειτε!Απ' όσο ξέρω, ναι. Αν έχεις κάτι διαφορετικό, ρίχτο.
η πηγή σας παρακαλώ;Απ' όσο ξέρω, ναι. Αν έχεις κάτι διαφορετικό, ρίχτο.
οκ άνοιξε, αλλά στατιστική δε βλέπω....καμιά άλλη πηγή; ο συνδεσμος δεν ανταποκρίνεται...
λοιπόν από που προκύπτει ;;;Απ' όσο ξέρω, ναι. Αν έχεις κάτι διαφορετικό, ρίχτο.
πορνοπαπε οι τουρκοι της τουρκιας τι καταγωγη εχουνε?οκ άνοιξε, αλλά στατιστική δε βλέπω....