dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Έχεις πλάκα ρε τύπε, αλλιώς θα σου έλεγα από που με ξέρεις
ωωωωωωωωωωωωω
Έχεις πλάκα ρε τύπε, αλλιώς θα σου έλεγα από που με ξέρεις
πως σας γλεντάω έτσι; ΠΩΣ;Έχεις πλάκα ρε τύπε, αλλιώς θα σου έλεγα από που με ξέρεις
δούλεψε για μένα! βρωμόσκυλο!
γαβ ρε
Στημένο-ξεστημένο, ο Mayweather πάντως, με αυτή την 50η νίκη του, έσπασε το ρεκόρ νικών (49) του μεγάλου (και επίσης αήττητου) Ρόκυ Μαρτσιάνο.
πως σας γλεντάω έτσι; ΠΩΣ;
Στα πανηγύρια γλεντάς μόνο κάνοντας την αρκούδα
Σήμερα έχω βάλει αφύπνιση για να δω τον αγώνα.
Και βλέπω ότι έγινε και νίκησε ο Μειγουέδερ...
Χθες ήταν ;![]()
![]()
Σήμερα έχω βάλει αφύπνιση για να δω τον αγώνα.
Και βλέπω ότι έγινε και νίκησε ο Μειγουέδερ...
Χθες ήταν ;![]()
![]()
Τώρα πάμε για Canello - Golovkin μέσα Σεπτέμβρη για 3 ζώνες , WBA , IBF , WBC![]()
τον ξεκωλιασε απλαΜόλις είδα όλο τον αγώνα, ο 40χρονος φλοιντ έβγαλε 10 γύρους χωρίς καν να λαχανιάσει γιατί πέρα από φυσική κατάσταση απλά έχει καλή τεχνική που τον βοηθάει να μην καταναλώνει άσκοπα ενέργεια, έπαιξε καλή άμυνα σε όλο το ματς και διαχειρίστηκε έξυπνα την ενέργειά του.
Από την άλλη ο 29 χρόνος ψυχάκιας ιρλανδός ο οποίος μπήκε πολύ δυνατά, σχεδόν σε όλο το ματς παίζει προκλητικά με χαμηλά τα χέρια και εκτός ισορροπίας περιμένοντας να αντεπιτεθεί και να περάσει κάποιο δυνατό χτύπημα που δεν ήρθε. Επίσης φαίνεται ότι οι κανόνες δεν του πολυαρέσουν.
Δικαιολογημένα έχασε σε ένα άθλημα που δεν έχει εμπειρία, απαιτεί τεχνική και υπομονή. Στα κλουβιά κάνει παπάδες το ξέρω.
Ένα άσκοπο ματς στο οποίο φάνηκε εξαρχής ότι θέλουν να το τραβήξουν μέχρι αργά, από το οποίο αποκόμισαν ο μαύρος άλλα 200 εκατομυριάκια και ο ψυχάκιας άλλα 100.
μαμαειτι φλωροφατσα εχει ρε παιδια ο golovkin
![]()