Επισκέπτης
Μιλάς εκ πείρας τύπε :S :S :S
Τυπε ειμαι σε σχεση ετσι και αλλιως εγω αλλα και παλιοτερα που πηδουσα δεξια αριστερα δεν ημουν ποτε μαλακας να κανω κασκαντεριλικια χωρις καποτες... :S :S :S
Μιλάς εκ πείρας τύπε :S :S :S
Oσο δεν εχεις βαλει κουλουρα δεν σου κανει τιποτε. Εδω παντρεμενοι και δεν δινουν..
θα δωσουν οι ανυπαντροι;
Στο δικο σου μυαλο.Μαλακιες...ζηταει τεστ πατροτητας και το δικαστηριο σε υποχρεωνει να πληρωνεις διατροφη για το παιδι.Τα εδω δεν δινουν παντρεμενοι ασχολιαστο...
Στο δικο σου μυαλο.
Αν ειναι ετσι.. Τοτε βρες και ονοματισε ενα περιστατικο που εγινε ετσιΕχει δικιο τυπε μονο στο δικο μου...
Στο δικο σου μυαλο.
τυπε ετσι νομιζα καποτε κι εγω. Ωσπου εγινε παρομοιο περιστατικο με εναν γνωστοτυπε εισαι λαθος, ειναι οπως στα λεει ο χελ...
Τοτε βρες και ονοματισε ενα περιστατικο που εγινε ετσι
οπως υποστηριζεις στην Ελλαδα, χωρις ομως να υπαρχει γαμος.
τυπε ετσι νομιζα καποτε κι εγω. Ωσπου εγινε παρομοιο περιστατικο με εναν γνωστο
μου και δεν μπορεσε η λεγαμενη να του κανει κατι, για να τον τρεξει μια ζωη.
παρολο που ο Πασχαλης ειναι γνωστος δεν εχει παθει κατι.Απο αναβολη σε αναβολη το παειη περιπτωση του Πασχαλη του τραγουδιστη
τυπε δεν ειναι ετσι τα πραγματα, το τριμελες εφετειο αθηνων τον εχει δειξει οριστικα ως πατερα του παιδιου με την τουτουτζη κι αυτος αρνειται να πληρωσει την διατροφη με μοναδικο λογο οτι η επαγγελματικη και οικονομικη του κατασταση ειναι δυσκολη, επισης εκανε μηνυση στον γενετιστη που εκανε το τεστ πατροτητας/dna κι εχει ηδη καταδικαστει με 5 μηνες φυλακιση χωρις αναστολη για ψευδη καταμηνυση και ακομη 15 μηνες για ψευδορκια απο το Α' πενταμελές εφετειο κακουργηματων αθηνων, τα 6000 ευρω πρεπει να τα πληρωσει στον γενετιστη και οχι στη τουτουτζη...ο τυπος τον εχει πιει κανονικαπαρολο που ο Πασχαλης ειναι γνωστος δεν εχει παθει κατι.Απο αναβολη σε αναβολη το παει
τοσα χρονια.Και το μονο που καταφερε η κυρια μεχρι στιγμης, ειναι να του επιβαλλει
το δικαστηριο ενα προστιμο εξι χιλιαδων ευρω εφαπαξ.
τυπε δεν ειναι ετσι τα πραγματα, το τριμελες εφετειο αθηνων τον εχει δειξει οριστικα ως πατερα του παιδιου με την τουτουτζη κι αυτος αρνειται να πληρωσει την διατροφη με μοναδικο λογο οτι η επαγγελματικη και οικονομικη του κατασταση ειναι δυσκολη, επισης εκανε μηνυση στον γενετιστη που εκανε το τεστ πατροτητας/dna κι εχει ηδη καταδικαστει με 5 μηνες φυλακιση χωρις αναστολη για ψευδη καταμηνυση και ακομη 15 μηνες για ψευδορκια απο το Α' πενταμελές εφετειο κακουργηματων αθηνων, τα 6000 ευρω πρεπει να τα πληρωσει στον γενετιστη και οχι στη τουτουτζη...ο τυπος τον εχει πιει κανονικα
δε μπορεις ομως να πεις τυπε,ο πασχαλης ειναι πολυ υπευθυνος τυπος :S :S :S
δε μπορεις ομως να πεις τυπε,ο πασχαλης ειναι πολυ υπευθυνος τυπος :S :S :S
Ωραιο avatar τυπε... :S :S :S
ο κρεμπιες ειναι παθος τυπε :S :S :S
Δεν τον εχει πιει τυπε. Του εχει κανει γυρω στις 500 μηνυσεις.Τον τραβαει 15 χρονια.ο τυπος τον εχει πιει κανονικα
Δεν τον εχει πιει τυπε. Του εχει κανει γυρω στις 500 μηνυσεις.Τον τραβαει 15 χρονια
σχεδον,και δεν μπορει να ξεκαρπισει τιποτε ακομη.Πιο πολυ της εχουν κοστισει τα πηγαινε-ελα,
οι αγωγες, και το αγχος, παρα αυτα που θα παρει. Και αν παρει..
Μεχρι στιγμης μονο 6 χιλιαδες του εβαλαν προστιμο, για να μην εχει φυλακιση.τυπε ο πασχαλης το εχει τραβηξει νομικα ολα αυτα τα χρονια με ολους τους πιθανους και απιθανους τροπους αλλα πλεον οι δικαστικες αποφασεις ειναι τελεσιδικες...η' πληρωνει (και μιλαμε για ποσο ανω των 500.000) η' παει φυλακα...