rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ότι και να φαγες τη διανοητική σου κατάσταση δεν τη βοήθησε!
Τι θα γινει θα μιλησεις επι της ουσιας η θα ξημερωθω εδω ?
ότι και να φαγες τη διανοητική σου κατάσταση δεν τη βοήθησε!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εφαγα εναν αλλον αριστερο σαν εσενα στο φουρνο με πατατες! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχότι και να φαγες τη διανοητική σου κατάσταση δεν τη βοήθησε!
εσύ καταλαβαίνεις για τι μιλάμε εδώ;Αργεις !!! Πορνοπαπε !!
αμαν ρε ραφμαν με τις ρητορικες σου ερωτησεις!Τι θα γινει θα μιλησεις επι της ουσιας η θα ξημερωθω εδω ?
εσύ καταλαβαίνεις για τι μιλάμε εδώ;
αν ναι πες το με δικά σου λόγια....
τζάμπα μάγκα
ρε ετοιμη την ειχε την αποφαση οταν τον ρωτησα να τον ψαρεψω! Μιλαμε σε χονο dt την ποσταρε! Αμα τον ρωτησεις τι ωρα ειναι μονο κανει μιση ωρα να το βρει το λαμογιο! Και θελει να μας πεισει οτι δεν ειναι εγκαθετος? Σε πηρανε χαμπαρι παπουληηηηηη παρε συνταξη!Μην googlaρεις
το ΓΚΕΤΟ σου δεν στα εδωσε αυτα Ανθελληνικο
Παπακι...?
αμαν ρε ραφμαν με τις ρητορικες σου ερωτησεις!
Πορνοπαπος και απαντηση ειναι αντιθετες εννοιες!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα οποια συμπτωσις!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαΚαλέ ρε καμμενά όργια ακόμα εδώ είστε,υπέθεσα μπα αλλά όμως ναι!!!
Πότε δείλιασσα ρε παπαράκια,επειδή δηλαδή είχα και δουλειές και έφυγα;!
Επαναλαμβάνω πέρασε και νομιμοποιήται η Τουρκία στο θέμα των πομάκων;!
ΝΑΙ η απάντηση,τον σκασμός την φάγαμε/τε!!!
Υ.Γ.Δεχομαί οτί όλα επί σκοπού!!!
Κάτσε ρε αυτό που ποστάρε δεν είναι η απόφαση;;;ρε ετοιμη την ειχε την αποφαση οταν τον ρωτησα να τον ψαρεψω! Μιλαμε σε χονο dt την ποσταρε! Αμα τον ρωτησεις τι ωρα ειναι μονο κανει μιση ωρα να το βρει το λαμογιο! Και θελει να μας πεισει οτι δεν ειναι εγκαθετος? Σε πηρανε χαμπαρι παπουληηηηηη παρε συνταξη!
Καλέ ρε καμμενά όργια ακόμα εδώ είστε,υπέθεσα μπα αλλά όμως ναι!!!
Πότε δείλιασσα ρε παπαράκια,επειδή δηλαδή είχα και δουλειές και έφυγα;!
Επαναλαμβάνω πέρασε και νομιμοποιήται η Τουρκία στο θέμα των πομάκων;!
ΝΑΙ η απάντηση,τον σκασμός την φάγαμε/τε!!!
Υ.Γ.Δεχομαί οτί όλα επί σκοπού!!!
Παπαζολη αστο για μετα σιωπη να απαντησει ο ΠΠ !!!!
Στο ζηταω χαρη κλωνακι !!!!
Eεεε αφού είμαι ο ΠΠ τώρα δεν πρέπει να σιωπήσω!!!Παπαζολη αστο για μετα σιωπη να απαντησει ο ΠΠ !!!!
Στο ζηταω χαρη κλωνακι !!!!
Τελικά όμως αποφάσισε είμαι ή όχι ο ΠΠ;Παπαζολη κοιτα
ολοκληρο το κειμενο της αποφασης το ποσταρε στη σελιδα 12 νομιζο(+-1), οταν σου λεω αμεσως μιλαμε σε δευτερολεπτα!Κάτσε ρε αυτό που ποστάρε δεν είναι η απόφαση;;;
Eεεε αφού είμαι ο ΠΠ τώρα δεν πρέπει να σιωπήσω!!!
Y.Γ.Ρωτάω απλά:το έγγραφό που μόλις πόσταρε δεν είναι απόφαση,ανακοίνωση είναι;!
η αληθεια ειναι οτι μας μπερδευεις,Τελικά όμως αποφάσισε είμαι ή όχι ο ΠΠ;
Nα τελειώνουμε καμία φορά!!!
ολοκληρο το κειμενο της αποφασης το ποσταρε στη σελιδα 12 νομιζο(+-1), οταν σου λεω αμεσως μιλαμε σε δευτερολεπτα!
Aπόφαση,μόνος σου το λες!!!ολοκληρο το κειμενο της αποφασης το ποσταρε στη σελιδα 12 νομιζο(+-1), οταν σου λεω αμεσως μιλαμε σε δευτερολεπτα!