Στα 24-25 που την γνωρισα ηταν πολυ σουπερ αλλα εψαχνε τον φραγκατο γαμπρο.... τωρα θα τρεχει με 50ρηδες χωρισμενους
Και εσύ φιλε επί εποχής EGOMIOU!!!
Join the club!!! 1 μηνα κράτησε αλλα ήμασταν και οι 2 αλλου για αλλου!!!!
Στα 24-25 που την γνωρισα ηταν πολυ σουπερ αλλα εψαχνε τον φραγκατο γαμπρο.... τωρα θα τρεχει με 50ρηδες χωρισμενους
ο ορισμος του βρωμομουνου να λες!για τρελα γουστα!
Μη μου το χαλάς τώρα! Θέλω να πιστεύω ότι η Φλορίντα θα είναι πολύ... προσιτή.Πάντως οι Ιταλίδες φημίζονται ως απρόσιτες όπως περίπου και οι Ελληνίδες...
Πάντως οι Ιταλίδες φημίζονται ως απρόσιτες όπως περίπου και οι Ελληνίδες...
Σιγουρα θα θελουν και αυτες τον τροπο τους τυπε. :S :S :S
Περίμενε λίγο να καβαντζάρει τα 35 και θα την κάνουμε και έτσι τη δουλειά
http://[URL unfurl="true"]www.moustakastoys.gr/files/1/products//Natural/401935047300/0.jpg?v=2[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συμφωνω απολυτα φιλε μου , δεν ειναι απ τα απροσιτα μουνια στυλ Δουκις Νομικου κ Ριας Αντωνιου , και τωρα ειδικα με την κριση και τα μνημονια , τρωνε τετοιες πεινες τα μοντελοειδη και τα γλαστροειδη στα καναλια , που ετσι και βρουνε εναν ωραιο γκομενακο με καλη δουλεια και σπιταρωνα σε Ψυχικο η Γλυφαδα , κι ενα ωραιο ψαρωματικο μαυρο Wragleρακι να εχει ο τυπος , κωλοτουμπες κανουνε τα Πετροτσελια , ε οχι και για Ferrari το Πετροτσελι ρε παιδες μην τρελαθουμε κιολαςη συγκεκριμενη παντως δεν δειχνει τοσο απροσιτη...
το αντιθετο θα ελεγα