satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.768
- Πόντοι
- 3.556
Καλό.Τυπε ειναι ατρομητος εδω ο λαος, τρωει ενα κομματι πιτσα της κυρα Φλοριντας και χωνεται στη μαχη…
Καλό.Τυπε ειναι ατρομητος εδω ο λαος, τρωει ενα κομματι πιτσα της κυρα Φλοριντας και χωνεται στη μαχη…
Να φαει τυπε, αλλα το λαδι εχει παει και 12 ευρω το κιλο πες τηςΝα μη φάει το κορίτσι?
15 είδα χθες ,όχι 12.Να φαει τυπε, αλλα το λαδι εχει παει και 12 ευρω το κιλο πες της
Τυπε αμα του πεταξει του λαου καμια μαλαπερδα το μεταλλαγμενο,θα σου πω εγω ποσο ατρομητος ειναι ο λαος...Τυπε ειναι ατρομητος εδω ο λαος, τρωει ενα κομματι πιτσα της κυρα Φλοριντας και χωνεται στη μαχη…
αν πιασεις κανενα φραγκο πηγαινε της δυο τενεκεδες λαδι απο το καλο το Μεσσηνιακο, αυτη τρωει τον ενα ατη καθησια τηςΨΨ @teaserman θέλω να σκέφτεσαι μηχανικά: ιταλίδα, φτιάχνει πίτσα...
Μόνο και μόνο γιασυναισθηματικούςστοιχηματικούς λόγους θα την καβάλαγα μπας και έφερνε ιταλική τύχη γιατί με έχει γαμίσει η Πίζα με τις πίτσα της, το Παλέρμο με τα πορτοκάλια του και η Σαμπντόρια με τη βλεννόρροια
15 πηγα να γραψω αλλα ντραπηκα…15 είδα χθες ,όχι 12.
Τυπε την επιασες σε κακη ποζα, πριν το πρωϊνο ξυρισμα..εχουμε κι αλλες που ειναι σεξι…δες πως μαλαζει τη ζυμη να φτιαχτεις λιγακιΤυπε αμα του πεταξει του λαου καμια μαλαπερδα το μεταλλαγμενο,θα σου πω εγω ποσο ατρομητος ειναι ο λαος...
Αυτοι σε λιγο θα τον παιζουν με τον τζοκερ!!!!!
Καλό.Τυπε την επιασες σε κακη ποζα, πριν το πρωϊνο ξυρισμα..εχουμε κι αλλες που ειναι σεξι…δες πως μαλαζει τη ζυμη να φτιαχτεις λιγακι
Πολύ κορμάρα.Αλογομούρα αλλα κορμάρα... Στα τεσσερα, χωρίς να μιλάει.
Λεσβιακο με Δωρα Σοφια και στραπον??Αλογομούρα αλλα κορμάρα... Στα τεσσερα, χωρίς να μιλάει.
τραβελίζει η αλογομουρη της...αν πετουσε κανα πρησμενο πουτσο απο κάτω δεν θα μου έκανε εντυπωση,ταιριάζει στο πακέτο εμφανισιακά
Πολλοί θα μπαίνανε.Σωστός. Και πάλι έμπαινα παντως...
Eσεις οι αριστεροι ειστε τερμα ανωμαλοι.Τυπε την επιασες σε κακη ποζα, πριν το πρωϊνο ξυρισμα..εχουμε κι αλλες που ειναι σεξι…δες πως μαλαζει τη ζυμη να φτιαχτεις λιγακι
αριστεροι μπαινοντας ή βγαινοντας?Eσεις οι αριστεροι ειστε τερμα ανωμαλοι.
Παντα μπαινοντας...αριστεροι μπαινοντας ή βγαινοντας?
που ελεγε ο αειμνηστος
Κεντρώοι της Ενωσης Κεντρώων του Λεβέντη?Παντα μπαινοντας...
Βγαινοντας γινονται ολοι κεντρωοι..
Κεντρωος να ναι κι οτι να ναι...Κεντρώοι της Ενωσης Κεντρώων του Λεβέντη?
Eχει ορθογραφικα λαθη το κειμενο,για στειλε μια ειδοποιηση στο ινστα να το διορθωσουνΦλορίντα.