You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
O Skylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Στημένο-ξεστημένο, ο Mayweather πάντως, με αυτή την 50η νίκη του, έσπασε το ρεκόρ νικών (49) του μεγάλου (και επίσης αήττητου) Ρόκυ Μαρτσιάνο.
sweet_old1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Υπαρχουν ατομα που πληρωσαν για να δουνε αυτην την παπαρια:S :S :S
τα εισητηρια στην Α κατηγορια τα μπροστινα ητανε γυρω στα $90,000 δολλαρια
αν ηθελες να δεις τον αγωνα απο την πιο μακρινη αποσταση οπου τους εβλεπες σαν μυρμηγκια στο ring ηθελες 2,500 δολλαρια περιπου
O Skylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ωραιο φιασκο
κερδισε στο τελος ο αραπας
κ οι 2 μαγκες
τσεπωσαν κ τα φραγκα
εμεις εδω μπουρδελο ιντερνετ 400 ευρω το μηνα
Ειδες πως κοιτουσε ο διαιτητης στην αρχη τον Κονορ?
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.135
- Πόντοι
- 6.796
Ήρωας ο Γκρέγκορ, θέλει ψυχή για να μπεις στο ρινγκ διαφορετικού αθλήματος με αντίπαλο τον καλύτερο του πλανήτη!
Πολλά ακούσαμε αλλά ένα συγκρατησαμε.. ο Γκρέγκορ έπαιξε πυγμαχία κι άντεξε 10 γύρους, ας μπει τώρα κι ο πυγμάχος στο κλουβί να δούμε πόσα δευτερόλεπτα θα βγάλει..
Το M.M.A είναι το μέλλον!
Πολλά ακούσαμε αλλά ένα συγκρατησαμε.. ο Γκρέγκορ έπαιξε πυγμαχία κι άντεξε 10 γύρους, ας μπει τώρα κι ο πυγμάχος στο κλουβί να δούμε πόσα δευτερόλεπτα θα βγάλει..
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.828
- Πόντοι
- 6.265
1-O αγωνας ηταν ανισος γιατι κανουν διαφορετικο ειδος παλης και ο ιρλανδος δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει τα ποδια που ειναι το δυνατο του σημειο
2-ο ιρλανδος μπηκε ποιο δυνατα στον αγωνα ο μαυρος επαιξε αμυντικα στην αρχη.Ο ιρλανδος απο τον 4 γυρο αρχισε να κλαταρει στους επομενους γυρους δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του απο την κουραση
2-ο ιρλανδος μπηκε ποιο δυνατα στον αγωνα ο μαυρος επαιξε αμυντικα στην αρχη.Ο ιρλανδος απο τον 4 γυρο αρχισε να κλαταρει στους επομενους γυρους δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του απο την κουραση
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.135
- Πόντοι
- 6.796
1-O αγωνας ηταν ανισος γιατι κανουν διαφορετικο ειδος παλης και ο ιρλανδος δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει τα ποδια που ειναι το δυνατο του σημειο
Για το 2ο τοτε ειναι καλυτερη στρατηγική ο Floyd
Επισκέπτης
πόσταρε στο θρεντ μου, δώσε μου κλικςΓια ξεκαρφωμα
Επισκέπτης
αφού στην αμερική ήταν 100 δολάρια για να το δεις στην τηλεόραση σπίτι σουτα εισητηρια στην Α κατηγορια τα μπροστινα ητανε γυρω στα $90,000 δολλαρια
αν ηθελες να δεις τον αγωνα απο την πιο μακρινη αποσταση οπου τους εβλεπες σαν μυρμηγκια στο ring ηθελες 2,500 δολλαρια περιπου
O Skylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
πόσταρε στο θρεντ μου, δώσε μου κλικς
Αργεις να απαντησεις
Τσεκαρεις Λιλα σκυλε μου?
Επισκέπτης
δούλεψε για μένα! βρωμόσκυλο!Αργεις να απαντησεις
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
δικό μου είναι το θρεντ.
Τώρα που σχολιάζω στο θρεντάκι σου, για κανονικούς αθλητές, κάνεις την πάπια.
Στου Piana όμως, ήξερες αμέσως να μου πετάς εξυπνάδες.
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
Ήρωας ο Γκρέγκορ, θέλει ψυχή για να μπεις στο ρινγκ διαφορετικού αθλήματος με αντίπαλο τον καλύτερο του πλανήτη!
πιο πολυ 'τον αντεξε' ο μευγουεδερ γιατι ηθελε να τον σαπακιασει.απο τον 5ο γυρο και μετα θα μπορουσε να τον εδερνε ασχημα αλλα πηγε στο σωμα ισως για να κρατησουν κανα γυρο παραπανω(τοσα λεφτα εκανε το καθισματακι) ισως για να το φχαριστηθει?τελος παντων χριστιανοι λιονταρια το ματς οπως το περιμεναν ολοι.ο ιρλανδος εχει θεματα ''καρδιο'' οσα ματς πανε την αποσταση λες τωρα θα το παθει το εμφραγμα,δεν τον φτανει το οξυγονο.ο φλουντ εβγαζε και 20 γυρους αν χρειαζοταν,στη συνεντευξη εμοιαζε απλως να βγηκε απ το ζεσταμα.τωρα ο μακγκρεγκορ ισως επαιξε για τα λεφτα ισως για τη δοξα,οτι και να ναι νομιζω δεν ειναι ωραιο να θες τη φημη του καλυτερου και να εκτιθεσαι τοσο εστω και κατα 99% σε αλλο σπορ.αν ο μευγουεδερ πηγαινε μμα η ακομη και στο δρομο να πλακωνοταν με ενα σοβαρο μμαερ θα του δινα 90 δευτερολεπτα μεχρι να αρχισει να κλαιει για τη ζωη του.εκτος κι αν ο μμαερ το παιζε ροντα ροζυ και επεφτε με το ζορι πανω στις μπουνιες του αντιπαλου

Επισκέπτης
δεν σε ξέρω καν. πως σου φάνηκε;Τώρα που σχολιάζω στο θρεντάκι σου, για κανονικούς αθλητές, κάνεις την πάπια.
Στου Piana όμως, ήξερες αμέσως να μου πετάς εξυπνάδες.
yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
γαβ ρεΑργεις να απαντησεις
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408